Header Ads

OnePlus 11 5G Stan Pop Quiz Answer & Win OnePlus 11

Win the newest OnePlus 11 5G for free? How much do you know about OnePlus Stories, Tech and more? Pick a topic and win prizes. Complete all Stan pop quizzes over 6 days for a chance to win a FREE OnePlus 11. OnePlus 11 5G New Smartphone Launched This Year Get Chance To Get Free OnePlus 11 5G Smartphone by Play OnePlus 11 5G Stan POP Quiz Contest. Want to Participate? OnePlus Stan Pop quiz You need to log in to your OnePlus account to participate in this campaign.

OnePlus 11 5G STAN POP QUIZ CONTEST ANSWER Here
Q1: Which of the following phones has a pop up camera?
Answer: OnePlus 7 Pro

Q2: Which was the first phone to support 120Hz?
Answer: OnePlus 9 Pro

Q3: Which of these phones was the first to bring 6GB RAM to global consumers, setting the standard for a true flagship?
Answer: OnePlus X

Q4: Which of the following is the name of the OnePlus product color?
Aquamarine Green
Midnight Frost
Emerald Forest
Answer: All of the above

Q5: Which series of OnePlus starts to cooperate with Hasselblad?
Answer: OnePlus 9 series
OnePlus 11 5G Free Win By Stan POP Quiz Contest
How To Win OnePlus 11 5G Smartphone?
1. Play OnePlus 11 Stan Pop Quiz Contest Click Here
2. Register or Login Your OnePlus Account
3. Answer All Question Correctly to Eligible To Win Lucky Draw
4. Lucky MFK Winners Win Free OnePlus 11 5G or a pair of OnePlus Buds Pro 2 in return as rewards.

 Each user can only submit the answer once and cannot change the question or answer after submission. Each eligible user can participate by answering questions and get RedCoins and a chance to win a OnePlus 11 5G or a pair of OnePlus Buds Pro 2 in return as rewards. You need to log in to your OnePlus account to participate in this campaign. There are a total of six quizzes. The first three quizzes will be released on 9th January and the rest will be opened every day for the next three days. Each user can only submit the answer once and cannot change the question or answer after submission.

OnePlus 11 5G STAN POP QUIZ CONTEST ANSWER Here
Q1: Which OnePlus smartphone had the Cyberpunk edition?
Answer: OnePlus 8T

Q2: Which of the following Audio is co-branded with Steven Harrington?
Answer: OnePlus Buds Z

Q3: Which of the following automotive brand has co-branded with OnePlus?
Answer: McLaren

Q4: Which brands have OnePlus Co-Branding with?
Cyberpunk
Star Wars
JCC+
Answer: All of the above

Q5: We launched OnePlus 6 x Marvel Avengers Limited Edition during the release of which Avengers movie?
Answer: Avengers Infinity Wars

OnePlus 11 5G STAN POP QUIZ CONTEST ANSWER Here
Q1: What's the name of the membership program by OnePlus?
Answer: Red Cable Club

Q2: Which is the country where Red Cable Club launched first?
Answer: India

Q3: What is the name of the virtual currency that we have on Red Cable Club?
Answer: RedCoins

Q4: What benefits can I receive as an RCC member?
Discount coupon
Third-party Benefits
Early Access Sale
Answer: All of the above

Q5: Which of the following are the usage scenarios of RedCoins?
Price deduction
Product redemption
Participation in activities
Answer: All of the above

OnePlus 11 5G STAN POP QUIZ CONTEST ANSWER 11th Jan Here
Q1: Which one is the latest logo of OnePlus?
Answer: B

Q2: Which of the following is the breed of Una, the mascot of OnePlus?
Answer: Shiba Inu

Q3: Who is the founder of OnePlus?
Answer: Pete Lau

Q4:What is the OnePlus slogan?
Answer: Never Settle

Q5: Which OnePlus software mode won the International if Design Award?
Answer: Zen Mode


OnePlus 11 5G STAN POP QUIZ CONTEST ANSWER 12th Jan Here
Q1: Which part of the piano is made up of OnePlus phones?
Answer: Piano key

Q2: What is the theme of OnePlus 11 launch event?
Answer: Cloud11

Q3: Where was the first Pop-up event held?
Answer: America

Q4: Which of the following statements about OEF is correct?
In the OEF activity, discuss with users what is the best smartphone
Collect new ideas from users, and try to implement them into products.
Before a function is launched, users will be asked for their opinions through OEF activities
Answer: All of the above

Q5: Which OnePlus launch events use AR technology?
Answer: OnePlus Nord series

OnePlus 11 5G STAN POP QUIZ CONTEST ANSWER 12th Jan Here
Q1: It is known that OnePlus 5 is code-named Cheeseburger and OnePlus 8 is code-named Instant Noodles, so please guess what the code name of the OnePlus 11 is.
Answer: Salami

Q2: The following pictures contain the OnePlus anniversary date, cloud you guess the OnePlus anniversary date according to the hints in the picture?
Answer: December 17

Q3: Who is employee No. 000 of OnePlus Technology?
Answer: Una

Q4: Which of the following smartphone was never launched by OnePlus?
Answer: Oneplus 4

Q5: Via which special mechanism was OnePlus 2 sold?
Answer: Invite codes

Rewards will be distributed in the following manner: All participants will be rewarded with 50 RedCoins after completing the 1st, 2nd, 3rd, 4th and 5th set of quizzes. After finishing the 6th quiz, the participant will either get a OnePlus 11 5G, a pair of OnePlus Buds Pro 2 or nothing.  Prizes can be redeemed on oneplus.in or the OnePlus Store app.

------------------------------------------------
MaalFreeKaa No.1: Contest Alert Giveaways Alert, You can Find Spin & Win, Play & Win Smartphone, Republic Day Contest Happy Republic Day Giveaway, Happy New Year Smartphone. Happy New Year Contest, New Year Giveaway, Google AdSense Alternative Earning, Online Earning, Free Bitcoins Free Crypto Currency, Deals, Amazon Coupon Code, Free Sample, Free Products Try Before Buy, Cricket T20 Match Contest, T20 Cricket Contest, Freebie & Contest Alert World Wide, Contest Alert, Spin & win, Giveaway iPhone & Smartphone, We Are High Ranked Web in Publish Insurance Car Insurance Health Insurance Home Loan, Life Insurance Equity Insurance Article for reward. Also you find all 123movies, movies for free, free movies on YouTube, watch free movies, watch free movies, kids songs, and get play games on poki, online games, online play games to win free rewards, Watch cricket score ipl, live cricket score, and play cricket contest to win phones free.Win Biggest Prize only with us. Join For Predict Answer Our Telegram Channel Here Join MaalFreeKaa
------------------------------------------------

How much do you know about OnePlus Stories, Tech and more? Pick a topic and win prizes.
Complete all Stan pop quizzes over 6 days for a chance to win a FREE OnePlus 11. The all-new OnePlus 11 5G Flagship Witness the Shape of Power Buy OnePlus 11 5G At Amazon

Contest Duration
The campaign will be live on oneplus.in from 03:30 PM (IST) on 9th January 2023 to 03:30 PM (IST) on 14th January 2023

Click The Link Below To Play OnePlus Stanpopquiz Contest

No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.