Header Ads

sidebar ads

Kya Bolti Public Answer & Win Exacting Prizes Daily

Flipkart Kya Bolti Public Season 3 Start 23rd December Watch Play And Win Everyday Exciting Prizes From Flipkart. A Daily Game show hosted by Dheeraj Junja where we seek opinions from our viewers on various things. We give them two option. They have to take a guess on what India thinks. if their guess matched the public opinion they get to win Exciting Prizes Everyday. 

Kya Bolti Public 23rd December Answer And Win Smartphone & More Episode 1 : Online y Offline?
1. Which form of shopping is preferred by Indians
Answer : Online Shopping

2. Which is the most loved indian celebrity couple who got married recently
Answer : Neha and Rohan Preeth

3. Does India support farmers protest
Answer : Yes

Kya Bolti Public 24th Dec, Answer & Win POCO C3 Smartphone Episode 2 : Naram Garam
1. Which is India's favourite season
Answer : Winter

2. Which of akshay kumars movie has inspired India the most
Answer : Padman

3. What is preferred mode of transport of Indians
Answer : Flight

Kya Bolti Public 25th Dec, Answer & Win POCO C3 Smartphone Episode 3 : Auto V/s Bus
1. What does Indians prefer
Answer : Work From Home

2. Which public transport is preferred by Indians
Answer : Bus

3. Which of khans movies is most waited
Answer : Radhe

Kya Bolti Public 26th Dec, Answer & Win realme C3 Episode 4 : Audio V/s Video Call
1. Which of these would you not leave home without
Answer : Phone

2. How does India prefer communicating
Answer : Audio Call

3. How does Indian experiment with look?
Answer : Hair Cut

Kya Bolti Public 27th Dec, Answer & Win POCO C3 Episode 5: Dhoni Vs Kohli
1. Which of these movies inspires Indians to go for a trip
Answer : Zindagi Na Milegi Dobara

2. What attire does Indian women generally wear for festivities
Answer : Saree

3. Which cricketers swag does India like more
Answer : Dhoni

Kya Bolti Public 28th Dec, Answer & Win Camera Episode 6: Zulfen Lambe Ya Chote?
1. Which life is affected during lockdown
Answer : Professional Life

2. Which feature is more important in mobile phone
Answer : Long Battery Life

3. Which hair style is preferred
Answer : Long Hair

Kya Bolti Public 29th Dec, Answer & Win POCO C3 Episode 7: Tinder pe Coffee
1. What time of day do Indians prefer to work
Answer : Early Morning

2. What type of dating do Indians prefer
Answer : Traditional

3. Which Bollywood actors physique is better
Answer : Hritik Roshan

Kya Bolti Public 30th Dec, Answer & Win Redmi 9i Episode 8: Batao Janta Ki Soch
1. Which medium is better for news
Answer : Newspaper

2. Which one is preferred the most
Answer : Pani puri

3. Which is India's favorite movie
Answer : Zindagi na milegi doobara

Kya Bolti Public 31st Dec, Answer & Win POCO C3 Episode 9: Badshah ya Eminem?
1. Who spends more time on mobile phone
Answer : Children

2. Which Bollywood actor looks better with sara ali khan
Answer : Karthik Aryan

3. Which of these is preferred by Indians
Answer : Hindi Songs

Kya Bolti Public 1st  Jan, Answer & Win realme C3 Episode 10: Ludo Ya Carrom
1. Which is India's favorite dessert
Answer : Gulab Jamun

2. What is better for taking notes
Answer : Phone

3. Which indoor game is preferred by Indians
Answer : Ludo

Kya Bolti Public 2nd Jan, Answer & Win POCOC3 Episode 11: Hera Pheri or Dhamaal
1. Which of these household chores is .ore important
Answer : Cooking

2. Which cafe is more preferred in India
Answer : Cafe Coffee Day

3. Which movie is enjoyed the most
Answer : Hera Pheri

Kya Bolti Public 3rd Jan, Answer & Win POCO C3 Episode 12: North Tea & South Coffee
1. Where do Indians spend most
Answer : Food

2. What does India prefer to drink
Answer : Tea

3. Most of Indians are
Answer : Punctual

Kya Bolti Public 4th Jan, Answer & Win POCO C3 Episode 13: The Fashion Adda
1. What kind of social services do Indians want to do
Answer : Feed People

2. Which of these Bollywood movies should be recreated
Answer : Mera Naam Joker

3. What kind of jeans is more preferred
Answer : Skinny Jeans

Kya Bolti Public 5th Jan, Answer & Win POCO C3 Episode 14: Gym or Yoga
1. What do indians prefer for weight loss
Answer : Yoga

2. Where would you take your partner on first date
Answer : Movies

3. Which of these sports do indians find more
Answer : Sky Diving

Kya Bolti Public 6th Jan, Answer & Win Google Nest Mini Episode 15: Pizza ya Burger?
1. Which is the ultimate Bollywood love song?
Answer : Tum Hi Ho

2. What is India’s favorite fast food?
Answer : Pizza

3. Which days is more important for Indians?
Answer : Mother’s day

Kya Bolti Public 7th Jan, Answer & Win realme watch S Episode 16: Men or Women
1. Who is better cook
Answer : Women

2. PUBG ban should be lifted
Answer : No

3. Which SRK film is more popular
Answer : Kuch Kuch Hota Hai

Kya Bolti Public 8th Jan, Answer & Win Google Mini Speaker Episode 17: Paratha ya Poha?
1. Which of these destination is more popular
Answer : Paris

2. Should only men pay on a date
Answer : No

3. Which dish is more popular
Answer : Paratha

Kya Bolti Public 9th Jan, Answer & Win realme watch Episode 18: Who's Hot Jacqueline ya sara?
1. What do you do in weddings
Answer : Hit The Dance Floor

2. What is the first thing people notice when you see other people
Answer : Smile

3. Whose workout pic is b better
Answer : Jacqueline

Kya Bolti Public 10th Jan, Answer & Win Google Mini Episode 19: Makeup Yes or No?
1. Which of these star kids debut India is waiting for
Answer : Aryan Khan

2. Which of these is more important for the development of our country
Answer : Education

3. How do Indians like to see their parents
Answer : Without Makeup

Kya Bolti Public 11th Jan, Answer & Win realme watch Episode 20: Couple Goals Virushka
1. Which pair is cuter
Answer : Virat Anushka

2. Which of these permanent accessory do Indians prefer
Answer : Tattoo

3. Which show is more entertaining?
Answer : Kaun Banega Cororepati

Kya Bolti Public 12th Jan, Answer & Win Google Nest Mini Episode 21: Jadoo Ki Jhappi
1. Which punjabi singer is more soulful
Answer : Guru Randhawa

2. What is better way of showing affection
Answer : Hug

3. Which cartoons do Indians like more
Answer : Tom and Jerry

Kya Bolti Public 13th Jan, Answer & Win Google Nest Mini Episode 22: Kuch Meetha Ho Jaye
1. Which is more romantic to witness with partners
Answer : Sunset

2. Which desert is more preferred
Answer : Chocolate

3. Who is India's favourite comedian
Answer : Kapil Sharma

Kya Bolti Public 14th Jan, Answer & Win Google Nest Mini Episode 23: Hakka Ya Spaghetti?
1. Who is a bigger heartthrob?
Answer : Kartik Aaryan

2. What’s the first thing people do when they wake up?
Answer : Check your Phone

3. Which cuisine is more preferred while dining out?
Answer : Chinese

Kya Bolti Public 15th Jan, Answer & Win Google Nest Mini Episode 24: Swagat Karo Hamara
1. Which of these Salman’s avatar is more popular?
Answer : Dabangg’s Sunglasses.

2. Who is a more popular YouTuber?
Answer : Carry Minati

3. Which is a better college snack?
Answer : Maggi

Kya Bolti Public 16th Jan, Answer & Win Honor Band Episode 25:  New Year New Me
1. Which of these is a more common resolution for new year
Answer : Save Money

2. Who is the more popular student of the year 2 actress
Answer : Ananya Pandey

3. Do Indians prefer having a password for their phone
Answer : Yes

Kya Bolti Public 17th Jan, Answer & Win realme Band Episode 26: Haldi Ya Kaadha?
1. When Indians fall sick what is their go to home remedy
Answer : Turmeric Milk

2. Who is a more preferred date option
Answer : Sushmita Sen

3. Which of these activities human must prioritize first to save environment
Answer : Plant Trees

Kya Bolti Public 18th Jan, Answer & Win Honor Band Episode 27: Mahindra ya Toyota
1. Which is India’s favourite Ranveer Singh’s performance?
Answer : Bajirao from Bajirao Mastani

2. Should mental health get the same importance as physical health?
Answer : Yes

3. Which car does India prefer for a family road trip?
Answer : Toyota Innova

Kya Bolti Public 19th Jan, Answer & Win Honor Band Episode 28: Taarak Vs CID?
1. Which of these characters of Kareena Kapoor is India’s favourite
Answer : Geet from Jab we met

2. Who is better at remembering dates
Answer : Women

3. Which TV series do Indians prefer to watch with family
Answer : Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah

Kya Bolti Public 20th Jan, Answer & Win Honor Band Episode 29: Style Diva Kiara
1. Does India believe that Covid-19 pandemic can completely end?
Answer : Yes

2. Which Bollywood diva has the best style quotient?
Answer : Kiara Advani

3. Which is the most common excuse given during work from home?
Answer : Internet Not Working

Kya Bolti Public 21st Jan, Answer & Win Honor Band Episode 30: Timeless Beauties
1. Which actress has aged more gracefully
Answer : Rekha

2. Do Indians take showers daily during winters
Answer : Yes

3. Indians would pet which wild animal
Answer : Panda

Kya Bolti Public 22nd Jan, Answer & Win Honor Band Episode 30: Neta: Kangana Ya Deepika
1. Do Indians take pictures of their food before eating it?
Answer : No

2. Which Bollywood celebrity should join politics?
Answer : Deepika Padukone

3. Which Bollywood movie sequel is more awaited?
Answer : Bhool Bhulaiyaa 2

Kya Bolti Public 23rd Jan, Answer & Win Honor Band Episode 31: Bollywood Mommies
1. Which was the most popular meme of 2020
Answer : Rasode Mai Kon Tha

2. After marriage what kind of families would you prefer
Answer : Joint Family

3. Which Bollywood mommy is hotter?
Answer : Kareena Kapoor

Kya Bolti Public 24th Jan, Answer & Win Honor Band Episode 32:
1. Who is India’s favourite celebrity chef?
Answer : Vikas Khanna

2. Will Joe Biden turn out to be a better president?
Answer : YES

3. Should Amitabh Bachchan’s voice be removed from the covid-19 callertune?
Answer : YES
How To Play Kya Bolti Public Season 3 Contest?
1. Download or Update Your Flipkart App Click Here
2. Now Play "Kya Bolti Public" Game Show Click Here
3. Answer Simple 5 Poll Based Question
4. Lucky Winner Win Prize Smartphone, Gift Voucher & Super Coins

Amazon LOOT  DEAL OFFER Earn Cashback!
Amazon Big Discount LOOT Deal Collect FREE Coupon or Discount Extra Saving Click Here
Amazon Christmas, Happy New Year 2021,  Shop And Earn CashBack  DEAL Click Here
Amazon  End of Year 2020 New Products Launched With Exclusive OFFER & FREE Click Here
Amazon Ho Ho Santa Gifts, Contest, Giveaway, Free Prize Play Here

Flipkart  LOOT, Cashback FREE Prize iPhone and More
Flipkart End of Year LOOT Deal On Diwali 2020 Live Here
Christmas, Santa Gifts, Happy New Year 2021, Loot Offer & Contest Play  Here
Flipkart Shop, Save, Cashback & Win Big Prize iPhone and More Shop Here
Flipkart Video Daam Sahi Hai, Prize Wali Paathshala & Fake or Not Answer Click Here

Note : Kya Bolti Public Public Opinion Based Game Show Their Who's choice highest number by viewers that correct answer so we are help you guess correct answer everyday and win prizes. Kya Bolti Public Ask you everyday 5 opinion based question by hosted Dheeraj Junja All Participate Choose Highest Number from two option that answer are right. Please Play This Game and choose our guess answer on during show because many viewers choose the same opinion based answer mean there public voted highest. 

Click The Link Below To Play Kya Bolti Public Season 3

Play Kya Bolti Public & Win

No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.