Header Ads

January Edition Quiz Answer & Win Rs 20000

Amazon January Quiz Answer And Win Rs 20000 Amazon Pay Balance.  January Edition Amazon Quiz by giving correct 7th January. If you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly. MaalFreeKaa.in No.1 Online Giveaway Website you can find all update about Online Contest, Free Stuff Deal, Free Sample, Cashback, Loot Deal, Loot Offer, Coupon and Freebie Deal. Now We Are High Ranked Web in Publish Insurance Car Insurance Article for reward Predict Game Contest Quiz Contest, Cashback Deal Offer Only Here To Find All Contest Amazon quiz time and Answer. Play Online Free Game here to win prizes. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 5 participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 5 participants will be selected as winners of the Contest Win Rs 20000 Amazon Pay Balance.

Amazon January Edition Quiz Answer & Win Rs 20000
1. On January 1st, 1502 Portuguese explorers landed at Guanabara Bay, on the coast of South America and named the city what?
Answer : Rio De Janeiro

2. On January 3rd, 1959 what state having a landmass of about 1/5th of the other states put together, became the 49th US state?
Answer : Alaska

3.15th January is observed as the Indian Army Day, as this was the day when ___________ took over as Commander in Chief. Fill in the blanks
Answer : K M Cariappa

4. National Voter’s Day is observed on 25th January to celebrate the foundation day of which organization
Answer : Election commission of India

5. In 2019 , in a Test match played in January, which Indian spinner took a five wicket haul as India made Australia follow on at the SCG?
Answer : Kuldeep Yadav

6. Detectives Marcus Burnett and Michael Lowery are the central characters in which movie released in January 2020?
Answer : Bad boys for life

7. The original name of which famous figure from the music industry having his birthday on January 8th, was David Robert Jones?
Answer : David Bowie

8. The Pattadakal dance festival, usually held in January is held in a UNESCO World Heritage site in which Indian state?
Answer : Karnataka
How To Participate Amazon January & Win 
1. Download and Sing In Amazon App Click Here
2. Now Scroll Down Banner of " January Quiz"
3. Answer To 8 Question Time correctly to enter the Lucky Draw
4. 5 Lucky Winner Win Free Rs 20000 Amazon Pay Balance

Amazon LOOT  DEAL OFFER Earn Cashback!
Amazon Big Discount LOOT Deal Collect FREE Coupon or Discount Extra Saving Click Here
Amazon Super Value Deal And Earn CashBack  DEAL Click Here
Amazon  Brand Day Sale With Exclusive OFFER & FREE Click Here
Amazon Happy New Year 2021, Contest, Giveaway, Free Prize Play Here

Flipkart  LOOT, Cashback FREE Prize iPhone and More
Flipkart End of Year LOOT Deal On Diwali 2020 Live Here
Christmas, Santa Gifts, Happy New Year 2021, Loot Offer & Contest Play  Here
Flipkart Shop, Save, Cashback & Win Big Prize iPhone and More Shop Here
Flipkart Kya Bolti Public, Daam Sahi Hai, Prize Wali Paathshala, Fake or Not Click Here

Amazon January Quiz & Win Rs 20000 Amazon Pay Balance Total 5 Prize that will be given under this contest. The Prize will be delivered to the winner on or before  28th February, 2021

Contest End :  31st January, 2021 11:59 PM

Click The Link Below To Amazon January Quiz Contest

No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.