Header Ads

Do Good Quiz Contest Win Free Flipkart Vouchers

Do Good Quiz Contest Win Free Flipkart Vouchers
Flipkart Contest

Flipkart Do Good Quiz Contest

Take Part Do Good Quiz Contest on Flipkart And Chance To Win Free Flipkart Gift Vouchers.  join hands in alleviating poverty and the social evils that take root from it? Listen to these podcasts to learn how you can play your part in making India better and play the Flipkart Do Good Quiz! 10 lucky winners will take home Flipkart gift vouchers worth ₹500 each. Let’s play! MaalFreeKaa.in No. 1 Online Contest Website Providing all online contest fasted and fair with included answer you can increase chance to win freebie prize. Stay with us more contest line up like Christmas Contest & New Year 2018 Contest  talk about the importance of active involvement in working towards a social cause and the power of the individual in helping those in need. Play Now to Win Free Gift Vouchers.

World Wide Contest, International Giveaway, Freebie
Win Free Cars : Win Free Car 20 Lucky Winner Win Car and More Prize Monthly Play Now
Free Sample of New Branded Shampoo Claim Here Free
Free Sample And Freebie India All Post Find Here And Claim Freebie Here

Free Recharge Free 100% Cash Back And Free Earn Paytm OFFER
Lucky Draw Watch Add And Earn Daily Paytm Weekly Monthly Worth Rs 1 Lakh Click Here
Get Loan Instantly with Free Amazon Gift Card Worth Rs 100000/- Click Here
Register And Get Free Product Via Earn Reward Point Click Here
Desh Ka Smartphone Buy Now Redmi 5A Only Rs 4999/- Buy Here
Big Shopping Days Back Again LOOT Deal Here

Amazon App Contest & Answer Find Here
All Amazon App Contest and Answer Find Here Click Here
Amazon HyperX Quiz Answer & Win Gaming Keyboard Answer Added Here
Amazon Quiz Time Answer & Win Honor 7X Smartphone Answer Added Here
Amazon Subscribe & Save Quiz Answer Win Rs 5000 Answer Added Here
Amazon Quiz Time Answer Win a OnePlust 5T Star Wars Limited Edition Answer Here
Amazon Quiz Time Answer Win a RockJam Piano Keyboard Answer Added Here
Amazon Parachute Quiz Time Answer Win Rs 5000/- Answer Added Here
Amazon Pay Quiz Answer & Win Rs 1000 Answer Added Here
Amazon Logitech Quiz Answer & Win Rs 5000 Answer Added Here
(8th Dec, 2017) Amazon Quiz Time Answer & Win OnePlus 5T Answer Added Here
Amazon Nivea Quiz Time Answer & Win an Rs 5000/- Answer Added Here
Amazon Quiz Time Answer & Win InFocus Vision 3 Mobile Answer Added Here
Amazon Pay Quiz Answer And Win Rs 1000/- Answer Added Here
Amazon Quiz Time Answer & Win Treo Glass Set Answer Added Here
Amazon Year End Quiz Answer & Win 1 Year's Free Shopping Answer Added Here
Amazon Star Wars Quiz Time Answer & Win Lightsaber Answer Added Here
Amazon App Treasure Hunt Clues And Solve Answer Added Here
Amazon Fashion Quiz Time Answer & Win Rs 1000 Answer Added Here

Flipkart Do Good Quiz Contest Answer Here
1. According to CSR Policy in India, what percent of an enterprise’s average net profit must be donated to social welfare?
Answer : 2%

2. What is Leena Kejriwal by profession?
Answer : Photographer & Social Activist

3. Mahantesh G K presides over which council?
Answer : World Blind Cricket Council

4. Which among these organisations fall under Madan Padaki’s ‘Abundance’ network?
Answer : All of The Above

5. Leena Kejriwal’s ‘M.I.S.S.I.N.G’ addresses the issue of millions, but on which of the following issues?
Answer : Sex Trfficking


6. When was the Samarthanam Trust for the Disabled founded?
Answer : 1997

7. The Founder of Samarthanam Trust For The Disabled, Mahantesh G K, suffers from blindness. Which disease led to the loss of sight?
Answer : Typhoid

8. Leena Kejriwal’s exhibition ‘I Saw That Which Remains Unseen’ was inspired by her visit to which country?
Answer : Iran

9. What is the full form of CSR?
Answer : Corporate Social Responsiblity

10. The first visually impaired ______________ was from Samarthanam Trust for the Disabled.
Answer : Chartered Accountant


How To Participate Flipkart Fashion Contest
Setup 1: Answer all 10 questions correctly.
Setup 2: Enter your name and email address in the form.
Setup 3: ‘Like’ the Flipkart Stories Facebook page and/or follow the @FlipkartStories Twitter handle.
Setup 4: After completing the steps above, make sure you share this on your social pages:
Facebook users: Share this link, tag five of your friends and Flipkart Stories.
Twitter users: Share this post, tag five Friends and @FlipkartStories.
Note: DO NOT forget to use the hashtag #FlipkartDoGoodQuiz

Flipkart New Pinch Day Offer and Discount You Can Save More Money with Great Deal Live On Flipkart Also Unbeatable Price All Product During New Pinch Day Offer Shop Here Now

Contest End 20th Dec 2017

No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.