Header Ads

Flipkart FYI Answer & Win Exciting Prize

Jamie Lever is here to reward you for your knowledge! Get ready for Flipkart Video's latest show FYI - For Your Information. Because koi bhi information kabhi bhi kaam aa sakti hai... Watch. Play. Win. Only on the. For your information is a general knowledge based game show that combines fun with facts Jamie Lever is here to entertain you, test you & give you loads of exciting prized everyday.

Flipkart FYI Game Show 16th January Answer & Win Prize
1. Which of the following was the mascot of 2010 common wealth games
Answer : Shera

2. Which politician sang the song go corona go during the beginning of corona virus pandemic in India
Answer : Ramdas Athawale

3.how many movies have been made in the golmall series directed by rohit shetty
Answer : Four

Flipkart FYI Game Show 17th January Answer & Win OPPO reno 2 E2: Mahabharat Special
1. Which of these are not berries?
Answer : Blackberries

2. Which of these following the correct representation of Olympic rings?
Answer : Option 1

3. How many pandava brothers are there in mahabharat?
Answer : 5

Flipkart FYI Game Show 18th January Answer & Win OPPO reno 2 E3: Bollywood Hot Couple
1. What is the value of the coin Athaani
Answer : 50 Paisa

2. Satellite images of which of these processions were released by ISRO
Answer : Kumb Mela

3. Which is the first Ranveer & Deepika film as a lead pair
Answer : Ramleela

Flipkart FYI Game Show 19th January Answer & Win OPPO Enco X E4: Jakhaassss!!
1. Who of these didn’t star in om shanti om title track
Answer : Anil Kapoor

2. Which of these is widely played sports in Finland
Answer : Wife Carrying

3. Which of these serial aired by Balaji first
Answer : Mano ya Na Mano

Flipkart FYI Game Show 20th January Answer & Win OPPO Enco X E5: Army Day Special
1. Which of the following is wrongly matched
Answer : Buland Darwaza -Hyderabad

2. Which of the following is the odd one out
Answer : Bicycle

3. When is Indian army day celebrated
Answer : 15 January

Flipkart FYI Game Show 21st January Answer & Win OPPO Enco X E6: Who's The Big Boss
1. Which of these is not a UNESCO World Heritage Site in India?
Answer : Mysore Palace.

2. Which of the following social media platform doesn’t use hashtags?
Answer : Snapchat.

3. Who was the winner of Big Boss season 13?
Answer : Sid Shukla

Flipkart FYI Game Show 22nd January Answer & Win OPPO Enco X E7: Bhai Ka Prem
1. What is the maximum duration of an Instagram reels
Answer : 30 Seconds

2. In which of the following film salman khans name is not prem
Answer : Bodyguard

3. Break tho banta hai is associated with which popular chocolate
Answer : Kitkat

Flipkart FYI Game Show 23rd January Answer & Win OPPO Enco X E8: The Kohli Era
1. Where was French widely spoken in India?
Answer : Puducherry

2. Which of the following creatures do not have external ears?
Answer : Lizard

3. In which year did Virat Kohli make his ODI debut?
Answer : 2008

Flipkart FYI Game Show 24th January Answer & Win OPPO Enco X E9:
1. Which is the odd one out?
Answer : Saif ali khan and soha ali khan

2. Which popular digital sensation recreated rasode mein kaun tha
Answer : Yashraj mukhate

3. How many states are there in india
Answer : 28

Flipkart FYI Game Show 25th January Answer & Win OPPO Enco X E10: Vocal For Local
1. Which of the following is not an Indian brand
Answer : Bata

2. Which of the following creatures hibernate the longest
Answer : Bat

3. In which year Ranveer Singh made his debut with band Baaja baarat
Answer : 2010

Flipkart FYI Game Show 26th January Answer & Win OPPO Enco X E11: Soap Opera
1. Surbin is associated wait which popular soap brand
Answer : Nirma

2. With how many countries India shares its land border?
Answer : 7

3. Who Minong the following is not Salman khans idling?
Answer : Seema Khan

Flipkart FYI Game Show 27th January Answer & Win OPPO Enco X E12: Bleed Blue
1. Which is the following board games doesn’t have a card version ?
Answer : Business

2. Where was the finale of 2011 cricket world cup played ?
Answer : Wankhede Stadium

3. How many chapters are there in the Bhagavad Gita ?
Answer : 18

Flipkart FYI Game Show 29th January Answer & Win OPPO Enco X E14: YouTube Vs Tiktok
1. Which of the following emoji is not an akshay kumar movie
Answer : Option 3

2. Carry minati is name of which youtuber
Answer : Ajay Nagar

3. How many countries are members of the UN
Answer : 193

Flipkart FYI Game Show 30th January Answer & Win OPPO Enco X E15: Badshah o Badshah
1. Which of these is a correct representation on the zodiac sign cancer?
Answer : Option B

2. Aditya Singh Sisodia is the real name of which of these celebrities
Answer : Badshah

3. What is the maximum, gap between two sessions of the parliament?
Answer : 6 Months

Flipkart FYI Game Show 31st January Answer & Win OPPO Enco X E16: Bollywood Favorite Actor
1. Which of the following actor has won the most number of filmfare awards for best actor
Answer : Shahrukh Khan

2. Yeh toh badha toing hai is the tagline of which brand
Answer : Amul Macho

3. On the bank of which river is the city jammu located
Answer : Tawi

Flipkart FYI Game Show 1st Feb, Answer & Win OPPO Enco X E17: Almighty Bachchan
1. Which of these following actors has a temple named after him
Answer : Amitabh Bachchan

2. Which one of these dance forms is Kathak
Answer : Image 4

3. Which of these months is odd one out
Answer : June

Flipkart FYI Game Show 2nd Feb, Answer & Win OPPO Enco X E18: Akki's words of wisdom
1. Jo main bolta hu wo main karta hu jo main nehi bolta hu wo main definitely karta hu is a dialogue of which actor
Answer : Akshay Kumar

2. Who is the director general of who
Answer : Tedros adhanom

3. How many president have been elected in india since 1950
Answer : 14

Flipkart FYI Game Show 3rd Feb, Answer & Win Fujifilm Camera E19: Kangana The reel Amma
1. On which of these apps you can not go live
Answer : WhatsApp

2. Which actress is playing politician j. Jayalalithaa on upcoming biopic Thalaivi
Answer : Kangana Ranaut

3. Which of these is not a coffee type
Answer : Matcha

Flipkart FYI Game Show 4th Feb, Answer & Win boAt Headset E20: Fe-Male Comedians
1. Which of the following comedian didn’t play woman role in tv?
Answer : Rohan Joshi

2. What is the Indian game endorsed by akshay kumar
Answer : Fau-G

3. Which cricketer is married to Natasha stankovic
Answer : Hardik Pandya

Flipkart FYI Game Show 5th Feb, Answer & Win boAt Headset E21: 280 Characters to Fame
1. Which of these is the chin of Ranbir Kapoor ?
Answer : IMAGE 4

2. Which of these is a Hindi phrase for a person who believes everything they hear?
Answer : Kaan Ka Kachcha

3. What is the maximum number of characters you can use in a tweet?
Answer : 280

Flipkart FYI Game Show 6th Feb, Answer & Win boAt Headset E22: Hitman Special
1. Jersey No. 45 belongs to which current Indian cricketer?
Answer : Rohit Sharma

2. Which of these is a symbol for the currency Euro?
Answer : Image 4

3. On which day in November 2016 did PM Narendra Modi announce demonetization?
Answer : 8

Flipkart FYI Game Show 7th Feb, Answer & Win boAt Headset E23: Rahul Special
1. Which animal is seen on the logo of making in India
Answer : Lion

2. Which cricketer won orange cap in ipl 2020
Answer : KL Rahul

3. In Which year whatsApp was launched
Answer : 2009

Flipkart FYI Game Show 8th Feb, Answer & Win boAt Headset E24: Bollywood's Insta Queens
1. Which of these is not a bear type
Answer : Koala

2. Who is Most followed celebrity in Instagram
Answer : Priyanka Chopra

3. In which country is grand canyon located
Answer : USA

Flipkart FYI Game Show 9th Feb, Answer & Win boAt Headset E25: Pappad Roll
1. Which of the following Chief Minister tore up the copies of farm laws in the assembmly in december 2020?
Answer : Arvind kejriwal

2. Which of these upcoming film starring Ranbir Kapoor & Alia bhatt?
Answer : Brahmāstra

3. Which emoji denotes a Mexican dish?
Answer : Image 1

How To Participate & Win FYI - Flipkart Video?
1. Download or Update Your Flipkart App Click Here
2. Play Flipkart Video FYI Game Show Contest Click Here
3. Answer Simple Question Correctly 
4. All Correct Answer MFK Lucky Win Exciting Prizes.

Amazon LOOT  DEAL OFFER Earn Cashback!
Amazon Big Discount LOOT Deal Collect FREE Coupon or Discount Extra Saving Click Here
Amazon Super Value Deal And Earn CashBack  DEAL Click Here
Amazon  Brand Day Sale With Exclusive OFFER & FREE Click Here
Amazon Great Republic Day Sale, Contest, Giveaway, Free Prize Play Here

Flipkart  LOOT, Cashback FREE Prize iPhone and More
Flipkart Big Saving Sale LOOT Deal On Diwali 2020 Live Here
Flipkart Big Saving Days Loot Offer & Contest Play  Here
Flipkart Shop, Save, Cashback & Win Big Prize iPhone and More Shop Here
Flipkart Kya Bolti Public, Daam Sahi Hai,  Fake or Not Click Here

Flipkart Video FYI - Hosted By Jamie Lever Ask you Some question if you guess right you are win exciting prize everyday MaalFreeKaa.in Team share everyday correct answer of flipkart FYI show.

Contest Start : 16th January 2021

Click The Link Below To Play Flipkart FYI Game Show

No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.