Header Ads

Test Your MSI Knowledge Contest Win Exciting Prizes

Test Your MSI Knowledge Contest Win Exciting Prizes
(Global Contest) International
Global Contest International Contest

MSI Global Contest

Are you the expert of MSI? The latest msi  Gaming gear and STEAM wallet code could be yours by entering our crossword puzzle! Enter to win Are You The Lucky One? Win prizes that include our latest MSI Gaming Gear and Steam wallet codes. Contest Open for World wide user any one participate this contest who's online!! MaalFreekaa.in Trying to share best International Online Contest or Global Online contest this crossed puzzle online contest you can find hint under crossed puzzle and match the right word in chart after successfully submit your entry to win freebie prize.

Answer MSI Knowledge
1. What's the fan design called that generates 22% more air pressure for supremely silent performance?
Answer : TORX 2.0 FAN
2. What's the technology that eliminates fan noise by stopping the fan in low-load situations?
Answer : ZERO FROZR
3. The name of MSI's mascot Dragon?
Answer : LUCKY
4. Which MSI headset passes the highest standard of sound, Hi-Res certification?
Answer : IMMERSE GH 70
5. What is the name of MSI's line of Gaming peripherals?
Answer : GAMING GEAR
6. What was added to the backplate and Close Quarters Heatsink to help cool the new GeForce® GTX 1080 Ti LIGHTNING cards?
Answer : HEAT PIPE
7. Which MSI Gaming Mouse can be used for wireless mode and equipped with amazing RGB light effect?
Answer : CLUTCH GM 70
8. What's the MSI award-winning thermal design that used in GAMING series graphics card?
Answer : TWIN FROZR VI
9. Which MSI graphics card is able to achieve the highest OC performance?
Answer : LIGHTNING
10. What software allow gamers quickly switch the performance mode and LED effect?
Answer : GAMING APP

Final Answer : TRUE GAMING

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Check out More Biggest Contest and Freebie Live visit Now

Flipkart LOOT DEAL & AMAZON LOOT DEAL 

Get Free Amazon Gift Card Worth Rs 1,00,000/Click Here To Know More


Free Paytm Cash & Free Bitcoin Loot Tricks Find Here Click to Know More.

Buy Only BlackBerry KEYone LIMITED EDITION BLACK Book Now At Amazon

FREEBIE LOOT PAYTM AND ONEPLUS 5 Smartphone Click Here

Register To Get Free Mobile Laptop Tablets and Other Free Electronic Product. Claim Now Your Free Product Click Here. Register Now

Enter Now To Win Free OnePlus 5 (International Giveaway ) Participate Here
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Prize Detail : 
1st Prize : 2 Lucky Winner Win Free Prize Value Worth $500
2nd Prize : 2 Lucky Winner Win Free Prize Value Worth $400
3rd Prize : 4 Lucky Winner Win Free Prize Value Worth $200
4th Prize : 7 Lucky Winner Win Free Prize Steam Wallet Code Worth $20

Contest Last Date : 3rd Sep 2017

No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.