Header Ads

Fake or Not Fake Game Show Answer Win Everyday Free Prize

Flipkart Fake or Not Answer Invite And Win Rs 1000 Prizes.Fake or Not Fake Game Show Invite Your Friends And Get Free Rs 1000, Everyday you can get FREE SuperCoin to Spot Fake News or Not Fake News. With Mallika Dua as Mythika Dutt. Fake Or Not Fake with Host Mallika Dua as Mythika Dutt. Flipkart SuperCoin FREE Loot you can Answer Simple 5 Question with Answer Fake or Not Fake if you answer all question correctly you get assured surprise prizes. Contest Start 6th July, 2020 and 4th August 2020. Fake or Not is a fact based game show where the host would put a question to the viewers with  2 option  to vote for viewers can answer whether the question is fake or not fake. Unlocking Flipkart Mystery box is a mandatory step to be eligible for free reward. Play Online Fake or Not Quiz Show on Flipkart App and win everyday assured FREE prize.

From 1st December Answer Update on New Post of Fake or Not Click Here

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -30th November
1.  India Has the longest Length of Road Network.
Answer : Fake

2. Lalu Prasad Yadav’s son is in IPL team
Answer : Not Fake

3.Jeans are originally made for miners
Answer : Not Fake

4.Android phones respond to Harry Potter spells
Answer : Not Fake

5. The sale of cigarettes without its packet is banned in Maharashtra
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -29th November
1. Sachin Tendulkar is named after the music composer SD Burman.
Answer : Not Fake

2. Lamborgini started off as a tractor manufacturer.
Answer : Not Fake

3. Snakes dance to the snake charmers music.
Answer : Fake

4. Indias southernmost point is in tamilnadu.
Answer : Fake

5. Drinking coffee Dehydrates your body
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -28th November
1. There is a dinosaur named after Narmada river?
Answer : Not Fake

2. Women were not allowed to take part in the 1st modern olympics
Answer : Not Fake

3. Pizza Hut sent pizza to International Space Station
Answer : Not Fake

4. Some Indian states in the North-east do not follow the Indian Standard Time?
Answer : Fake

5. Rabindranath Tagore was the 1st Nobel laurate to be born in India
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -27th November
1. Rickshaw is an English word of indian origin
Answer : Fake

2. The first ever mobile phone was made by nokia
Answer : Fake

3. Aamir khans great grand uncle was maulana abdul kalam azad
Answer : Not Fake

4.The last bubonic plague in india in 2018
Answer : Fake

5. Physicist stephen hawking once threw a party for time travelers from future
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -26th November
1. The longest speech in united nations was given by indian
Answer : Not Fake

2. Constitution day in india is celebrated on br ambedkar's birthday
Answer : Fake

3. India's largest river island is in the river ganga
Answer : Fake

4. The olympic games were originally a religious event
Answer : Not Fake

5. There is a bodily condition were you cannot hear male voices
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -25th November
1. Bahubali 2 the conclusion is the most expensive film produced in india
Answer : Fake

2. Identical twins have the same fingerprint
Answer : Fake

3. Snake charming is illegal in India
Answer : Not Fake

4. Mercury planet closest to sun is the hottest planet
Answer : Fake

5. Till October asafoetida that was sold in india was imported from other countries
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -24th November
1. Chilli gets its spiciness from seeds
Answer : Fake

2. Former British PM Winston Had an unpaid debt in a Bengaluru club.
Answer : Not Fake

3. The bird turkey is called Hindi in turkey
Answer : Not Fake

4. Valentines day was created by Hallmark to sell cards.
Answer : Fake

5. Syphilis can be cured using malaria disease
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -23rd November
1. Bihar’s population is more than England
Answer : Not Fake

2. Virender Sehwag scored Fastest century in test cricket
Answer : Fake

3. The heart can not get cancer
Answer : Fake

4. There’s a species of bird that can hold 10 litre of water in its bill
Answer : Not Fake

5. Indian National science day is celebrated in the anniversary of pokhran nuclear blasts
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -22nd November
1. You cannot estimate a tree’s age by cutting it down and counting its rings
Answer : Fake

2. A 10 year old swam from Sri Lanka to India
Answer : Not Fake

3. A.I mistook a football referee’s bald head for a Football
Answer : Not Fake

4. The only Brahma temple in India is located in Pushkar
Answer : Fake

5. A bank accepts food items as collateral
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -21st November
1. Chillies are used in making lipsticks
Answer : Not Fake

2. The 2011 ICC India-Pak match is the most watched match
Answer : Fake

3. Iceland imports ice from other countries
Answer : Not Fake

4. The largest funeral gathering in history was for mahatma gandhi
Answer : Fake

5. Teddy bears are named. After American President Theodore Roosevelt
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -20th November
1. A mobile phone has more Bacteria than a toilet seat
Answer : Not Fake

2. Mahindra scorpio was named after Anand Mahindra zodiac sign
Answer : Fake

3. A college in Indonesia accept coconut as tuition fees
Answer : Not Fake

4. A preschooler made a Guinness Book of world record for identifying 50 cartoon characters in a minute
Answer : Not fake

5. Natural honey can not get spoilt
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -19th November
1. 19th November is celebrated as international men’s day
Answer : Not Fake

2. A town in Kerala has more than 400 pairs of twins
Answer : Not Fake

3. Wearing face masks for a long time can cause bacterial pneumonia
Answer : Fake

4. The baby shark song is the most viewed video in youtube
Answer : Not Fake

5. Titan watches were co-founded by Tamil Nadu Government
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -18th November
1. Orange gets its name from the colour
Answer : Fake

2. Cricketer irfan pathan is set to debut in a movie
Answer : Not Fake

3. Bluetooth technology is named after a person
Answer : Not Fake

4. Ganga river originates from kashmir
Answer : Fake

5. Saudi arabia has world's largest oil reserves
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -17th November
1. The International Space Station has been occupied by humans for 20 years:
Answer : Not Fake

2. Coca-Cola is selling a helium-carbonated version of Coke that will change your voice:
Answer : Fake

3. No party has won over 50% of the vote in the Indian general election:
Answer : Not Fake

4. The first Harry Potter book is the most sold book in history:
Answer : Fake

5. Sachin Tendulkar was the first cricketer declared out by the third umpire:
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -16th November
1. Bhutan measures happiness over Gross Domestic Product
Answer : Not Fake

2. The Hamburger is named after the city Hamburg
Answer : Not Fake

3. Doordarshan started colour broadcast to cover Kumbh mela
Answer : Fake

4. Taj Mahal Palace Hotel in Mumbai was once a hospital
Answer : Not Fake

5. A world record for lighting most Diwali lamps was made in Ayodha
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -15th November
1. Mukesh ambani's antilla is the world's most expensive private residence
Answer : Not Fake

2. Indira gandhi was the first woman prime minister of a country in the world
Answer : Fake

3. Samsung paid 1 billion dollar to apple
Answer : Fake

4. Hanuman and bhima have same father
Answer : Not Fake

5. Women were not allowed to run marathons
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -14th November
1. Redbus was started after its founder couldn’t get bus for returning to home during Diwali
Answer : Not Fake

2. The city of nashik is named so because laxman cut surpanakha’s nose there
Answer : Not Fake

3. Bharat and lakshman were twin brothers
Answer : Fake

4. height of Himalayas is increasing every year
Answer : Not Fake

5. Nehru jacket was so famous that Sean Connery wore it as James bond
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -13th November
1. A man was fined for feeding the homeless in public
Answer : Not Fake

2. AB De Villiers proposed to his wife Danielle in front of the Taj Mahal
Answer : Not Fake

3. Actor Rajnikant announced that he’ll quit politics due to his health condition
Answer : Fake

4. Trump celebrated Diwali in white House
Answer : Not Fake

5. you can’t donate blood if you have a tattoo
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -12th November
1. Chandigarh is india’s first planned city
Answer : Fake

2. Russia is the world’s largest vodka exporter
Answer : Fake

3. A man lived with no pulse and no heart for over a month
Answer : Not Fake

4. Kangaroos cannot jump backwards
Answer : Not Fake

5. LK Advani was the only deputy PM of India
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -11th November
1. Mammals are the only animals that yawn
Answer : Fake

2. A village created a scannable QR code by landscaping trees
Answer : Not Fake

3. The word ‘Mughal’ comes from ‘Mongol’
Answer : Not Fake

4. Milkha Singh was sentenced to prison for travelling on a train without a ticket
Answer : Not Fake

5. A pumpkin cannot weigh more than 15 kilograms 
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -10th November
1. The dish ‘Eggs Kejriwal’ is named after Delhi CM Arvind Kejriwal 
Answer : Fake

2. A man-made leaf can perform photosynthesis and produce oxygen 
Answer : Not Fake

3. Cricketer Ranjitsinhji was India’s first cricket captain 
Answer : Fake

4. Thomas Edison’s last breath is preserved in a test tube 
Answer : Not Fake

5. Yearly rent in a German village is less than INR 80 
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -9th November
1. Saif Ali Khan buys back Pataudi palace for 800 crore
Answer : Fake

2. A puppy was born with green fur
Answer : Not Fake

3. India’s imports from China increased by 27% during April-August 2020
Answer : Fake

4. Jim Corbett after whom the national part is named was a tiger hunter
Answer : Not Fake

5. Nokia started as a paper mill
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -8th November
1. Dr. A.P.J Abdul Kalam developed a heart stent
Answer : Not Fake

2. No actor has won an Oscar for superhero movie
Answer : Fake

3. Blueberries are the only fruits that are blue
Answer : Fake

4. Air India was started by Tata group
Answer : Not Fake

5. German circus uses hologramic animals
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -7th November
1. The webcam was invented to monitor a coffee pot
Answer : Not Fake

2. Suresh Raina was a playback singer in a bollywood movie
Answer : Not Fake

3. Nepali is a scheduled language in India
Answer : Not Fake

4. HIV can spread through food
Answer : Fake

5. Iceland has no train for public
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -6th November
1. Nokia will set up 4g network on the moon
Answer : Not Fake

2. Tennis balls used to be white in colour
Answer : Not Fake

3. Portuguese is still an official language in goa
Answer : Fake

4. The amazon forest produces 20percent of the worlds oxygen
Answer : Fake

5. The pope endorsed same-sex union(partnerships/marriages)
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -5th November
1. Netflix was started as a DVD rental store
Answer : Not Fake

2. Amitabh bachchan and hema malini hold the record of top most lead pair
Answer : Fake

3. There are bombs dropped during wwii that are yet to detonate
Answer : Not Fake

4. Mouthwash can deactivate covid 19 virus
Answer : Fake

5. Rare pink dolphins were spotted in Hong kong
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -4th November
1. Electric vehicles were invented by company TESLA
Answer : Fake

2. Harbhajan Singh has acted in a tamil movie
Answer : Not Fake

3. India’s 1st president took only 50% of his salry
Answer : Not Fake

4. Indian ocean is officially the deepest ocean in the world
Answer : Fake

5. Italian town with 2 residents follows social distancing rules
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -3rd November
1. A company built robot dolphins to replace dolphins in theme park
Answer : Not Fake

2. There is a village in india where every family members has a student or IIT Student
Answer : Not Fake

3. Aamir Khan and Shahrukh Khan have never appeared in a movie together
Answer : Fake

4. Google removed the egg from the salad emoji to be more inclusive
Answer : Not Fake

5. Us president Donald Trump got vaccinated with Russian covid 19 vaccine called Sputnik
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -2nd November
1. Orkut & Facebook were launched in the same year
Answer : Not Fake

2. Mary Kom taught priyanka Chopra how to box for the movie Mary Kom
Answer : Fake

3. A fisherman discovered a one-eyed Shark
Answer : Not Fake

4. A plastic crown was sold for crores in an auction
Answer : Not Fake

5. The longest train service in the world is run by Indian Railways
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -1st November
1. Indian students developed an app to detect fake news
Answer : Not Fake

2. A person can actually die from a broken heart
Answer : Not Fake

3. former health minister unveils cow dung chips to combat radiation
Answer : Not Fake

4. Penguins were found living on an island of plastic in Pacific Ocean
Answer : Fake

5. unesco world heritage site opened for single tourist
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -31st October
1. The word Google is actually a misspelt mathematical term
Answer : Not Fake

2. A man sued McDonald’s cause he was still depressed even after eating a happy meal
Answer : Fake

3. TRP of news channel has been suspended for three months
Answer : Not Fake

4. The ICC 2019 world cup was the first ICC men’s tournament won by England
Answer : Fake

5. Goldfish can grow over a foot long
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -30th October
1. Two female scientists won the Nobel prize in chemistry for the first time in the history
Answer : Not Fake

2. There are no New features in iPhone 12 other than its name
Answer : Fake

3. Women went into labour while writing an exam and completed it after giving birth
Answer : Not Fake

4. IIT Students invented world’s first three player chess
Answer : Fake

5. Mob attacked Tanishq store in Gujarat
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -29th October
1. Facebook removed a photo of onions for being too sexual?
Answer : Not Fake

2. The heaviest baby born weighed more than 10kgs at the time of birth?
Answer : Not Fake

3. Indian government is providing 10GB free internet to all students
Answer : Fake

4. Bats are the only mammals that can fly
Answer : Not Fake

5. India’s First Amul baby , shobha tharoor-sister of Shashi tharoor
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -28th October
1. IPL 2020 has only one Indian coach?
Answer : Not Fake

2. A person named CAT invented the computer mouse
Answer : Fake

3. The largest producer of tyres is the toy company named ‘Lego’
Answer : Not Fake

4. Goa’s minister of agriculture asked farmers to use mantras on crops
Answer : Not Fake

5. West Bengal is the largest producer of tea in India
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -27th October
1. Gin and Tonic was invited to fight malaria
Answer : Not Fake

2. Microsoft has put a data center underwater to cool its servers
Answer : Not Fake

3. A couple ordered a small cat online but received a tiger cub instead
Answer : Not Fake

4. Congress leader Digvijaya singh’s daughter joined bjp
Answer : Fake

5. A leap year occurs one every four years without exception
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -26th October
1. Vinoo Mankand was the first player to get dismissed by Mankading
Answer : Fake

2. USSR forgot to pack a toothbrush for an astronaut’s trip to space
Answer : Not Fake

3. The Name Lakshadweep means hundred thousand islands
Answer : Not Fake

4. President of India not allowed to vote in General Election
Answer : Fake

5. Cadbury has insured a person’s tongue for crores of rupees
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -25th October
1. Tiger shroff adopted a tiger
Answer : Not Fake

2. JRD Tata worked in French army for a year
Answer : Not Fake

3. AI Robots killed scientists in Japan
Answer : Fake

4. California passes a law that implements fines or taxes on cow farts
Answer : Not Fake

5. IAF Sukhoi su 30 fighter jet was shot down by Chinese in Tibet
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -24th October
1. The app ‘TikTok’ is not available in China
Answer : Not Fake

2. The cruise ship seen in the video is crossing a canal in Gujarat
Answer : Fake

3. Sachin Tendulkar is the first Indian cricketer to score a hundred centuries in professional cricket
Answer : Not Fake

4. Eyewear glass frames of iconic brands are made by one company
Answer : Not Fake

5. Flamingo egg yolk is pink in colour
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -23rd October
1. The population of Uttar Pradesh is more than the USA?
Answer : Fake

2. Manisha Koirala’s grandfather was a former Prime Minister of Nepal?
Answer : Not Fake

3. A filament light bulb has been functioning for more than 100 years?
Answer : Not Fake

4. There is more plastic by weight than fish in the world’s ocean?
Answer : Fake

5. Sahara desert used to be a grassland?
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -22nd October
1. Astronauts dispose their waste into earth's atmosphere
Answer : Not Fake

2. Stopping weight training will turn muscles into fat
Answer : Fake

3. Obituary for media appeared in an indian newspaper
Answer : Not Fake

4. Samsung manufactures display screens for apple
Answer : Not Fake

5. Dogs are banned in antarctica
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -21st October
1. Winnie the pooh is banned in china
Answer : Not Fake

2. UK returns 15th century Ram idol stolen from India 40 years ago
Answer : Not Fake

3. The heart stops for a second when you sneeze
Answer : Fake

4. Ducks are being used to control pests on farm
Answer : Not Fake

5. There is a grilled potato.kitkat flavour chocolate
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -20th October
1. An Indian channel has the highest number of subscribers on Youtube?
Answer : Not Fake

2. Yuvraj Singh is the first cricketer to hit 6 sixes in a single over in international cricket?
Answer : Fake

3. A blind man has climbed Mt. Everest?
Answer : Not Fake

4. Misa Bharti daughter of Lalu Prasad Yadav Gave a lecture at Harvard?
Answer : Fake

5. An Indian man owns and runs the historic East India Company?
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -19th October
1. Nasa launched the gpm satellite in 2014 after being inspired from swades movie
Answer : Fake

2. Two headed snakes exist in nature
Answer : Not Fake

3. The brand Lakme gets its name from french word for Goddess Lakshmi
Answer : Not Fake

4. The nehru government demonetised notes currency notes with netaji subhash chandra bose picture
Answer : Fake

5. Koala bear is not a bear
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -18th October
1. Dr. Manmohan Singh has served as the Governor of the RBI
Answer : Not Fake

2. Brown Eggs have more nutrients that white eggs
Answer : Fake

3.The first woman to climb Mount Everest was an Indian
Answer : Fake

4. There are people who can see music.
Answer : Not Fake

Q5. The worlds largest temple complex is located in india
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -17th October
1. There are no national highways in Andaman
Answer : Fake

2. It is safe to stand under a tree during a lightning shower
Answer : Fake

3. India makes the highest number of feature films per year in the world
Answer : Not Fake

4. A woman gave birth to babies a few weeks apart
Answer : Not Fake

5. Tiger woods hit a golf ball from asia to europe
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -16th October
1. The indian navy uses idli making machines onboard india's aircraft carrier
Answer : Not Fake

2. Britney spears has sampled a song by lata mangeshkar
Answer : Not Fake

3. Newborn human babies can naturally swim
Answer : Fake

4. New species of rat found in mexico that are bigger than humans
Answer : Fake

5. Indira gandhi donated her jewellery to national emergency
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -15th October
1. Birds reject their young ones if humans have touched them
Answer : Fake

2. Moon has rust particles only because of earth
Answer : Not Fake

3. A railway station in India is located in 2 states
Answer : Not Fake

4. The word unfriend was invented by Facebook
Answer : Fake

5. Hindi is one of the official language of United Nations
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -14th October
1. There’s no nobel prize for mathematics because Alfred Nobel’s wife ran away with a mathematician
Answer : Fake

2. Male animals can give birth
Answer : Not Fake

3. India is the largest producer of milk in the world
Answer : Not Fake

4. Sachin Tendulkar was gifted a Ferrari by the company’s owner
Answer : Not Fake

5. A temple in India is dedicated to Amitabh Bachchan
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -13th October
1. The 91 in Bira logo is a reference to the number of flavours they have
Answer : Fake

2. A football team socially distanced from its opponent and lost 37-0
Answer : Not Fake

3. Hello was the name of Alexander Graham Bell’s wife
Answer :  Fake

4. Australia gave email address to trees
Answer : Not Fake

5. India’s national emergency number is 112
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -12th October
1. Bricks from the ruins of indus valley civilization were used to build railways
Answer : Not Fake

2. Nepal government held a meeting at mt everest
Answer : Not Fake

3. Countries can claim planets in solar system for themselves
Answer : Fake

4. Batman character was taken from a mayan sculpture
Answer : Fake

5. Tamil is the official language of singapore
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -11th October
1. The taj mahal palace hotel is the first building in india to be trademarked
Answer : Not Fake

2. The kiwi fruit is native to india
Answer : Fake

3. The worlds youngest author is a 5yr old
Answer : Fake

4. The word god can be seen on turtles shell
Answer : Not Fake

5. The padma bhushan can be given to foreigners
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -10th October
1. One american city honoured dr B.R ambedkar by having his and his wife photo on the bus
Answer : Fake

2. Children under the age of 14 cannot experience depression
Answer : Fake

3. As we age we get shorter
Answer : Not Fake

4. The worlds first computer programmer was a woman
Answer : Not Fake

5. Unicorn is the national animal of a country
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -9th October
1. India hasn't won an olympic medal in hockey after introducing artificial grass
Answer : Fake

2. A letter is received after 100 years it was posted
Answer : Not Fake

3. Police employing geese for patrolling duty
Answer : Not Fake

4. The five letters k j h p h on kxip logo represents the owner names
Answer : Fake

5. Rainbow colour corn is edible
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -8th October
1. India has the world’s highest airstrip
Answer : Not Fake

2. Seawater is salty due to fish urine
Answer : Fake

3. Titanic II will take the same route as the original ship
Answer : Not Fake

4. An Egyptian mummy was issued a passport to travel
Answer : Not Fake

5. Hollywood sign in losAngeles was once made hollywood
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -7th October
1. A music device with an Indian song has been sent out of solar system
Answer : Not Fake

2. There is a volcano which erupts blue flames
Answer : Not Fake

3. Coffee stuns growth of children
Answer : Fake

4. Dolphins can’t breathe under water
Answer : Not Fake

5. Yash Chopra was the first bollywood director to shoot in Switzerland
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -6th October
1. An indian teenager built the smallest satellite to be launched in space
Answer : Not Fake

2. Pyramids are only found in Egypt
Answer : Fake

3. The youngest person to receive heart surgery was one minute old
Answer : Not Fake

4. Raja Harishchandra was the first motion picture shot in India
Answer : Fake

5. An american team is called bengals and has a bengal tiger as mascot
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here -5th October
1. Donald duck was banned in some countries because the cartoon doesn't wear pants
Answer : Fake

2. A man chanted Modi  for 24 hours on youtube channel
Answer : Not Fake

3. The organisation that names hurricanes ran out of names for this year
Answer : Not Fake

4. A leopard entered tajs .ranthambore resort
Answer : Fake

5. boy misses neet after coming 10 minutes late after travelling 700 kms
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here (4th October)
1. The sale of e-cigarettes is banned in India.
Answer : Not Fake

2. Cutting an earthworm into two produces two new earthworms
Answer : Fake

3. A man lied about being covid +ve to spend time with his lover
Answer : Not Fake

4. OM SHANTI OM is Deepika padukone Debut film
Answer : Fake

5. Sunil Chetri has scored more international goals then Lionel Messi
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here (3rd October)
1. Kerala to launch water taxis from October 2020
Answer : Not Fake

2. Different countries see different phases of the Moon on the same day
Answer : Fake

3. Facebook’s main colour is blue because Mark Zuckerberg has a red-green color blindness
Answer : Not Fake

4. Laika the dog was the first animal sent to space
Answer : Fake

5. Sunil Chhetri has scored more international goals than Lionel Messi
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here (2nd October)
1. in 1948 no one was awarded nobel peace prize
Answer : Not Fake

2. Robot dogs are being used to maintain social distance in singapore
Answer : Not Fake

3. Apple inc gets its name from the apple that fell on isaac newton
Answer : Fake

4. Moon completes one revolution around earth in a single day
Answer : Fake

5. Dd rishi kapoor buy award for bobby
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here (1st October)
1.American president Donald trump told people to vote twice
Answer : Not Fake

2. The fruit sitaphal is native to India
Answer : Fake

3. Chinese tourists were seen on INdian side of pangong lake
Answer : Fake

4. Bajrangi Bhaijhan was partly inspired by an old telugu movie
Answer : Not Fake

5. One of the worlds expensive coffee is from animals poop
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here (30th September)
1. Canadian PM Justin Trudeau backs Tamil Nadu anti hindu movement
Answer : Fake

2. There is no gravity in space
Answer : Fake

3. High Heels were originally made for men
Answer : Not Fake

4. Akbar had Mahabharata translated into Persian under the name ‘Razmnama’
Answer : Not Fake

5. Donald Trump had a cameo role in the movie Home Alone
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here (29th September)
1. Frequently cracking your knuckles can cause arthritis
Answer : Fake

2. Ministry of corporate affairs to give laptops to students at 3500
Answer : Fake

3. Pluto’s highest mountain ranges are named Edmund Hillary and Tenzing Norgay
Answer : Not Fake

4. Amrish puri acted in steven spielberg's movie
Answer : Not Fake

5. A bar in delhi sells fresh air to people
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here (28th September)
1. The payment app BHIM is named after Dr.B.R ambedkar
Answer : Not Fake

2. Every year sudha murthy spends one day selling vegetables
Answer : Fake

3. Cancers can be caused by bacteria and virus
Answer : Not Fake

4. Dandruff can spread from one person to another
Answer : Fake

5. Akshay kumar drinks cow urine
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here (27th September)
1. Dangal is the highest earning non -english foreign language movie in china
Answer : Not Fake

2. India has been declared as polio free by the WHO
Answer : Not Fake

3. Tata motors has launched cab services to compete against uber and ola?
Answer : Fake

4. Skin is the largest organ in the human body
Answer : Not Fake

5. Jingle bells was written for christmas
Answer : Fake 

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here (26th September)
1. Lalu Prasad Yadav has a daughter named after government legislation.
Answer : Not Fake

2. Nasa recorded Om sound from the Sun
Answer : Fake

3. Humans are either right brained (creative) or left brained (logical)
Answer : Fake

4. A female python laid eggs despite not being near a male for 15 years
Answer : Not Fake

5. First international cricket match was played between USA and Canada
Answer : Not Fake

(25th September) Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here
1. Urine contamination in swimming pools can cause redness in eyes
Answer : Not Fake

2. Bill Gates listed “Toilet Ek Prem Katha” as one of the most inspiring things of 2017
Answer : Not Fake

3. Albert Einstein failed Math in school
Answer : Fake

4. India’s first IIT was set up in a former prison
Answer : Not Fake

5. Government wa buying covid 19 kits in 2018
Answer : Fake

(24th September) Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here
1. Indian airforce tweeted that a Rafale had crashed and pilot was martyred
Answer : Fake

2. A circus in Germany sold lion poop to raise funds
Answer : Not Fake

3. Virat Kohli is the only player to have played for the same team in all season of IPL
Answer : Not Fake

4. A piece of paper can’t be folded in half more than seven times.
Answer : Fake

5. ISRO has not a PSLV numbered 13 in 50 numbers
Answer : Not Fake

(23rd September) Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here
1. Amartya Sen said India’s economy would be hit by the PUBG ban
Answer : Fake

2. In Bhopal a pair of frogs were married to appease the rain gods
Answer : Not Fake

3. The indian national congress party’s symbol used to have two bullocks on it
Answer : Not Fake

4. There are people who work as professional fart smellers
Answer : Not Fake

5. Pakistan fighter jet flies under a bridge
Answer : Fake

(22nd September) Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here
1. A man blew up a part of his house while chasing a fly
Answer : Not Fake

2. Bengaluru was the first Asian city to get street lights
Answer : Not Fake

3. Elephants are afraid of mice
Answer : Fake

4. Lord Hanuman is mentioned in the movie Black Panther
Answer : Not Fake

5. Golden Temple in Amritsar lit hundreds of lanterns during Diwali
Answer : Fake

(21st September) Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here
1. Kerala has a 100% literacy rate
Answer : Fake

2. Adidas and Puma was founded by two brothers
Answer : Not Fake

3. Nostradamus has predicted the rise of a leader- Narendus from Gudjaratus
Answer : Fake

4. A duct taped banana sells for lakh of rupees
Answer : Not Fake

5. Ambani’s will help Kangana with 200 cr rupees for a new studio
Answer : Fake

(20th September) Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here
1. Sikkim has been declared as India’s first fully organic state
Answer : Not Fake

2. A,B,AB,O are the only blood groups in the world
Answer : Fake

3. A person unknowingly swallow an average of 8 spiders in their sleep each year
Answer : Fake

4. The European organization for nuclear research has a 2 m tall statue of lord shiva
Answer : Not Fake

5. Twinkle Khanna has been India’s best selling female author
Answer : Not Fake

(19th September) Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here
1. World's shortest regular commercial flight stays in air for about one minute
Answer: Not Fake

2. This year rajasthan royals is being sponsored by brand of sanitary napkin
Answer: Not Fake

3. The Indian flag hoisted at the wagah border is the largest flag in world
Answer: Fake

4. IIT delhi placed an ad asking for dog handlers with a BTech degree
Answer: Not Fake

5. Illegal to chew gum in Singapore
Answer: Fake

(18th September) Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here
1. A scheduled power cut was altered to let play Vishwanath anand an online chess
Answer : Not Fake

2. World’s largest desert has virtually no sand
Answer : Not Fake

3. US economy contracts more than india in April-June Quarter
Answer : Fake

4. Jai shri ram written more than 200 crores on Facebook times a day – Mark Z
Answer : Fake

5. Facemask Can translate your speech to 8 languages
Answer : Not Fake

(17th September) Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here
1. Its harmful to go for a swim right after eating
Answer : Fake

2. Neerja bhanot is the only Indian woman to win India’s highest peace time gallantry award
Answer : Fake

3. A full grown python can eat a whole person
Answer : Not Fake

4. Former us president Richard Nixon called indian women most unattractive
Answer : Not Fake

5. Edible cups are being used at a tea stall in Tamil nadu
Answer : Not Fake

(16th September) Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here
1. Indian soldiers posted in galwan valley celebrated Ganesh chaturthi
Answer : Fake

2. Some agencies around the world provide friends and family on rent
Answer : Not Fake

3. The Sun is Yellow in colour
Answer : Fake

4. A small gender reveal party started a forest fire in the USA
Answer : Not Fake

5. chicken pox originated from chicken
Answer : Fake

(15th September) Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here
1. More than half of Indian population is vegetarian?
Answer : Fake

2. Milkha singh charged rs 1 for his biopic baagh milkha bhaag
Answer : Not Fake

3. Man holds on helium balloon and reaches an altitude of 7 kms?
Answer : Not Fake

4. The title “father of nation” was given to Mahatma gandhi by subhash chandra bose?
Answer : Not Fake

5. Covid-19 can infect an individual only once?
Answer : Fake

(14th September) Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here
1) The river Indus originates from China
Ans : Not fake

2) The word quarantine comes from a word meaning 40 days
Ans : Not fake

3) There was a superhero comic book on Sunil Gavaskar
Ans : Not fake

4) Zebras are white skinned animals with black stripes
Ans : Fake

5) 5g Network is fatal to birds
Ans : Fake

(5th September) Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here
1) A goat was arrested for not wearing a mask in Kanpur
Answer : Fake

2) world’s fastest human calculator is an Indian boy
Answer : Not Fake

3) Zindagi na milegi dobara film was shot during Tomatina festival in Spain
Answer : Fake

4) A human can balance a car on his head
Answer : Not Fake

5) indian railways transport more people than the Australia population every day
Answer : Not Fake

(4th September) Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here
1. Salman Khan film Sultan was originally titled Dangal
Answer : Not Fake

2. Saurav Ganguly is the first former Indian captain to be BCCI’s president
Answer : Fake

3. PM Modi bowed to a statue of Pandit Jawaharlal Nehru
Answer : Fake

4. Snakebites can be treated by sucking out venom
Answer : Fake

5. Mahatma Gandhi’s glasses sold for USD 340000 in UK
Answer : Not Fake

(3rd September) Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here
1) Watching TV closely can damage eyes
Answer : Fake

2) Indian farmers are using coca cola to protect crops from pests
Answer : Not Fake

3) Aamir Khan wore his wife’s earrings in the movie Lagan
Answer : Not Fake

4) P.M NARENDRA MODI Is the most followed Indian in twitter
Answer : Not Fake

5) a maximum of 36 runs can be scored in a over of Cricket
Answer : Fake

(2nd September) Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here
1. Khardung La in Ladakh is the world’s highest motorable road
Answer : Fake

2. Healthy people are recommended not to wear masks says Govt. of India
Answer : Fake

3. Narayana Murthy’s son-in-law is the British Finance Minister
Answer : Not Fake

4. A Hindu temple is depicted on Cambodia’s national flag
Answer : Not Fake

5. Eating a lot of carrots causes skin to turn orange
Answer : Not Fake

(1st September) Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here
1. Peanuts are of Indian origin
Answer : Fake

2. Bengaluru traffic delayed a terrorist attack
Answer : Not Fake

3. Arjun Rampal’s grandfather designed an artillery gun for India
Answer : Not Fake

4. India shares its longest land border with Bangladesh
Answer : Not Fake

5. IPL is the world’s first professional T20 cricket league
Answer : Fake

(31st August) Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here
1. A bus stop has been named after a stray dog in south India
Answer : Not Fake

2. Consuming spicy food can cause ulcers
Answer : Fake

3. Kalpana Chawla was the first Indian female citizen to go to space
Answer : Fake

4. India has an active volcano
Answer : Not Fake

5. Shri Narendra Modi is the only PM of India who was born after independence
Answer : Not Fake

(30th August) Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here
1. After trying Covid 19 vaccine Russian President’s daughter fond dead.
Answer : Fake

2. Indore has been ranked the cleanest city of India for the 4th time.
Answer : Not Fake

3. Any food cooked during solar eclipse can be poisonous
Answer : Fake

4. Hair of a girl can grow more than 6 feet in length
Answer : Not Fake

5. TN police adopts a popular meme to spread the message of staying home during lock down
Answer : Not Fake

(29th August) Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer Today Find Here
1. Eating chilli can cause a hole in the human throat
Answer : Not Fake

2. Humans normally use 10% of their brain
Answer : Fake

3. Coronaviruses discovered over 50 years ago
Answer : Not Fake

4. Watermelon like fruit, found in Japan, is blue from inside
Answer : Fake

5. 1857 uprising was the first Indian uprising against the British
Answer : Fake

How To Participate Fake OR Not Game Show Contest?
1. Download or Update Flipkart Video App Click Here
2. Play Fake or Not Fake Quiz Show Click Here
3. Answer All Asked Question Correctly
4. Total 5 Fact Based Question There.
5. Who's Given All 5 Question Right Win Assured Surprise Prize
6. Invite 5 Friends To Get Free Flipkart Voucher Worth Rs 1000
7. Everyday Lucky Winners Flipkart Gift Voucher FREE

Prize Detail You Win FREE
1. 100 Lucky Winner Win Free Flipkart Gift Voucher Worth Rs 1000
2. 3000 Lucky Winner Win Free Flipkart Gift Voucher Worth Rs 50
3. All Correctly Answer Lucky Winner Win Free Flipkart SuperCoins 25
4. All Correctly Answer Lucky Winner Win Free Flipkart SuperCoins 20
5. All Correctly Answer Lucky Winner Win Free Flipkart SuperCoins 10
6. Invite 5 Friends To Get Free Flipkart Voucher Worth Rs 1000

We Update Everyday Right Answer of Flipkart Fake OR Not Quiz Show Contest. You Can LOOT Free Flipkart SuperCoins. Play Flipkart Fake OR Not Quiz Show Everyday From 12:00 am to 12:00 pm from 6th July, to 19th September, 2020 on Flipkart App.

Amazon Prime Day LOOT  DEAL OFFER Every Hours Earn Cashback!
Amazon Big Discount LOOT Deal Collect FREE Coupon or Discount Extra Saving Click Here
Amazon Shop And Earn CashBack OFFER And DEAL Click Here
Amazon New Products Launched With Exclusive OFFER & FREE Click Here
Amazon Prime Day Quiz Time, Contest, Giveaway, Free Prize Play Here

Grab Free realme 7 series phone play spin and win contest Click Here

Flipkart Big Saving Days LOOT, Cashback FREE Prize iPhone and More
Flipkart Deal LOOT Tap And Win iPhone XR & Assured Prize Click Here
Flipkart Loot  Shop More Win More iPhone 11 Pro Max Guaranteed Click Here
Flipkart Big Saving Days Shop More Win Guaranteed Click Here Flipkart Bid & Win Show Bid
Play Fake Or Not Fake Show On Flipkart Win Assured Prize Click Here
Lowest Unique To Win
 Product Rs 1 And More Play Here
Flipkart -The Great India Dance off Game Show Play And Win Daily Click Here

Users can change their preferred prediction by reattempting the question same will be the case if they've missed answering a particular question anytime during the episode window period 24 hours.

Contest End : 19th September, 2020

Click The Link Below To Play Fake or Not Fake News Show

No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.