Header Ads

Ads Quiz Contest Win Flipkart Vouchers

Ads Quiz Contest Win Free Flipkart Vouchers Worth Rs 500
Ads Quiz Contest

Flipkart Ads Quiz Contest

Like To Ads Watching? Answer Simple Question and chance to win free Flipkart voucher worth Rs 500 10 Lucky winner. Ad campaigns have played an important role in building popular brands Creativity has been the core, along with a mission to educate customers about shopping online. Which of these is your favorite? Play the Flipkart Ads Quiz Contest Answer Simple Question and chance to win free Flipkart Vouchers. MaalFreeKaa.in India No 1 Online Contest Website providing you fasted update about online contest and free sample Free.

Flipkart Ads Quiz Contest (Answer Added)
1. Which of these ad campaigns addressed the misconceptions about online shopping?
Answer : Shopping Ka Naya Address
2. Starting which year did Flipkart feature the famous Flipkart Kids in their commercials?
Answer : 2011
3. The No Kidding, No Worries ad campaign was launched to promote which of the following aspects of Flipkart?
Answer : 30-Day Replacement Policy
4. What is the name of the trendy vocalist from the ‘Fashion has a new address’ ad?
Answer : Chandramouli
5. In the ‘Mobiles Ka Sahi Address’ campaign, what is the name of the executive?
Answer : Mukund
6. In the first 40 seconds of the Ab Har Wish Hogi Poori campaign, there comes a book. What is it about?
Answer : Desserts
7. Which of these campaigns announced The Big Billion Days 2016?
Answer : Itne Mein ITNAAAA Milega
8. Okay, here’s a tricky one: In the ‘No Kidding, No Worries’ campaign, what is name of the song mentioned?
Answer : Ringa Ringa Roses
9. The Ab Mehengaai Giregi campaign was for which of The Big Billion Days?
Answer : 2017
10. In the 2014 Big Billion Day campaign video, how many times is October 6th mentioned?
Answer : 6

Live Free Sample Also Available Claim Your Freebie here Freebie LOOT
Free Sample of Cipla- Active Kids Immuno Boosters Claim Now 
Get Free Sample Kwiknic Nicotine Chewing Claim Free Now
Free Sample P&G Product Every Month Order now Your Freebie
Check out Our Freebie Received Product Click Here
And Check out our All Free Sample Live Here

World Wide Contest, International Giveaway, Freebie
Win Free Cars : Win Free Car 20 Lucky Winner Win Car and More Prize Monthly Play Now
Enter Free Giveaway Now To Win Free Google Pixel 2 XL Smartphone 
Big Giveaway Enter Free To Win Xiaomi Mi Mix 2 Smartphone.
Free iPhone 8 Win Lucky Draw How To Get iPhone 8 Free Enter Now

Free Recharge Free 100% Cash Back And Free Earn Paytm OFFER
Watch Add And Earn Daily Paytm And Weekly And Monthly Worth Rs 1 Lakh Click HereGet Loan Instantly with Free Amazon Gift Card Worth Rs 100000/- Click Here
Register To Get Free Amazon Gift Card Rs 500, Rs 50 Click Here 
Free Shopping Men's Fashion App Download Now
Download And win Free iPhone XDubai TripAmazon Gift Card And More Click Here
(Answer Added ) Amazon REDTAFE Quiz Time Answer & Win 5000 Click Here

How To Participate Ads Quiz Contest
Setup 1: Answer all 10 questions correctly.
Setup 2: Enter your name and email address in the form.
Setup 3: ‘Like’ the Flipkart Stories Facebook page and/or follow the @FlipkartStories Twitter handle.
Setup 4: After completing the steps above, make sure you share this on your social pages:
A) Facebook users: Share this link, tag five of your friends and Flipkart Stories.
B) Twitter users: Share this post, tag five Twitter Friends and @FlipkartStories
Using Hashtag : #FlipkartAdsQuiz

Contest End : 15th Nov 2017

No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.