Header Ads

The Level Win an OnePlus 5T (Answer Added)

Amazon App The Level Contest Win an OnePlus 5T
The Level Win an OnePlus 5T

Amazon App The Level Contest

One More Chance To Win OnePlus New Launched Phone. OnePlus 5T launched You Can Reach 3 Level and Answer all question you can win free OnePlus 5T. Amazon App The Level Win a OnePlus 5T  if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly. MaalFreeKaaa.in No 1 Online Contest website providing all free deal and giveaway. Contest Period for the questions and a total of 15  participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 15 participants will be selected as winners of the Contest Amazon One Plus Levels Contest - Answer & win One Plus 5T

Amazon App OnePlus Levels Contest (Answers Included) –Win One Plus 5T
Level 1: A New View The Level Win OnePlus 5T
Q1- Which of these is a new feature in the OnePlus 5T?
Answer : AMOLED 18:9

Q2- OnePlus 5T offers a larger viewing experience compared to OnePlus 5, at a similar form factor. What is the display screen size of the OnePlus 5T?
Answer : 6.01 inch

Q3- A pixel is the base element in measuring display resolution. The term ‘Pixel’ is short form for which of these?
Answer : Picture element

Leve 2: Photography The Level Win OnePlus 5T
Q1- What are the primary dual camera specifications on the OnePlus 5T?
Answer : 16MP + 20MP

Q2- Which of these is NOT a setting that can be fine tuned on OnePlus 5T’s manual mode?
Answer : Lever

Q3- Which of these is NOT associated with a format pictures are saved in digitally?
Answer : Sunshine

Level 3: Performance The Level Win OnePlus 5T
Q1- OnePlus 5T is powered by which processor?
Answer : Snapdragon 835

Q2- What are the RAM variants that the OnePlus 5T is available in?
Answer : 6GB/8GB

Q3- What does ROM stand for with regards to the internal memory of a smartphone?
Answer : Read only memory

Level 4: Power The Level Win OnePlus 5T
Q1- With Dash charge, how long does it take to get a day’s power on the OnePlus 5T?
Answer : Half an hour

Q2- What is the battery capacity of the OnePlus 5T?
Answer : 3300 mAh

Q3- Which of these is NOT a type of battery?
Answer : Pima Colada

Level 5: Access The Level Win OnePlus 5T
Q1- Amazon Prime members will enjoy early access to the sale of OnePlus 5T. When does this sale begin?
Answer : 21st November 2017

Q2- Which of these phrases is associated with OnePlus?
Answer : Never Settle

Q3- Which of these OnePlus phones was not launched on Amazon.in?
Answer : OnePlus 11

Live Free Sample Also Available Claim Your Freebie here Freebie LOOT
Free Sample of Cipla- Active Kids Immuno Boosters Claim Now 
Get Free Sample Kwiknic Nicotine Chewing Claim Free Now
Free Sample P&G Product Every Month Order now Your Freebie
Check out Our Freebie Received Product Click Here
And Check out our All Free Sample Live Here

World Wide Contest, International Giveaway, Freebie
Win Free Cars : Win Free Car 20 Lucky Winner Win Car and More Prize Monthly Play Now
Enter Free Giveaway Now To Win Free Google Pixel 2 Smartphone 
Big Giveaway Enter Free To Win Xiaomi Mi Mix 2 Smartphone.
Free iPhone 8 Win Lucky Draw How To Get iPhone 8 Free Enter Now

Free Recharge Free 100% Cash Back And Free Earn Paytm OFFER
Watch Add And Earn Daily Paytm And Weekly And Monthly Worth Rs 1 Lakh Click HereGet Loan Instantly with Free Amazon Gift Card Worth Rs 100000/- Click Here
Register To Get Free Amazon Gift Card Rs 500, Rs 50 Click Here 
Free Shopping Men's Fashion App Download Now
Download And win Free iPhone XDubai TripAmazon Gift Card And More Click Here
Win Free Trips Honor 7X Power Bank Earphone And Much More Register Now
Amazon App The Level Win OnePlus 5T All Answer  (All Answers) Amazon OnePlus 5T Quiz Answers Click Here

The total list of prizes you win free
1. OnePlus Bullets (V2) earphones – 10 winners 
2. OnePlus 5T smartphone – 5 winners 

How To Participate Quiz Time Contest
1. Download or Login Amazon App Click Here
2. Now Click On Banner "The Level"
3. Three Level each have 3 Question
4. Answer All The Question Correctly to Enter The Lucky Draw
5. 15 Lucky Winner Win  OnePlus 5T and OnePlue Bullets/

Contest Last Date : 17th Nov 2017

No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.