Header Ads

Amazon Made in India Quiz Answer Win Rs 10000

Amazon  Launchpad - Made in India Quiz Answer And Win Rs 10,000. Amazon Made in India  Quiz by giving correct answer.  Made in India  Amazon Quiz  6th June, 2020 Answer here. If you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly. MaalFreeKaa.in No.1 Online Giveaway Website you can find all update about Online Contest, Free Stuff Deal, Free Sample, Cashback, Loot Deal, Loot Offer, Coupon and Freebie Deal. Now We Are High Ranked Web in Publish Insurance Car Insurance Article for reward Predict Game Contest Quiz Contest, Cashback Deal Offer Only Here To Find All Contest Amazon quiz time and Answer. Play Online Free Game here to win prizes. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 10 participants will be selected as winners of the Contest Win Rs 10000.

Amazon Launched - Made In India Quiz Answer And Win Rs 10000 Answer Find Here
Quiz 1 : The ______ store on Amazon.in showcases products from Indian brands and made by Indians. Which store are we talking about?
Answer : Made in India store

Quiz 2 : When was Swadeshi movement started?
Answer : 1905

Quiz 3 : Which of the below is the unique program on Amazon.in, that showcases differentiated products from emerging Indian brands on Amazon?
Answer : Amazon Launchpad

Quiz 4 : Which of the following is a brand you would find in Amazon Launchpad, which features a vast collection of Ayurvedic products and natural foods.
Answer : Kapiva

Quiz 5 : The word Ayurveda derived from AYU and VEDA. AYU means _____ & VEDA means science or knowledge. Fill in the blanks.
Answer : Life

Amazon Morning Time Quiz 16th June Answer And Win Samsonite polycarbonate suitcase
Q1. Which of these movies marks director Priyadarshan’s comeback to Bollywood after a period of 7 years?
Ans- Hungama 2

Q2. The only dolphin sanctuary of India is located in which state?
Ans- Bihar

Q3. Which team is scheduled to play a 3 Test series in England starting July 8, 2020 the first ever under a ‘bio secure‘ environment?
Ans- West indies

Q4. Which actor born on June 16th, won a National Award for his debut film Mrigayaa?
Ans- Mithun Chakraborty

Q5. Which of these organisations has recently won the world’s largest solar bid at $6 Billion?
Ans- Adani Green Energy

How To Participate Amazon Made in India Quiz
1. Download and Sing In Amazon App Click Here
2. Now Scroll Down Banner of "Made in India Quiz"
3. Answer To 5 Question Time correctly to enter the Lucky Draw
4. 10 Lucky Winner Win Free Rs 10,000 Amazon Pay Balance

Amazon Made in India Quiz And Win Rs 10000 Amazon Pay Balance Total 10 Prize that will be given under this contest. The Prize will be delivered to the winner on or before 30th August, 2020

Contest End : 7th July, 2020 11:59 PM

Click The Link Below To Play Made In India Quiz Contest

No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.