Header Ads

Ladies Vs Gentlemen Game Show Answer & Win - Flipkart

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Game on OPINION POLL Show Answer and Win Exciting Prizes by Flipkart Video. Flipkart Video Present Ladies Vs Gentlemen New Game Show Hosted By Ritesh Deshmukh and Rashami Desai Start 18th November. Ladies vs Gentlemen is an opinion poll based Show where India's favorite opinion makers go head to head against each other on some of the most debated questions about men vs women. The show will also give a chance to India to play along and win Exciting Prizes FREE by Flipkart

Ladies V/s Gentlemen 18th November Answer Here Episode 1,  Let The Battle Begin
1. What % of people believe that a man dating multiple people is a stud while a woman doing the same is characterless?
Answer : 60%

2. what % of people change the names of certain people on their phone to hide it from their partner?
Answer : 80%

3. What % of women feel that the clothes they possess is not enough?
Answer : 70%

Ladies V/s Gentlemen 19th November Answer Here Episode 2,  Street Smart Kudiyan
1. What percent of men think that they are smarter than women
Answer : 70%

2. What % of women are irritated by their partners watching sports
Answer : 70%

3. What % of men pout while taking selfie
Answer : 30%

Ladies V/s Gentlemen 20th November Answer Here Episode 3, Virgin Men are Liars?
1. What % of people feel that men gossip more than women
Answer : 30%

2. What % of people believe that there has been improvement in men after me too movement
Answer : 60%

3. What % of people have lied to their friends about loosing virginity
Answer : 80%

Ladies V/s Gentlemen 21st November Answer Here Episode 4,  Baby and Babu in Public
1. What % of women believe that men are lying when they say they will be late in office
Answer : 60%

2. What % of people believe that to have a successful relationship woman have to sacrifice career
Answer : 50%

3. What % of men get irritated when they are called shona /babu in public
Answer : 60%

Ladies V/s Gentlemen 22nd November Answer Here Episode 5, Ki & Ka in Real Life?
1. What % of women expect the men to propose first
Answer : 80%

2. What % of women feel than men have a problem in being a house husband
Answer : 70%

3. What % of men get irritated when their partners ask if they have put on weight
Answer : 60%

Ladies V/s Gentlemen 23rd November Answer Here Episode 6, Women are Insta Obsessed?
1. What % of men believe that women cannot do men’s work?
Answer : 20%

2. What % of women update every moment of their life on social media?
Answer : 70%

3. What % of people have used a washroom meant for the opposite sex by mistake?
Answer: 50%

Ladies V/s Gentlemen 24th November Answer Here Episode 7, Men are Always sorry?
1. What % of men feel that they have to say sorry even when they are not wrong
Answer : 60%

2. What % of women feel that men don't understand mood swings of women on periods
Answer : 30%

3. What % of women have a problem on being called aunty
Answer : 80%

Ladies V/s Gentlemen 25th November Answer Here Episode 8, Melramati Women?
1. What % of men think it is okay to stare at women even if they are with partner?
Answer : 50%

2. What % of people believe that a partnership with divorce can cause problem?
Answer : 60%

3. What % of people believe women cry on smallest of issues?
Answer : 70%

Ladies V/s Gentlemen 26th November Answer Here Episode 9, Are Men More Tech Savvy
1. what % of women want to live a joint family set up after marriage
Answer : 60%

2. what % of people feel that men are better at understanding technology compare to women
Answer : 60%

3. what % of people want a break from their partners after lockdown
Answer : 50%

Ladies V/s Gentlemen 27th November Answer Here Episode 10, Shaadi Ke Side Effect
1. What % of men feel that they lose their freedom after marriage
Answer : 70%

2. What % of people are happier when a son is born in the house
Answer : 80%

3. What % of people post their edited picture to impress a man/woman?
Answer : 80%

Ladies V/s Gentlemen 28th November Answer Here Episode 11,  Men are Bhulakkad?
1. What % of women feel that men cannot remember important dates
Answer : 50%

2. What % of men are comfortable purchasing sanitary napkins from store
Answer : 50%

3. What % of men are more attracted to older women
Answer : 50%

Ladies V/s Gentlemen 29th November Answer Here Episode 12, Pyaar Ka Punchnama
1. What % of people compare current partners to their exes
Answer : 60%

2. What % of men are more possessive in any relations
Answer : 70%

3. What % of men spend more time on their phone than with their partner
Answer : 60%

Ladies V/s Gentlemen 30th November Answer Here Episode 13, Love Aaj Kal
1. What % of people judge others based purely on looks
Answer : 60%

2. What % of women believe that checking their partners phone is their birth right
Answer : 60%

3. What % of couples have been caught kissing in park
Answer : 80%

Ladies V/s Gentlemen 1st December Answer Here Episode 14, Dil Maange More?
1. What % of men do not want to commit in their relationship?
Answer : 30%

2. What % of men lie to their partner about them having cooked food tasty
Answer : 70%

3. What % of women want to see men in item numbers.
Answer : 40%

Ladies V/s Gentlemen 2nd December Answer Here Episode 15, Playboy Men?
1. What % of women expect men to pay the bill on a date
Answer : 80%

2. What % of men think premarital sex is okay but want the girl marry to be virgin
Answer : 60%

3. What % of women snore more than men
Answer : 50%

Ladies V/s Gentlemen 3rd December Answer Here Episode 14, Gold-Digger World!
1. What % of men feel that women are bad drivers
Answer : 30%

2. What % of people believe that women want to settle down with a rich man only
Answer : 40%

3. What % of people have taken advantage of an empty lift
Answer : 60%

Ladies V/s Gentlemen 4th December Answer Here Episode 15, Hasaa toh Phasaa?
1. What % of people feel that it is easier to woo a man rather than woman
Answer : 70%

2. What % of people feel that women should have an arranged marriage?
Answer : 40%

3. What % of men make up stories about themselves to get a girlfriend?
Answer : 70%

Ladies V/s Gentlemen 5th December Answer Here Episode 16, Parenting -101!
1. What % of men forget to say “I love you” after marriage
Answer : 60%

2. What % of people think that daughters take better care of parents than sons do
Answer : 70%

3. What % of people feel that film stars don’t even know how to change their children’s diapers
Answer : 50%

Ladies V/s Gentlemen 6th December Answer Here Episode 17, Lady Boss
1. What % of wives believe that even today their husbands are tied to their mother’s pallu?
Answer : 60%

2. What % of men have an objection reporting to a female boss?
Answer : 60%

3. What % of men feel that a woman looks hottest in a saree?
Answer : 80%

Ladies V/s Gentlemen 7th December Answer Here Episode 18, Silent Talkies
1. What % of people believe that men are better cooks than women
Answer : 60%

2. What   of women feel that they have no choice but to say in an abusive relationship
Answer : 30

3. What % of men have to forcefully go and watch a movie that their partner wants to see
Answer : 60%

Ladies V/s Gentlemen 8th December Answer Here Episode 19, Pati, Patni aur Bai?
1. What % of women made their partner do household chores during lockdown?
Answer : 80%

2. What % of people believe that during #MeToo movement some men were blamed without reason
Answer : 70%

3. What % of people listen to sad songs after a breakup?
Answer : 80%

Ladies V/s Gentlemen 9th December Answer Here Episode 20, F.R.I.E.N.D.S
1. What % of men introduce their girlfriends as just friends
Answer : 70%

2. What % of people think that women are more accepting of homosexuals than men
Answer : 60%

3. What % of men are scared of cockroaches/rats or lizards
Answer : 40%

Ladies V/s Gentlemen 10th December Answer Here Episode 21, Men in Parlour
1. What % of men do t wash their hands after using washroom
Answer : 20%

2. What % of men believe that if a girl is friendly then she is ready for a physical relationship
Answer : 40%

3. What % of men get ready to go to beauty saloon because their partners said them
Answer : 50%

Ladies V/s Gentlemen 11th December Answer Here Episode 22, Hum Do Hamare No
1. What % of people want the light switched off during the intimate moments
Answer : 70%

2. What % of women like a man with a beard and moustache
Answer : 60%

3. What % of people do not want to have children after marriage
Answer : 30%

Ladies V/s Gentlemen 12th December Answer Here Episode 23, Are  Men More Dominating?
1. What % of women believe that their partners know nothing about their favorite things?
Answer : 30%

2. What % of women believe that men are more dominating
Answer : 70%

3. What % of people break up over text message
Answer : 70%

Ladies V/s Gentlemen 13th December Answer Here Episode 24, Instant Breakup!
1. What % of people feel that women tends to nag more than men
Answer : 60%

2. What % of women believe that a man can not be loyal to one woman in his entire life
Answer : 50%

3. What % of people believe that after getting into a relationship most men become joru ka ghulam
Answer : 60%

Ladies V/s Gentlemen 14th December Answer Here Episode 25, The Ex Appeal!
1. What % of men flirt with their partners best friend
Answer : 70%

2. What % of men have gone to a medical store far away from home
Answer : 70%

3. What % of people find their exes hotter after breakup
Answer : 70%

Ladies V/s Gentlemen 15th December Answer Here Episode 26, Apna Sapna Money Honey!
1. What % of people feel that women should have quota /reservations at all places?
Answer : 40%

2. What % of men have an issue with their partner having a higher salary in comparison to them?
Answer : 60%

3. What % of men do not pick up their partners calls while playing video games?
Answer : 50%

Ladies V/s Gentlemen 16th December Answer Here Episode 27, Bhaawanao Ko Samjho!
1. What % of men know where things are kept in kitchen
Answer : 40%

2. What % of women feel that men are less emotional than women
Answer : 70%

3. What % of men are more miserly than women
Answer : 60%

Ladies V/s Gentlemen 17th December Answer Here Episode 28, The Final Battle
1. What % of people have been in a relationship with their best friend’s ex?
Answer : 50%

2. What % of people feel that men avoid sex more than women do
Answer : 40%

3. What % of men take more time than women to get ready?
Answer : 30%
How To Play Ladies Vs Gentlemen Show?
1. Download or Update your Flipkart app Click Here
2. Play Ladies Vs Gentlemen Contest Click Here
3. Opinion Based Game Show (men or women)
4. Answer All  3 Question Correctly To Eligible For Lucky Draw
5. Lucky Winner Win Free Exciting Prizes From Flipkart

Amazon Great Indian Festival  Diwali LOOT  DEAL OFFER Earn Cashback!
Amazon Big Discount LOOT Deal Collect FREE Coupon or Discount Extra Saving Click Here
Amazon Great Indian Festival Diwali 2020 Shop And Earn CashBack  DEAL Click Here
Amazon Diwali 2020 New Products Launched With Exclusive OFFER & FREE Click Here
Amazon Great Indian Festival Diwali 2020, Contest, Giveaway, Free Prize Play Here

Flipkart Big Diwali Sale 2020 LOOT, Cashback FREE Prize iPhone and More
Flipkart Big Diwali Sale LOOT Deal On Diwali 2020 Live Here
The Big Diwali Sale 2020 Loot Offer & Contest Play  Here
Diwali 2020 Shop, Save, Cashback & Win Big Prize iPhone and More Shop Here
Play Fake Or Not Fake Show On Flipkart Win Assured Prize Click Here

Ladies Vs Gentlemen Opinion Based Game Show Start Soon On Flipkart Video You Can Vote or answer your opinion based on during the game show and get chance to win exciting prize. Please stay with us to get more detail and Flipkart Ladies vs Gentlemen game show answer find here.

Click The Link Below To Play Ladies Vs Gentlemen Game Show

No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.