Header Ads

OnePlus 9 Series Quiz Time Win OnePlus 9 5G

OnePlus 9 Series Launched in India and world wide. Play Amazon OnePlus 9 Series Quiz Time Answer And Win OnePlus 9 Series 5G. OnePlus 9 Series Amazon Quiz by giving correct 24th March. If you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly. MaalFreeKaa.in No.1 Online Giveaway Website you can find all update about Online Contest, Free Stuff Deal, Free Sample, Cashback, Loot Deal, Loot Offer, Coupon and Freebie Deal. Now We Are High Ranked Web in Publish Insurance Car Insurance Article for reward Predict Game Contest Quiz Contest, Cashback Deal Offer Only Here To Find All Contest Amazon quiz time and Answer. Play Online Free Game here to win prizes. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 2 participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 2 participants will be selected as winners of the Contest Win OnePlus 9 Series 5G

Amazon OnePlus 9 Series Quiz Time Answer And Win OnePlus 9 Device ! April 
1. The OnePlus 9 Pro’s Fluid Display 2.0 features ____________ technology which makes the display 6x more responsive to touch
Answer : Hyper touch

2. The OnePlus 9 Pro’s Display Refresh rate can go as low as ____ Hz and save battery consumption
Answer : 1HZ

3. The OnePlus 9 Pro has a _______ resolution display
Answer : QHD+

4. The OnePlus 9 Pro’s Display can show ________ colors for the most natural and vibrant color on a mobile display
Answer : Over 1 Billion

5. The OnePlus 9 5G has _______ different levels of display brightness
Answer : 8192

Amazon OnePlus 9 Series Quiz Time Answer And Win OnePlus 9 Series 5G.
1. OnePlus 9 Pro comes with ____ W Wireless Charging
Answer : 50W

2. OnePlus 9 Series gets a day’s power in _____ mins with Warp Charge 65T
Answer : 15 Minutes

3. The OnePlus 9 and 9 Pro 5G come with _________
Answer : Hasselblad Camera for Mobile

4. The OnePlus 9 Pro’s Fluid Display 2.0 comes with_______ and __________
Answer : LTPO technology and Smart 120Hz

5. OnePlus 9 and 9 Pro come with ____ MP Ultra-Wide Angle Lens
Answer : 50MP

6. OnePlus 9R 5G is powered by Qualcomm Snapdragon ____
Answer : 870
How To Participate Amazon OnePlus 9 Series Quiz & Win 
1. Download and Sing In Amazon App Click Here
2. Now Scroll Down Banner of "OnePlus 9 Series Quiz"
3. Answer To 6 Question Time correctly to enter the Lucky Draw
4. 2 Lucky Winner Win Free OnePlus 9 Series 5G

Amazon LOOT  DEAL OFFER Earn Cashback!
Amazon Big Discount LOOT Deal Collect FREE Coupon or Discount Extra Saving Click Here
Amazon Super Value Deal And Earn CashBack  DEAL Click Here
Amazon  Saving on Sale With Exclusive OFFER & FREE Click Here
Amazon Big Discount Awesome Offer, Contest, Giveaway, Free Prize Play Here

Flipkart  LOOT, Cashback FREE Prize iPhone and More
Flipkart Big Saving Sale LOOT Deal On Diwali 2020 Live Here
Flipkart Big Saving Days Loot Offer & Contest Play  Here
Flipkart Shop, Save, Cashback & Win Big Prize iPhone and More Shop Here
Flipkart Kya Bolti Public, Daam Sahi Hai,  Fake or Not Click Here

Amazon OnePlus 9 Series Quiz & Win OnePlus 9 Series 5G Total 2 Prize that will be given under this contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 31st May, 2021

Contest End :  15th April, 2021 11:59 PM

Click The Link Below To Amazon OnePlus 9 Series Quiz Contest

No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.