Header Ads

Innovations Quiz Contest Win Flipkart Gift Vouchers

Flipkart Innovations Quiz Contest Win Free Flipkart Gift Vouchers
Innovations Quiz Contest

Innovations Quiz Contest

Participate New Flipkart Stories Contest This Time Innovation Quiz Contest Answer simple question and chance to win free flipkart gift vouchers worth Rs 500 The answers are hidden within the links provided in the quiz. How much do you know about the various options you have while shopping with Flipkart Here’s a quiz to test your knowledge about Flipkart’s innovations that focus on convenience for its customers. MaalFreeKaa.in always publish best online contest and freebie you can participate and win freebie prize on daily based pioneered many firsts in the online shopping

Flipkart Innovation Quiz Contest 10/10 Correct Answer Here
1) Flipkart’s logistics arm, eKart, addresses which of these?
Answer : inbound and outbound logistics
2) The famous ‘Cash-on-Delivery’ option was launched in the year
Answer : 2010
3) If a customer is unhappy with a particular product delivered, or if the delivered product is damaged in-transit, you can return/replace it through?
Answer :  Easy Returns Policy
4) Which year was ‘Next-day-Delivery’ introduced?
Answer : 2013
5) Flipkart Lite, the progressive web app, was launched to solve which of the following issues?
Answer : slow network connections
6) The greatest sale ever, The Big Billion Days, was first introduced in 2014, but during which month?
Answer : October
7) In 2016, Flipkart pioneered a game-changing payment method. Which one was it?
Answer : No Cost EMI 
8) At the time when Cash-on-Delivery was introduced, what percent of the Indian population used credit cards?
Answer : 0.5 percent
9) In 2014, top brands joined hands with Flipkart and sold their products as?
Answer : Flipkart exclusives
10) Before Sachin Bansal and Binny Bansal started a decade of customer-focused innovations on Flipkart, what kind of a website did they initially want to start?
Answer : price comparison website

Live Free Sample Also Available Claim Your Freebie here Freebie LOOT
Register To Get Free Amazon Gift Card Rs 500, Rs 50 Click Here
Free Sample of Cipla- Active Kids Immuno Boosters Claim Now
Get Free Sample Kwiknic Nicotine Chewing Claim Free Now
Free Sample P&G Product Every Month Order now Your Freebie
Free Sample Margo Neem Soap Order Free Sample Here

Check out Our Freebie Received Product Click Here
And Check out our All Free Sample Live Here

World Wide Contest, International Giveaway, Freebie
Giveaway Win Fugoo Style-S Speakers Enter Here To Win
Enter Giveaway Now Here To Get Enter To Win Google Pixel 2 XL & Pixel Buds
Free iPhone 8 Win Lucky Draw How To Get iPhone 8 Free Enter Now

Free Recharge Free 100% Cash Back And Free Earn Paytm OFFER
Watch Add And Earn Daily Paytm And Weekly And Monthly Worth Rs 1 Lakh Click Here
Get Loan Instantly with Free Amazon Gift Card Worth Rs 100000/- Click Here
Earn Daily Based Worth Rs 500. Check Out Here How To Earn Online
Click Here Get Free Cash Rs 5000/- UC Buddy Bonus Tricks And Tips
1500 User Get Free Paytm Cash Wallet Rs 200 Click Here 

Amazon Pay Quiz Answer And Win Pay Balance 3000/- Answer Here
________________________________________________________________


How To Participate And Win
1. Go To Contest Page Innovation Quiz Contest Click Here
2. Answer Simple 10 Question 
3. Now Filled out Your Name, Email and Twitter Handle
4. Now Like Flipkart Stories Facebook Page or follow the @FlipkartStories Twitter 
5. After completing the steps above, make sure you share this on your social pages:
A) Facebook users: Share this link, tag five of your friends and Flipkart Stories.
B) Twitter users: Share this post, tag five Twitterati and @FlipkartStories.

Contest End : 1st Nov 2017

No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.