Header Ads

sidebar ads

Flipkart Video Contest Answer All & Win Prizes

Flipkart Video Contest Fake or Not, Kya Bolti Public, Kaun, Who Did it?, FYI, Daam Sahi Hai etc Video Contest All Answer Find Here Every Day we are update answer on 11:50:00 PM you can play Flipkart Video Contest and win Assured Prize When your All Answer Correctly. Watch. Play. Win. Only on the. Fake or Not, Kya Bolti Public, Kaun, Who Did it?, FYI, Daam Sahi Hai etc their general knowledge, Public Poll, Fake or Not etc. based game show that combines fun with facts Jamie Lever is here to entertain you, test you & give you loads of exciting prized everyday.

Flipkart Fake or Not Answer Win Prize 
Flipkart Fake or NOT 10th Feb, E60: Driverless Metro
1. India's first driverless metro first launched in Delhi
Answer : Not Fake

2. Gulab jamun is also known as Laal Mohan
Answer : Not Fake

3. New Delhi has been the capital of India for the longest time
Answer : Fake

Flipkart Fake or NOT 11th Feb, E61: Coding in Sanskrit?
1. Sanskrit is the most computer-friendly language.
Answer : Not Fake

2. US Open is the first grand slam of the year.
Answer : Fake

3. M.S Dhoni and Varun Dhawan share their Birthdays.
Answer : Fake

Flipkart Fake or NOT Answer 12th Feb, E62: Dark Side of the Moon
1. We can only see one side of the moon all the time
Answer : Not Fake

2. Holi is celebrated 20 days after vasant panchami
Answer : Fake

3. Salman and karishma kapoor have acted in 7 films together
Answer : Fake

Flipkart Fake or NOT Answer 13th Feb, E63: Incredible India
1. Cockroaches fart every 15 minutes
Answer : Not Fake

2. India is the second largest country in the world
Answer : Fake

3. Sachin and Saif’s daughter have same name
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or NOT Answer 14th Feb, E64: Santa Germany se?
1. Kamla Harris is USA’s first female vice President?
Answer : Not Fake

2. Youtube was launched on Valentine Day in 2005?
Answer : Fake

3. In Hindu Mythology Lord Krishna is considered as love of God?
Answer : Fake

Flipkart Fake or NOT Answer 15th Feb, E65: Kiara Ka Naam Alia
1. Kiara Advani’s real name is Alia
Answer : Not Fake

2. India’s first passenger train was run between Delhi to Jaipur
Answer : Fake

3. Polar bears skin is black In. Colour
Answer : Not Fake

Flipkart FYI Answer  Win Prize 
Flipkart FYI Answer 10th Feb, E26: Circuit bana Boss
1. Who hosted the first season of popular reality show Big Boss?
Answer : Arshad Warsi

2. Who was the first Indian male cricketer to take a hat-trick in T20 International matches?
Answer : D Chahar

3. Which of these is not a mammal?
Answer : Snake

Flipkart FYI Answer 11th Feb, E27:
1. Who is the governor of rbi
Answer : Shaktikanta das

2. Which of these are eyes of deepika padukone
Answer : Image 3

3. Which vaccine has been developed by Oxford in Collab with AstraZeneca
Answer : Covidshield

Flipkart FYI Answer 12th Feb, E28:
1. Isko laga dala to life gingala associate with which brand
Answer : Tata sky

2. What’s the minimum age of becoming prime minister in India
Answer : 25 years

3. Which of the following us consider as national tree of India
Answer : Banyan tree

Flipkart FYI Answer 13th Feb, E29: WWE Special
1. Which of chetan bhagat book hasn’t been made a movie
Answer : Revolution 2020 (Image 3)

2. You can’t see me is a popular phrase of which wrestler
Answer : John Cena

3. Which of the following states has most number of seats in lok sabha
Answer : Uttar Pradesh

Flipkart FYI Answer 14th Feb, E30: The Beginning of KBC
1. Which of these following actors has not married more than once
Answer : Farhan Akhtar

2. Which of the following is not a web browser
Answer : Yahoo

3. In Which year kaun banega crorepati first telecast
Answer : 2000

Flipkart FYI Answer 15th Feb, E31: Saanp-Seedhee Ka Khel
1. Which of these board games originated in India
Answer : Snakes & Ladders

2. Which actor is called Sasha by his family and friends
Answer : Shahid Kapoor

3. Which of these sports does not use a spherical ball
Answer : Rugby


Flipkart Kya Bolti Public, Win Prize E50:
Flipkart Kya Bolti Public Answer 10th Feb, E50 TV Host Big B ya Bhai
1. Who is India’s favourite host in television
Answer : Amitabh Bachchan

2. Which is the most important activities
Answer : Brushing Teeth

3. Which is India’s favourite lays flavour
Answer : Magic Masala

Flipkart Kya Bolti Public Answer 11th Feb, E51 House of club
1. Which of these street food is tastier?
Answer : Momos

2. Which of these is a better gift at weddings?
Answer : Household Supplies

3. What’s an ideal party plan?
Answer : House Party

Flipkart Kya Bolti Public Answer 12th Feb, E52: Horror or Comedy
1. Which genre of movie is more popular?
Answer : Comedy

2. Which Dry Fruit is better?
Answer : Badam

3. What is the right age to get married?
Answer : 25 years to 28 years

Flipkart Kya Bolti Public Answer 13th Feb, E53: Chocolate Dark ya Milk
1. Who has played a more prominent role in our life
Answer: Parents

2. What do most people use while taking bath
Answer: Soap

3. What kind of chocolates are liked by people
Answer: Milk Chocolate

Flipkart Kya Bolti Public Answer 14th Feb, E54: Dancer Jcqueline ya Nora?
1. With whom do indians prefer to spend valentine’s day with
Answer : Best friend

2. Which actress dance moves looks the best
Answer : Nora fatehi

3. Will you maintain friendship with ex
Answer : Yes

Flipkart Kya Bolti Public Answer 15th Feb, E55: Mango or Watermelon
1. Which summer fruit is loved more by Indians?
Answer : Mango

2. While earning on our own should we accept money from parents?
Answer : No

3. Which attire is more suitable for office?
Answer : India Look

Flipkart Daam Sahi Hai Answer, Win Prize 
Flipkart Daam Sahi Hai 10th Answer E65:
1. What is the MRP of poco x3 shadow grey 128 GB
Answer : Less than 22000

2. What is the MRP of power smart video tripod ps090
Answer : 13999

3. What is the MRP of  dr trust model 317 tpe exercise mat
Answer : 4000

Flipkart Daam Sahi Hai 11th Answer E66: Driving Essentials
1. What is the correct MRP of North Face Full Sleeve Color Block Women Jacket?
Answer : 18699

2. What is the correct MRP of Sony MDR-XB550AP Wired Headset?
Answer : 3290

3. What is the MRP of Steelbird Air Full Face Shield Motorbike Helmet?
Answer : Less than 3000

Flipkart Daam Sahi Hai 12th Answer E67:
1. Mrp of poco M2 pro
Answer : 16999

2. Mrp of LG  5 star inverter fully automatic top load silver
Answer : 18490

3. Mrp of Fastrack analog digital watch for men
Answer : 3500 or more

Flipkart Daam Sahi Hai 13th Answer E68: Barbeque Needs
1. What is the MRP of Protissserie Charcoal Grill
Answer: 20000 or more

2. What is the correct MRP of Flying machine Full sleeve Solid Men Jacket?
Answer : 6999

3. What is the correct MRP of 5.1 Channel bluet0oth Home theatre?
Answer : 9999

Flipkart Daam Sahi Hai 14th Answer E69: Car & Bike Needs
1. What is the MRP of Flipkart Perfect Homes Opus Engineered Queen Box bed?
Answer : Less Than 20000

2. What is the correct MRP of my TVS 100 psi Tyre Air pump for car & bike?
Answer : 2800

3. What is the correct MRP of Shell helix ultra 5W-40 API SN full synthetic engine oil?
Answer : 3,799

Flipkart Daam Sahi Hai 15th Answer E70: Cricket Special
1. MRP of Kapoor E illumination glass table lamp
Answer : Less than 10000

2. MRP of Bose sound link revolve charging cradle charging pad
Answer : 2700

3. MRP of adidas cri cup cricket shoes for men
Answer : 4299

Flipkart Kaun Who Did it? Answer Win Prize
Flipkart Kaun Who Did it? 10th Feb, E33: The Deadly Flowers
Who poisoned chautala
Answer : None

Flipkart Kaun Who Did it? 11th Feb, E34: Dead man walking
Who poisoned chautala ?
Answer : Bhola P

Flipkart Kaun Who Did it? 12th Feb, E35: The Mastermind
Who is going to kill adi?
Answer  : Karmath T
How To Play Flipkart Video Contest Show?
1. Download or Update your Flipkart app Click Here
2. Play Flipkart Video Contest Click Here
3. Opinion Based, GK, Poll etc Game Show (men or women)
4. Answer All  Question Correctly To Eligible For Assured Prize
5. Lucky Winner Win Free Exciting Prizes From Flipkart

Amazon LOOT  DEAL OFFER Earn Cashback!
Amazon Big Discount LOOT Deal Collect FREE Coupon or Discount Extra Saving Click Here
Amazon Super Value Deal And Earn CashBack  DEAL Click Here
Amazon  Saving on Sale With Exclusive OFFER & FREE Click Here
Amazon Big Discount Awesome Offer, Contest, Giveaway, Free Prize Play Here

Flipkart  LOOT, Cashback FREE Prize iPhone and More
Flipkart Big Saving Sale LOOT Deal On Diwali 2020 Live Here
Flipkart Big Saving Days Loot Offer & Contest Play  Here
Flipkart Shop, Save, Cashback & Win Big Prize iPhone and More Shop Here
Flipkart Kya Bolti Public, Daam Sahi Hai,  Fake or Not Click Here

Flipkart Video Contest are Best way to Win Assured Prize You can Find All Answer and Get Free Prize From Flipkart. Flipkart App Update Download and Play every day Flipkart Video contest to Win.

Click The Link Below To Play Flipkart Video Contest

No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.