Header Ads

The Ultimate Gulf Contest Win Amazon Gift Card

TBO Academy The Ultimate Gulf Quiz Contest Answer & Get Chance To Win Amazon Gift Card Every Week. Ace The Quiz and Win Exciting Gift Vouchers Every Week. Find All Christmas Contest, Christmas Giveaway, Holiday Giveaway, Christmas 2021 Contest, XMas Contest, Santa Secrets Gift, Santa Contest Happy New Year 2022 Contest. 3 lucky winners will #win amazing gift vouchers from us every week.

TBO Academy The Ultimate Quiz Contest Answer
How To Participate The Ultimate Quiz Contest
๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—ฝ ๐Ÿญ: Take the Quiz The Ultimate Contest Click Here
๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—ฝ ๐Ÿฎ: Share this post on your feed
๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—ฝ ๐Ÿฏ: Follow TBO Academy on all social media channels
๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—ฝ ๐Ÿฐ: Share all the screenshots at info@tboacademy.com
Step 5: 3 Lucky MFK Winners Win Amazon Gift Card Every Week.

Fill Your Detail on Contest Form Correctly also Answer All Question Correctly following all above step to eligible to win lucky draw.

1. In 2022, which country will host FIFA Soccer World Cup?
Answer : Qatar

2. Which animal is featured in the Qatar Airways logo?
Answer : Arabian Oryx

3. How many falcon species are present in Qatar out of the 62 kinds identified worldwide?
Answer : 

4. How many modern soccer stadiums will Qatar have for the FIFA World Cup in 2022? 
Answer : 8

5. How many parts does Dubai Creek split the city into?
Answer : 2 (Two)

6. In Dubai, a typical "national" male is dressed as follows:
Answer : Black Long-Sleeved Robes

7. On Dubai World Cup Day, an annual Dubai event with $21 million in prizes, what sport is played? 
Answer : Horse Riding

8. Where in Saudi Arabia may one eat at a height above the city?
Answer : 

9. Which of Jeddah's cities has been listed as a UNESCO world historic site? 
Answer : Al Balad

10. What is the elevation of Taif?
Answer : 1,800

Who's Participate & Win FREE? Open for all, Worldwide
Residents of all countries of the world with the exception of residents of USA, Puerto Rico, Canada, UK, Landon, United Arab Emirates, Dubai, Australia, Austria, New Zealand, China, Hong Kong, Taiwan, India, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Africa, Tanzania, Saudi Arabia, Trinidad & Tobago, Netherlands, France, Brazil, Italy, New Zealand, Zamia, Jamaica, South Korea, Malaysia, Russia, Thailand, Singapore, Philippines, Nigeria, South Africa, Indonesia, Morocco & Vietnam Belarus, Burma, Libya, North Korea, Somalia, Sudan, Syria or Zimbabwe, or any United States of America Sanctioned Country, and/or countries that prohibit participation in online giveaways. Now We Are High Ranked Web in Publish Insurance Car Insurance Article for reward Giveaway, Contest, Free Sample. All federal, state and local, provincial, city and municipal laws and regulations apply.

Click The Link Below To Play The Ultimate Gulf Contest

No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.