Flipkart Fashion Quiz Contest Win Flipkart Gift Vouchers

Flipkart Fashion Quiz Contest Win Flipkart Gift Vouchers
Flipkart Fashion

Flipkart Fashion Quiz Contest

What makes Flipkart Fashion’s private labels tick? Stay in style with the Flipkart Fashion Quiz. Play & win gift vouchers! How much do you know about these runaway hits? Play the Flipkart Fashion Quiz and win gift vouchers! Read this story for clues. MaalFreeKaa.in No. 1 Online Contest & Free Sample Stay with us we are publish all Christmas Tree, Christmas Song Christmas Image Contest Sweepstakes that Celebrate Christmas, Thanksgiving, and Other Holidays highlighting the best contests & giveaways for the final run-up to Christmas & New Years 2018

World Wide Contest, International Giveaway, Freebie
Win Free Cars : Win Free Car 20 Lucky Winner Win Car and More Prize Monthly Play Now
Free Sample of New Branded Shampoo Claim Here Free
Free Sample And Freebie India All Post Find Here And Claim Freebie Here

Free Recharge Free 100% Cash Back And Free Earn Paytm OFFER
Watch Add And Earn Daily Paytm And Weekly And Monthly Worth Rs 1 Lakh Click HereGet Loan Instantly with Free Amazon Gift Card Worth Rs 100000/- Click Here
Register To Get Free Amazon Gift Card Rs 500, Rs 50 Click Here 
Download And win Free iPhone XDubai TripAmazon Gift Card And More Click Here
Win Free Trips Honor 7X Power Bank Earphone And Much More Register Now
Desh Ka Smartphone Buy Now Redmi 5A Only Rs 4999/- Buy Here
Big Shopping Days Back Again LOOT Deal Here

Amazon App Contest & Answer Find Here
All Amazon App Contest and Answer Find Here Click Here
Amazon HyperX Quiz Answer & Win Gaming Keyboard Answer Added Here
Amazon Quiz Time Answer & Win Honor 7X Smartphone Answer Added Here
Amazon Subscribe & Save Quiz Answer Win Rs 5000 Answer Added Here
Amazon Quiz Time Answer Win a OnePlust 5T Star Wars Limited Edition Answer Here
Amazon Quiz Time Answer Win a RockJam Piano Keyboard Answer Added Here
Amazon Parachute Quiz Time Answer Win Rs 5000/- Answer Added Here
Amazon Pay Quiz Answer & Win Rs 1000 Answer Added Here
Amazon Logitech Quiz Answer & Win Rs 5000 Answer Added Here

Here's Answer Flipkart Fashion Quiz Contest
1. Flipkart Fashion has rapidly grown to command 35% of the market share in how many years?
Answer : 5

2. Which of these private labels focus on Indian contemporary wear for women?
Answer : Anmi

3. The Flipkart Fashion private labels were launched keeping in mind several gaps in the market, especially those between...
Answer : Price, Style & Quality

4. Which of these brands was launched by Flipkart Fashion as a private label?
Answer : All the Above

5. Male shoppers, studies have shown, tend to seek and shop based on?
Answer : Brand Name

6. Which of these brands became one of the top 10 brands in the ethnic space just 20 days into its launch?
Answer : Anmi

7. Divastri, a women’s ethnic fashion line and one of the very few branded unstitched lines in the market, was launched in which year?
Answer : 2017

8. For people looking to buy sarees and dress materials on a budget, which of these factors was often a hurdle?
Answer : Quality

9. Which of these brands “combines the latest global trends in men’s fashion with the unique Indian online fashion customer’s sensibilities”?
Answer : MEtronaut

10. Anmi takes pride in the fact that it is a completely data-designed brand, but what material has its focus been on so far?
Answer : Cotton


Do you want to take a stab at guessing the secret recipe? Learn how these private labels tasted success by playing the Flipkart Fashion Quiz and 10 lucky winners will take home Flipkart gift vouchers worth ₹500 each.

How To Participate Flipkart Fashion Contest
Setup 1: Answer all 10 questions correctly.
Setup 2: Enter your name and email address in the form.
Setup 3: ‘Like’ the Flipkart Stories Facebook page and/or follow the @FlipkartStories Twitter handle.
Setup 4: After completing the steps above, make sure you share this on your social pages:
Facebook users: Share this link, tag five of your friends and Flipkart Stories.
Twitter users: Share this post, tag five Friends and @FlipkartStories.
Note: DO NOT forget to use the hashtag #FlipkartFashionQuiz


As 2017 ends, get something for yourself during Flipkart Big Shopping Days but don’t forget those friends who were always there for you! Add To Heart, not just to cart. 

Contest End : 13th Dec 2017

Flipkart Fashion Quiz Contest Win Flipkart Gift Vouchers Flipkart Fashion Quiz Contest Win Flipkart Gift Vouchers Reviewed by on 14:33:00 Rating: 5

No comments:

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.