1 Years Free Shopping On Amazon

Amazon Festive Riddle Answer And Win 1 Years Free Shopping On Amazon
1 Years Free Shopping On Amazon

Amazon Diwali Festive Riddles Answer And Win

Take Part New Amazon Contest Only On App This Time You Can Win Free Shopping With Every Month Rs 10000/- For One Years. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 1 participants will be selected as winners of the Contest if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly MaalFreeKaa.in Always Given you Chance Win Freebie This Time You Win Free Shopping For One Years at Amazon Participate Now To win.

Amazon Festive Riddles App Quiz Contest (Answer Added) 11th OCT Win 1 year free shopping
Amazon Festive Riddles Answer and Win Free One Year Free Shopping Answer Here

1. Spread me Like a Carpet if You Must. If you Step on me Though, I will turn to Dust. What am I?
Answer : Rangoli

2. I have Black & White Teeth but am not a living thing. What Am I?
Answer : Harmonium

3. I come after a sea and Rock, epsom, bath & Table. What am I?
Answer : Salt

4. I am made of Sugar and soda but you shouldn’t eat me. I hiss & slither but i cannot eat you. What am I?
Answer : Snake (Firecracker)

5. I have a head, a tail but no legs.I Travel widely.What Am I?
Answer : Coin

6. I have a King & a queen but am not a kingdom.What am I?
Answer : A deck of Cards

7. i’m tall when i’m Young,i’m short when i’m old. What am I?
Answer  : Candle

8. Round and Round but never off the ground. What am I?
Answer : Zamin chakri

9. I am a kind of Coat that can only be put on when wet. What Am I?
Answer  : Paint

10. I appear everywhere accept in the dark. What am I ?
Answer  : Light

Free Sample, World Wide Freebie
Register To Get Free Mobile Laptop Tablets and Other Free Electronic Product. Claim Now Your Free Product Click Here. Register Now

World Wide Contest, International Giveaway, Freebie
Win Free Cars : Win Free Car 20 Lucky Winner Win Car and More Prize Monthly Play Now
Giveaway Win Fugoo Style-S Speakers Enter Here To Win
Enter Giveaway Now Here To Get Enter To Win Google Pixel 2 XL
Free iPhone 8 Win Lucky Draw How To Get iPhone 8 Free Enter Now

Free Recharge Free 100% Cash Back And Free Earn Paytm OFFER
Watch Add And Earn Daily Paytm And Weekly And Monthly Worth Rs 1 Lakh Click Here
Get Loan Instantly with Free Amazon Gift Card Worth Rs 100000/- Click Here
Earn Daily Based Worth Rs 500. Check Out Here How To Earn Online

Amazon Great Indian Sale Big Discount DEAL LOOT DEAL And Contests
First time ever Great Indian Sale OFFER
Amazon Start Booking Apple A iPhone 8 Book Yours Now Here
The Great Indian Big Discount Sale Here
Big Discount Master Link Diwali 2017 OFFER Shop Here
Amazon Festive Riddles App Quiz Contest (Answer Added) 11th OCT Win 1 year free shopping

The  Flipkart Live Loot DEAL Contest List Sep 2017  
BID TO WIN FREE CLICK HERE TO PLAY
BACK AGAIN THE BIG BILLION DAY  On Flipkart  SHOP NOW HERE
Full HD TV, HD Ready TV, UHD TV, 3D TV, 2K & 4K TV OFFER LIST HERE
ALL 4G SMARTPHONE IPHONE AND BIG DISCOUNT LIST HERE & LIST HERE
Flipkart Diwali 2017 Offer Flipkart Festive Dhamaka OFFER Live Here
Buy iPhone 8 Only Rs 1 And Free Flipkart Vouchers Worth Rs 1 Lakh Big Diwali Sale


How To Participate Festive Riddles
1. Download Or Sing in Amazon App "Click Here"
2. Now Click On App Treasure Hunt Banner 
3. Scroll Down And Click On Below Image Festive Riddle "Play Now"
4. Answer 10 Question Correctly to Eligible To Lucky Draw
6. One Lucky Winner Win Free Shopping Worth Rs 1,20,000 For One Year 
7. Winner Received Prize Before 30th Dec 2017

Contest Last Date 11th OCT 2017

1 Years Free Shopping On Amazon 1 Years Free Shopping On Amazon Reviewed by on 01:05:00 Rating: 5

No comments:

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.