Header Ads

Flipkart Fake or Not Contest Win Prize Everyday

Flipkart SuperCoins FREE Loot Only With MaalFreeKaa.in Flipkart Video Present New Online Quiz Video Show Contest Fake Or Not Fake with Host Mallika Dua as Mythika Dutt. Flipkart SuperCoin FREE Loot you can Answer Simple 5 Question with Answer Fake or Not Fake if you answer all question correctly you get assured surprise prizes. Contest Start 6th July, 2020 and 4th August 2020. Fake or Not is a fact based game show where the host would put a question to the viewers with  2 option  to vote for viewers can answer whether the question is fake or not fake. Unlocking Flipkart Mystery box is a mandatory step to be eligible for free reward. Play Online Fake or Not Quiz Show on Flipkart App and win everyday assured FREE prize.

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 27th October Find Here Win Assured Prizes
1. Gin and Tonic was invited to fight malaria
Answer : Not Fake

2. Microsoft has put a data center underwater to cool its servers
Answer : Not Fake

3. A couple ordered a small cat online but received a tiger cub instead
Answer : Not Fake

4. Congress leader Digvijaya singh’s daughter joined bjp
Answer : Fake

5. A leap year occurs one every four years without exception
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 26th October Find Here Win Assured Prizes
1. Vinoo Mankand was the first player to get dismissed by Mankading
Answer : Fake

2. USSR forgot to pack a toothbrush for an astronaut’s trip to space
Answer : Not Fake

3. The Name Lakshadweep means hundred thousand islands
Answer : Not Fake

4. President of India not allowed to vote in General Election
Answer : Fake

5. Cadbury has insured a person’s tongue for crores of rupees
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 25th October Find Here Win Assured Prizes
1. Tiger shroff adopted a tiger
Answer : Not Fake

2. JRD Tata worked in French army for a year
Answer : Not Fake

3. AI Robots killed scientists in Japan
Answer : Fake

4. California passes a law that implements fines or taxes on cow farts
Answer : Not Fake

5. IAF Sukhoi su 30 fighter jet was shot down by Chinese in Tibet
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 24th October Find Here Win Assured Prizes
1. The app ‘TikTok’ is not available in China
Answer : Not Fake

2. The cruise ship seen in the video is crossing a canal in Gujarat
Answer : Fake

3. Sachin Tendulkar is the first Indian cricketer to score a hundred centuries in professional cricket
Answer : Not Fake

4. Eyewear glass frames of iconic brands are made by one company
Answer : Not Fake

5. Flamingo egg yolk is pink in colour
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 23rd October Find Here Win Assured Prizes
1. The population of Uttar Pradesh is more than the USA?
Answer : Fake

2. Manisha Koirala’s grandfather was a former Prime Minister of Nepal?
Answer : Not Fake

3. A filament light bulb has been functioning for more than 100 years?
Answer : Not Fake

4. There is more plastic by weight than fish in the world’s ocean?
Answer : Fake

5. Sahara desert used to be a grassland?
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 22nd October Find Here Win Assured Prizes
1. Astronauts dispose their waste into earth's atmosphere
Answer : Not Fake

2. Stopping weight training will turn muscles into fat
Answer : Fake

3. Obituary for media appeared in an indian newspaper
Answer : Not Fake

4. Samsung manufactures display screens for apple
Answer : Not Fake

5. Dogs are banned in antarctica
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 21st October Find Here Win Assured Prizes
1. Winnie the pooh is banned in china
Answer : Not Fake

2. UK returns 15th century Ram idol stolen from India 40 years ago
Answer : Not Fake

3. The heart stops for a second when you sneeze
Answer : Fake

4. Ducks are being used to control pests on farm
Answer : Not Fake

5. There is a grilled potato.kitkat flavour chocolate
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 20th October Find Here Win Assured Prizes
1. An Indian channel has the highest number of subscribers on Youtube?
Answer : Not Fake

2. Yuvraj Singh is the first cricketer to hit 6 sixes in a single over in international cricket?
Answer : Fake

3. A blind man has climbed Mt. Everest?
Answer : Not Fake

4. Misa Bharti daughter of Lalu Prasad Yadav Gave a lecture at Harvard?
Answer : Fake

5. An Indian man owns and runs the historic East India Company?
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 19th October Find Here Win Assured Prizes
1. Nasa launched the gpm satellite in 2014 after being inspired from swades movie
Answer : Fake

2. Two headed snakes exist in nature
Answer : Not Fake

3. The brand Lakme gets its name from french word for Goddess Lakshmi
Answer : Not Fake

4. The nehru government demonetised notes currency notes with netaji subhash chandra bose picture
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 18th October Find Here Win Assured Prizes
1. Dr.Manmohan Singh has served as the Governor of the RBI
Answer : Not Fake

2. Brown Eggs have more nutrients that white eggs
Answer : Fake

3.The first woman to climb Mount Everest was an Indian
Answer : Fake

4. There are people who can see music.
Answer : Not Fake

Q5. The worlds largest temple complex is located in india
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 17th October Find Here Win Assured Prizes
1. There are no national highways in Andaman
Answer : Fake

2. It is safe to stand under a tree during a lightning shower
Answer : Fake

3. India makes the highest number of feature films per year in the world
Answer : Not Fake

4. A woman gave birth to babies a few weeks apart
Answer : Not Fake

5. Tiger woods hit a golf ball from asia to europe
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 16th October Find Here Win Assured Prizes
1. The indian navy uses idli making machines onboard india's aircraft carrier
Answer : Not Fake

2. Britney spears has sampled a song by lata mangeshkar
Answer : Not Fake

3. Newborn human babies can naturally swim
Answer : Fake

4. New species of rat found in mexico that are bigger than humans
Answer : Fake

5. Indira gandhi donated her jewellery to national emergency
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 15th October Find Here Win Assured Prizes
1. Birds reject their young ones if humans have touched them
Answer : Fake

2. Moon has rust particles only because of earth
Answer : Not Fake

3. A railway station in India is located in 2 states
Answer : Not Fake

4. The word unfriend was invented by Facebook
Answer : Fake

5. Hindi is one of the official language of United Nations
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 14th October Find Here Win Assured Prizes
1. There’s no nobel prize for mathematics because Alfred Nobel’s wife ran away with a mathematician
Answer : Fake

2. Male animals can give birth
Answer : Not Fake

3. India is the largest producer of milk in the world
Answer : Not Fake

4. Sachin Tendulkar was gifted a Ferrari by the company’s owner
Answer : Not Fake

5. A temple in India is dedicated to Amitabh Bachchan
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 13th October Find Here Win Assured Prizes
1. The 91 in Bira logo is a reference to the number of flavours they have
Answer : Fake

2. A football team socially distanced from its opponent and lost 37-0
Answer : Not Fake

3. Hello was the name of Alexander Graham Bell’s wife
Answer :  Fake

4. Australia gave email address to trees
Answer : Not Fake

5. India’s national emergency number is 112
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 12th October Find Here Win Assured Prizes
1. Bricks from the ruins of indus valley civilization were used to build railways
Answer : Not Fake

2. Nepal government held a meeting at mt everest
Answer : Not Fake

3. Countries can claim planets in solar system for themselves
Answer : Fake

4. Batman character was taken from a mayan sculpture
Answer : Fake

5. Tamil is the official language of singapore
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 11th October Find Here Win Assured Prizes
1. The taj mahal palace hotel is the first building in india to be trademarked
Answer : Not Fake

2. The kiwi fruit is native to india
Answer : Fake

3. The worlds youngest author is a 5yr old
Answer : Fake

4. The word god can be seen on turtles shell
Answer : Not Fake

5. The padma bhushan can be given to foreigners
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 10th October Find Here Win Assured Prizes
1. One american city honoured dr B.R ambedkar by having his and his wife photo on the bus
Answer : Fake

2. Children under the age of 14 cannot experience depression
Answer : Fake

3. As we age we get shorter
Answer : Not Fake

4. The worlds first computer programmer was a woman
Answer : Not Fake

5. Unicorn is the national animal of a country
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 9th October Find Here Win Assured Prizes
1. India hasn't won an olympic medal in hockey after introducing artificial grass
Answer : Fake

2. A letter is received after 100 years it was posted
Answer : Not Fake

3. Police employing geese for patrolling duty
Answer : Not Fake

4. The five letters k j h p h on kxip logo represents the owner names
Answer : Fake

5. Rainbow colour corn is edible
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 8th October Find Here Win Assured Prizes
1. India has the world’s highest airstrip
Answer : Not Fake

2. Seawater is salty due to fish urine
Answer : Fake

3. Titanic II will take the same route as the original ship
Answer : Not Fake

4. An Egyptian mummy was issued a passport to travel
Answer : Not Fake

5. Hollywood sign in losAngeles was once made Hollywood
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 7th October Find Here Win Assured Prizes
1. A music device with an Indian song has been sent out of solar system
Answer : Not Fake

2. There is a volcano which erupts blue flames
Answer : Not Fake

3. Coffee stuns growth of children
Answer : Fake

4. Dolphins can’t breathe under water
Answer : Not Fake

5. Yash Chopra was the first bollywood director to shoot in Switzerland
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 6th October Find Here Win Assured Prizes
1. An indian teenager built the smallest satellite to be launched in space
Answer : Not Fake

2. Pyramids are only found in Egypt
Answer : Fake

3. The youngest person to receive heart surgery was one minute old
Answer : Not Fake

4. Raja Harishchandra was the first motion picture shot in India
Answer : Fake

5. An american team is called bengals and has a bengal tiger as mascot
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 5th October Find Here Win Assured Prizes
1. Donald duck was banned in some countries because the cartoon doesn't wear pants
Answer : Fake

2. A man chanted Modi  for 24 hours on youtube channel
Answer : Not Fake

3. The organisation that names hurricanes ran out of names for this year
Answer : Not Fake

4. A leopard entered tajs .ranthambore resort
Answer : Fake

5. boy misses neet after coming 10 minutes late after travelling 700 kms
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 4th October Find Here Win Assured Prizes
1. The sale of e-cigarettes is banned in India.
Answer : Not Fake

2. Cutting an earthworm into two produces two new earthworms
Answer : Fake

3. A man lied about being covid +ve to spend time with his lover
Answer : Not Fake

4. OM SHANTI OM is Deepika padukone Debut film
Answer : Fake

5. Sunil Chetri has scored more international goals then Lionel Messi
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 3rd October Find Here Win Assured Prizes
1. Kerala to launch water taxis from October 2020
Answer : Not Fake

2. Different countries see different phases of the Moon on the same day
Answer : Fake

3. Facebook’s main colour is blue because Mark Zuckerberg has a red-green color blindness
Answer : Not Fake

4. Laika the dog was the first animal sent to space
Answer : Fake

5. Sunil Chhetri has scored more international goals than Lionel Messi
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 2nd October Find Here Win Assured Prizes
1. in 1948 no one was awarded nobel peace prize
Answer : Not Fake

2. Robot dogs are being used to maintain social distance in singapore
Answer : Not Fake

3. Apple inc gets its name from the apple that fell on isaac newton
Answer : Fake

4. Moon completes one revolution around earth in a single day
Answer : Fake

5. Dd rishi kapoor buy award for bobby
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 1st October Find Here Win Assured Prizes
1.American president Donald trump told people to vote twice
Answer : Not Fake

2. The fruit sitaphal is native to India
Answer : Fake

3. Chinese tourists were seen on INdian side of pangong lake
Answer : Fake

4. Bajrangi Bhaijhan was partly inspired by an old telugu movie
Answer : Not Fake

5. One of the worlds expensive coffee is from animals poop
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 30th September Find Here Win Assured Prizes
1. Canadian PM Justin Trudeau backs Tamil Nadu anti hindu movement
Answer : Fake

2. There is no gravity in space
Answer : Fake

3. High Heels were originally made for men
Answer : Not Fake

4. Akbar had Mahabharata translated into Persian under the name ‘Razmnama’
Answer : Not Fake

5. Donald Trump had a cameo role in the movie Home Alone
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 29th September Find Here Win Assured Prizes
1. Frequently cracking your knuckles can cause arthritis
Answer : Fake

2. Ministry of corporate affairs to give laptops to students at 3500
Answer : Fake

3. Pluto’s highest mountain ranges are named Edmund Hillary and Tenzing Norgay
Answer : Not Fake

4. Amrish puri acted in steven spielberg's movie
Answer : Not Fake

5. A bar in delhi sells fresh air to people
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 28th September Find Here Win Assured Prizes
1. The payment app BHIM is named after Dr.B.R ambedkar
Answer : Not Fake

2. Every year sudha murthy spends one day selling vegetables
Answer : Fake

3. Cancers can be caused by bacteria and virus
Answer : Not Fake

4. Dandruff can spread from one person to another
Answer : Fake

5. Akshay kumar drinks cow urine
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 27th September Find Here Win Assured Prizes
1. Dangal is the highest earning non -english foreign language movie in china
Answer : Not Fake

2. India has been declared as polio free by the WHO
Answer : Not Fake

3. Tata motors has launched cab services to compete against uber and ola?
Answer : Fake

4. Skin is the largest organ in the human body
Answer : Not Fake

5. Jingle bells was written for christmas
Answer : Fake 

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 26th September Find Here Win Assured Prizes
1. Lalu Prasad Yadav has a daughter named after government legislation.
Answer : Not Fake

2. Nasa recorded Om sound from the Sun
Answer : Fake

3. Humans are either right brained (creative) or left brained (logical)
Answer : Fake

4. A female python laid eggs despite not being near a male for 15 years
Answer : Not Fake

5. First international cricket match was played between USA and Canada
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 25th September Find Here Win Assured Prizes
1. Urine contamination in swimming pools can cause redness in eyes
Answer : Not Fake

2. Bill Gates listed “Toilet Ek Prem Katha” as one of the most inspiring things of 2017
Answer : Not Fake

3. Albert Einstein failed Math in school
Answer : Fake

4. India’s first IIT was set up in a former prison
Answer : Not Fake

5. Government wa buying covid 19 kits in 2018
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 24th September Find Here Win Assured Prizes
1. Indian airforce tweeted that a Rafale had crashed and pilot was martyred
Answer : Fake

2. A circus in Germany sold lion poop to raise funds
Answer : Not Fake

3. Virat Kohli is the only player to have played for the same team in all season of IPL
Answer : Not Fake

4. A piece of paper can’t be folded in half more than seven times.
Answer : Fake

5. ISRO has not a PSLV numbered 13 in 50 numbers
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 23rd September Find Here Win Assured Prizes
1. Amartya Sen said India’s economy would be hit by the PUBG ban
Answer : Fake

2. In Bhopal a pair of frogs were married to appease the rain gods
Answer : Not Fake

3. The indian national congress party’s symbol used to have two bullocks on it
Answer : Not Fake

4. There are people who work as professional fart smellers
Answer : Not Fake

5. Pakistan fighter jet flies under a bridge
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 22nd September Find Here Win Assured Prizes
1. A man blew up a part of his house while chasing a fly
Answer : Not Fake

2. Bengaluru was the first Asian city to get street lights
Answer : Not Fake

3. Elephants are afraid of mice
Answer : Fake

4. Lord Hanuman is mentioned in the movie Black Panther
Answer : Not Fake

5. Golden Temple in Amritsar lit hundreds of lanterns during Diwali
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 21st September Find Here Win Assured Prizes
1. Kerala has a 100% literacy rate
Answer : Fake

2. Adidas and Puma was founded by two brothers
Answer : Not Fake

3. Nostradamus has predicted the rise of a leader- Narendus from Gudjaratus
Answer : Fake

4. A duct taped banana sells for lakh of rupees
Answer : Not Fake

5. Ambani’s will help Kangana with 200 cr rupees for a new studio
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 20th September Find Here Win Assured Prizes
1. Sikkim has been declared as India’s first fully organic state
Answer : Not Fake

2. A,B,AB,O are the only blood groups in the world
Answer : Fake

3. A person unknowingly swallow an average of 8 spiders in their sleep each year
Answer : Fake

4. The European organization for nuclear research has a 2 m tall statue of lord shiva
Answer : Not Fake

5. Twinkle Khanna has been India’s best selling female author
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 19th September Find Here Win Assured Prizes
1. World's shortest regular commercial flight stays in air for about one minute
Answer: Not Fake

2. This year rajasthan royals is being sponsored by brand of sanitary napkin
Answer: Not Fake

3. The Indian flag hoisted at the wagah border is the largest flag in world
Answer: Fake

4. IIT delhi placed an ad asking for dog handlers with a BTech degree
Answer: Not Fake

5. Illegal to chew gum in Singapore
Answer: Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 18th September Find Here Win Assured Prizes
1. A scheduled power cut was altered to let play Vishwanath anand an online chess
Answer : Not Fake

2. World’s largest desert has virtually no sand
Answer : Not Fake

3. US economy contracts more than india in April-June Quarter
Answer : Fake

4. Jai shri ram written more than 200 crores on Facebook times a day – Mark Z
Answer : Fake

5. Facemask Can translate your speech to 8 languages
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 17th September Find Here Win Assured Prizes
1. Its harmful to go for a swim right after eating
Answer : Fake

2. Neerja bhanot is the only Indian woman to win India’s highest peace time gallantry award
Answer : Fake

3. A full grown python can eat a whole person
Answer : Not Fake

4. Former us president Richard Nixon called indian women most unattractive
Answer : Not Fake

5. Edible cups are being used at a tea stall in Tamil nadu
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 16th September Find Here Win Assured Prizes
1. Indian soldiers posted in galwan valley celebrated Ganesh chaturthi
Answer : Fake

2. Some agencies around the world provide friends and family on rent
Answer : Not Fake

3. The Sun is Yellow in colour
Answer : Fake

4. A small gender reveal party started a forest fire in the USA
Answer : Not Fake

5. chicken pox originated from chicken
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 15th September Find Here Win Assured Prizes
1. More than half of Indian population is vegetarian?
Answer : Fake

2. Milkha singh charged rs 1 for his biopic baagh milkha bhaag
Answer : Not Fake

3. Man holds on helium balloon and reaches an altitude of 7 kms?
Answer : Not Fake

4. The title “father of nation” was given to Mahatma gandhi by subhash chandra bose?
Answer : Not Fake

5. Covid-19 can infect an individual only once?
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 14th September Find Here Win Assured Prizes
1) The river Indus originates from China
Ans : Not fake

2) The word quarantine comes from a word meaning 40 days
Ans : Not fake

3) There was a superhero comic book on Sunil Gavaskar
Ans : Not fake

4) Zebras are white skinned animals with black stripes
Ans : Fake

5) 5g Network is fatal to birds
Ans : Fake
Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 5th September Find Here Win Assured Prizes
1) A goat was arrested for not wearing a mask in Kanpur
Answer : Fake

2) world’s fastest human calculator is an Indian boy
Answer : Not Fake

3) Zindagi na milegi dobara film was shot during Tomatina festival in Spain
Answer : Fake

4) A human can balance a car on his head
Answer : Not Fake

5) indian railways transport more people than the Australia population every day
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 4th September Find Here Win Assured Prizes
1. Salman Khan film Sultan was originally titled Dangal
Answer : Not Fake

2. Saurav Ganguly is the first former Indian captain to be BCCI’s president
Answer : Fake

3. PM Modi bowed to a statue of Pandit Jawaharlal Nehru
Answer : Fake

4. Snakebites can be treated by sucking out venom
Answer : Fake

5. Mahatma Gandhi’s glasses sold for USD 340000 in UK
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 3rd September Find Here Win Assured Prizes
1) Watching TV closely can damage eyes
Answer : Fake

2) Indian farmers are using coca cola to protect crops from pests
Answer : Not Fake

3) Aamir Khan wore his wife’s earrings in the movie Lagan
Answer : Not Fake

4) P.M NARENDRA MODI Is the most followed Indian in twitter
Answer : Not Fake

5) a maximum of 36 runs can be scored in a over of Cricket
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 2nd September Find Here Win Assured Prizes
1. Khardung La in Ladakh is the world’s highest motorable road
Answer : Fake

2. Healthy people are recommended not to wear masks says Govt. of India
Answer : Fake

3. Narayana Murthy’s son-in-law is the British Finance Minister
Answer : Not Fake

4. A Hindu temple is depicted on Cambodia’s national flag
Answer : Not Fake

5. Eating a lot of carrots causes skin to turn orange
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 1st September Find Here Win Assured Prizes
1. Peanuts are of Indian origin
Answer : Fake

2. Bengaluru traffic delayed a terrorist attack
Answer : Not Fake

3. Arjun Rampal’s grandfather designed an artillery gun for India
Answer : Not Fake

4. India shares its longest land border with Bangladesh
Answer : Not Fake

5. IPL is the world’s first professional T20 cricket league
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 31st August Find Here Win Assured Prizes
1. A bus stop has been named after a stray dog in south India
Answer : Not Fake

2. Consuming spicy food can cause ulcers
Answer : Fake

3. Kalpana Chawla was the first Indian female citizen to go to space
Answer : Fake

4. India has an active volcano
Answer : Not Fake

5. Shri Narendra Modi is the only PM of India who was born after independence
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 30th August Find Here Win Assured Prizes
1. After trying Covid 19 vaccine Russian President’s daughter found dead.
Answer : Fake

2. Indore has been ranked the cleanest city of India for the 4th time.
Answer : Not Fake

3. Any food cooked during solar esclipse can be poisonous
Answer : Fake

4. Hair of a girl can grow more than 6 feet in length
Answer : Not Fake

5. TN police adopts a popular meme to spread the message of staying home during lockdown
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 29th August Find Here Win Assured Prizes
1. Eating chilli can cause a hole in the human throat
Answer : Not Fake

2. Humans normally use 10% of their brain
Answer : Fake

3. Coronaviruses discovered over 50 years ago
Answer : Not Fake

4. Watermelon like fruit, found in Japan, is blue from inside
Answer : Fake

5. 1857 uprising was the first Indian uprising against the British
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 28th August Find Here Win Assured Prizes
1. Venus flytrap can count
Answer : Not Fake

2. Dust is mostly made up of skin that human shed
Answer : Fake

3. Indian teenager invented anti-rape shoes
Answer : Not Fake

4. Rapper Badshah stage name was inspired from SRK’s hit film
Answer : Not Fake

5. Bus in Delhi filled with water during monsoon
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 27th August Find Here Win Assured Prizes
1. The Great Wall of China is visible to the naked eye from space
Answer : Fake

2. Lake water color changes from blue to pink
Answer : Not Fake

3. M. S. Dhoni is the only cricketer to captain Chennai Super Kings
Answer : Fake

4. Avoiding sweets will prevent diabetes
Answer : Fake

5. Animals can also get infected by Covid19
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 26th August Find Here Win Assured Prizes
1. Hindi is the national language of India
Answer : Fake

2. Chocolate snowfall was observed in Switzerland
Answer : Not Fake

3. Jupiter and Saturn observed diamond rains
Answer : Not Fake

4. Wuhan residents ignore social distancing rules and party
Answer : Not Fake

5. Indian army claims to find Yetty’s footprints
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 25th August Find Here Win Assured Prizes
1. Babies have more bones than adults
Answer : Not Fake

2. Zomato introduces period leaves for their female and transgender employees
Answer : Not Fake

3. Cadbury gives out free gift baskets for its 196th anniversary
Answer : Fake

4. Nelson Mandela was on terrorist watch list of USA till 2008
Answer : Not Fake

5. Tom Cruise to star in a movie shot in space
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 24th August Find Here Win Assured Prizes
1. The word ‘batata’ is derived from Portuguese
Answer : Not Fake

2. Addicts consume sanitizer instead of alcohol
Answer : Not Fake

3. Doctor arrested for illegal kidney harvesting amidst coronavirus
Answer : Fake

4. Dead body of peacock to be wrapped in national flag for burial
Answer : Fake

5. Plucking one white hair causes growth of more white hair
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 23rd August Find Here Win Assured Prizes
1. Sniffer dogs are being used to detect coronavirus patients on Dubai airport
Answer : Not Fake

2. Brain surgeries can be conducted without anesthesia
Answer : Not Fake

3. UK PM Boris Johnson performed ‘Ram Abhishek’
Answer : Fake

4. All body parts get oxygen from blood vessels except Cornea
Answer : Not Fake

5. Waterfall flows backwards in Australia
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 22nd August Find Here Win Assured Prizes
1. Apple’s flagship phone is being manufactured in India for the first time
Answer : Not Fake

2. Class 10 student scores changed from 2 to 100 after re-evaluation
Answer : Not Fake

3. Laughing Buddha and Gautam Buddha are the same
Answer : Fake

4. Charminar was built in commemoration of end of plague
Answer : Not Fake

5. It was legal to mail babies through post in USA
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 21st August Find Here Win Assured Prizes
1. Coca Cola sold 25 bottles in its first year
Answer : Fake

2. A. R. Rahman earlier known as Dileep Kumar is also married to Saira Banu
Answer : Not Fake

3. Kids virtually immune to coronavirus
Answer : Fake

4. The painting of Mona Lisa has a personal letterbox
Answer : Not Fake

5. Water on moon was found by India
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 20th August Find Here Win Assured Prizes
1. Coins with Hindu Gods were issued by British
Answer : Fake

2. Whatsapp CEO warns users to change their DPs because they could be misused by ISIS
Answer : Fake

3. Asia’s first fighter jet was made in India
Answer : Not Fake

4. Mosquitoes are the most fatal creatures to humans
Answer : Not Fake

5. Renewable energy generates 3 times the jobs as the fossil fuel industry
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 19th August Find Here Win Assured Prizes
1. Harmonium was invented in India
Answer : Fake

2. India’s Independence Day was celebrated with grandeur in London
Answer : Fake

3. Varanasi’s Ratneshwar temple leans more than the leaning tower of Pisa
Answer : Not Fake

4. Helium was discovered during a solar eclipse in India
Answer : Not Fake

5. Monkey addicted to alcohol bites 250 people
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 18th August Find Here Win Assured Prizes
1. 50,000 smartphones to be distributed among students by Punjab Government
Answer : Not Fake

2. Mumbai was given in dowry to the British
Answer : Not Fake

3. A woman sets Guinness World record for having 14 children with 14 different men
Answer : Fake

4. Hyundai showroom hires a street dog as a car salesman
Answer : Not Fake

5. Mahatma Gandhi’s photo where he is dancing with a caucasian female has gone viral
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 17th August Find Here Win Assured Prizes
1. A polling booth was set up for only one person in 2019
Answer : Not Fake

2. US cartoonist mocks Indian news channel in his cartoon
Answer : Fake

3. Petticoat was worn by men
Answer : Not Fake

4. Arvind Kejriwal Government fails to control Delhi floods
Answer : Fake

5. 15 foot long mystery sea creature discovered on Britain’s beach
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 16th August Find Here Win Assured Prizes
1. Indian team could not play in the 1950 FIFA World Cup because they were not permitted to play barefoot
Answer : Fake

2. Mammals can lay eggs too
Answer : Not Fake

3. A video of Delhi Police nabbing a terrorist is recently being circulated online
Answer : Fake

4. There is a museum in India dedicated to toilets
Answer : Not Fake

5. The blast in Beirut was a nuclear explosion
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 15th August Find Here Win Assured Prizes
1. Lord Mountbatten chose this date for India’s independence because Japan army surrendered in WW2 on the same date
Answer : Not Fake

2. UN promotes a system where only one government would govern all nations
Answer : Fake

3. There is a temple in India where dogs are worshipped
Answer : Not Fake

4. Rabindranath Tagore had also composed Sri Lankan national anthem
Answer : Fake

5. Giraffes have the same number of neck bones as humans
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 14th August Find Here Win Assured Prizes
1. Phone app uses phone camera to measure blood oxygen levels
Answer : Fake

2. BATA is an Indian Company
Answer : Fake

3. You have to plant 10 saplings to get a gun license in Patiala
Answer : Not Fake

4. 3000 tonne gold deposits discovered in UP’s Sonabhadra
Answer : Fake

5. The word ‘salary’ comes from salt
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 13th August Find Here Win Assured Prizes
1. Leonardo Di Caprio’s stepmother is an Amritdhari Sikh
Answer : Not Fake

2. Polo is the only sport that does not allow left handed players
Answer : Not Fake

3. A day on Venus is longer than a year on Venus
Answer : Not Fake

4. French president Macron congratulates India on Rafale jets
Answer : Fake

5. ICMR declares 15th August as the launch for Made in india Covid19 vaccine
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 12th August Find Here Win Assured Prizes
1. The Tamil word “Aiyo” has been added to the Oxford English dictionary
Answer : Not Fake

2. Three animals are visible on India’s National Emblem
Answer : Fake

3. Meat and dairy industries emit more greenhouse gas than all cars on earth
Answer : Not Fake

4. The original coca cola had cocaine as an ingredient
Answer : Not Fake

5. Sending good morning messages can expose private banking information
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 11th August Find Here Win Assured Prizes
1. Madhur Dixit biopic is in works
Answer : Fake

2. Microsoft hired an employee named “Mac book” to take a jab at Apple
Answer : Not Fake

3. Yahoo refused to buy google in 1998
Answer : Not Fake

4. Sachin Tendulkar is the first player to score double century in ODI
Answer : Fake

5. The longest running ad campaign is of Amul
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 10th August Find Here Win Assured Prizes
1. Nokia is giving away free smartphones amidst COVID crisis
Answer : FAKE

2. For the first time in 72 years, Indian Rupee is weaker than Bangladeshi Taka
Answer : FAKE

3. A Goldfish has 3 second memory
Answer : FAKE

4. Charlie Chaplin won his only non honorary Oscar for music
Answer : NOT FAKE

5. Wipro was started originally with vegetable Ghee
Answer : NOT FAKE

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 9th August Find Here Win Assured Prizes
1. The image of Mahatma Gandhi was first to appear on the Indian Rupee coin
Answer : Fake

2. A bill was presented in the LokSabha that children abusing parents will be jailed
Answer : Not Fake

3. A truck crashed into a helicopter in Punjab
Answer : Fake

4. A pigeon was arrested by Indian police on a suspicion of being a spy
Answer : Not Fake

5. A Union minister promoted bhabhiji papad which will fight corona virus
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 8th August Find Here Win Assured Prizes
1. The slogan Quit India was suggested by Gandhiji in Congress session of 1942
Answer : Fake

2. Jio offers free charge to celebrate Mukesh ambani becoming 6th richest person in the world
Answer : Fake

3. The Nizam of Hyderabad was the richest person in the world in 1937
Answer : Not Fake

4. Google image search was invented because of Jennifer Lopez’s dress
Answer : Not Fake

5. India’s national animal has always been tiger
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 7th August Find Here Win Assured Prizes
1. Tipu Sultan used rockets in his fight against British in 18th century
Answer : Not Fake

2. RBI has released coins and notes of new denominations
Answer : Fake

3. A woman with 4 legs existed
Answer : Not Fake

4. US and India lead in Covid19 testing
Answer : Fake

5. Both male and female elephants found in India have tusks
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 6th August Find Here Win Assured Prizes
1. India was the first Asian country to have a nuclear reactor
Answer : Not Fake

2. Germany asks 4000 people to attend concert as a coronavirus experiment
Answer : Not Fake

3. The Mughals introduced the currency of Rupee in India
Answer : Fake

4. Shankar Mahadevan sang ‘Breathless’ in one breath
Answer : Fake

5. A 4 year old boy ran 65 kms which is more than full marathon
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 5th August Find Here Win Assured Prizes
1. There was a protest in Manori against an Organ harvesting racket in the name of Corona?
Answer : FAKE

2. Conman Natwarlal sold the Indian Parliament House along with its MPs?
Answer : NOT FAKE

3. Humans cannot have more than 32 teeth in their mouth?
Answer : FAKE

4. Bruce Lee was a Cha-Cha dance champion?
Answer : NOT FAKE

5. A funeral for a helmet held during protest against wearing helmets?
Answer : NOT FAKE

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 4th August Find Here Win Assured Prizes
1. Siyaram launches anti-corona fabric?
Answer : NOT FAKE

2. Neem Is The National Tree Of India?
Answer : FAKE

3. Parle-G girl was the famous author Sudha Murthy?
Answer : FAKE

4. Indian railways is the largest employer in the world?
Answer : FAKE

5. Indian women have more gold than few first world nations combined?
Answer : NOT FAKE

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 3rd August Find Here Win Assured Prizes
1. Modi rakhi competes against Chinese rakhi for Rakshabandhan 2020?
Answer : NOT FAKE

2. Central government is giving Rs.1.5 lakh to municipalities for every Covid +ve patient?
Answer : FAKE

3. In 1928 Amsterdam Olympics India won its 1st gold without conceding a single goal?
Answer : NOT FAKE

4. NASA has discovered a new zodiac sign?
Answer : FAKE

5. Hrithik Roshan was the original choice for SRK’s roles in Don 2 and Swades?
Answer : NOT FAKE

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 2nd August Find Here Win Assured Prizes
1. Whiskey will be sold in paper bottles?
Answer : NOT FAKE

2. Ratan Tata said that a non-Tata could one day be the Chairman of Tata Trusts?
Answer : NOT FAKE

3. Priyanka Chopra was married before she married Nick Jonas?
Answer : FAKE

4. Funeral service was conducted in Iceland for a Glacier?
Answer : NOT FAKE

5. Union government revokes the power of the police to grant bail?
Answer : FAKE

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 1st August Find Here Win Assured Prizes
1. Bank of China to open its branch in India amidst border tensions?
Answer : FAKE

2. Amitabh Bachchan’s original name was lnquilaab?
Answer : NOT FAKE

3. WHO claims that asymptomatic patients cannot spread COVID-19?
Answer : FAKE

4. Fish with human lips and teeth found in Malaysia?
Answer : FAKE

5. It is illegal in India to use monkeys for entertainment purposes?
Answer : NOT FAKE

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 31st July Find Here Win Assured Prizes
1. Nostradamus had predicted that corona will spread in Italy from China in 2020
Answer : Fake

2. Indians spend most of their time reading
Answer : Not Fake

3. CPI leaders protest against India
Answer : Fake

4. Badshah wont make remix songs
Answer : Not fake

5. Asian giant hornet bite left people unconscious
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 30th July Find Here Win Assured Prizes
1. Dharavi was an island until the 18th century
Answer : Not Fake

2. Badminton was originally known as Poona
Answer : Not Fake

3. PMC collects Rs. 1 crore in fines in 5 days
Answer : Not Fake

4. Diljit Dosanjh was Ivanka Trump’s guide to see the Taj Mahal
Answer : Fake

5. Budweiser employee was peeing in beer tank for 12 years
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 29th July Find Here Win Assured Prizes
1. Drinking alcohol can protect from Covid-19 infection
Answer : Fake

2. Residents of Indus valley civilization had private toilets
Answer : Not Fake

3. WHO offers upto $100 for 2-3 hours of work from home
Answer : Fake

4. Kalki Koechlin’s great grandfather was the chief engineer of the Eiffel Tower
Answer : Not Fake

5. Bihar’s businessman lodged complaint against dog for stealing Rs. 400,000
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 28th July Find Here Win Assured Prizes
1. Uttarakhand forest fires in 2020 were unnatural?
Answer : FAKE

2. Russia completes clinical trials of COVID-19 vaccine?
Answer : FAKE

3. Himesh Reshammiya has composed 300 songs during the lockdown?
Answer : NOT FAKE

4. GoAir employee posted hateful tweets?
Answer : FAKE

5. Man sets Guinness world record for fastest typing with nose?
Answer : NOT FAKE

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 27th July Find Here Win Assured Prizes
1. Owls can rotate their head 360 degrees?
Answer : FAKE

2. Amitabh Bachchan thanks doctors via video after he tests COVID-19 +ve?
Answer : FAKE

3. An Indian company is the largest producer of vaccines in the world?
Answer : NOT FAKE

4. Miracle baby born with three eyes in Germany?
Answer : FAKE

5. WHO accepts home remedy cure for COVID-19?
Answer : FAKE

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 26th July Find Here Win Assured Prizes
1. Satyajit Ray is the first Indian to win an Oscar
Answer : Fake

2. Email is older than internet
Answer : Not Fake

3. Infosys was started with an initial capital of Rs.10,000 from Sudha Murthy
Answer : Not Fake

4. Yellow frogs spotted in Madhya Pradesh due to Covid19 outbreak
Answer : Fake

5. Snooker was invented in Jabalpur
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 25th July Find Here Win Assured Prizes
1. Kolkata was the 1st city to get electricity in India
Answer : Fake

2. Covid19 swab tests damage the blood-brain barrier
Answer : Fake

3. Ranveer Singh and Sonam Kapoor are cousins
Answer : Not fake

4. Monkeys wreak havoc in a Covid hospital in India
Answer : Fake

5. Twitter accounts of celebrities got hacked in bitcoin scam
Answer : Not fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 24th July Find Here Win Assured Prizes
1. Google to invest $10 billion in India?
Answer : NOT FAKE

2. A wristband has been invented that gives you a shock when you curse?
Answer : NOT FAKE

3. Deepika Padukone stepped out to buy liquor during the lockdown?
Answer : FAKE

4. Vedic maths comes from the Vedas?
Answer : FAKE

5. White tiger are albino tigers?
Answer : FAKE

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 23rd July Find Here Win Assured Prizes
1. Samosa and Jalebi originated in India
Answer : Fake

2. Jadoo will be a part of Krrish 4
Answer : Not Fake

3. Ghatotkach’s skeleton found in Kurukshetra
Answer : Fake

4. Rats chew cash worth Rs. 14 lakhs in Guwahati ATM
Answer : Fake

5. First rocket of India was brought to launch site on cycle and bullock cart
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 22nd July Find Here Win Assured Prizes
1. Cricket was an Olympic sport?
Answer : NOT FAKE

2. Human-sized bats exist?
Answer : FAKE

3. Aamir Khan gave sacks of wheat with Rs.15000/- inside it?
Answer : FAKE

4. WhatsApp will now charge money from its users?
Answer : FAKE

5. Bullet bikes are worshipped in a temple in Rajasthan?
Answer : NOT FAKE

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 21st July Find Here Win Assured Prizes
1. Sachin Tendulkar has played cricket for Pakistan
Answer : Not Fake

2. 169 residents of a Mumbai complex tested covid positive
Answer : Fake

3. PM Modi appoints drone wizard as a DRDO scientist
Answer : Fake

4. Father hired gamers to kill his son’s online character
Answer : Not Fake

5. Ludo and Snake & ladders invented in India
Answer : Not Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 20th July Find Here Win Assured Prizes
1. Manoj Bajpayee to play the role of Vikas Dubey in his biopic
Answer : Fake

2. Couple called off wedding over a fight regarding PM Modi
Answer : Not Fake

3. Fake SBI branch opened in Tamil Nadu
Answer : Not Fake

4. Tomato ketchup had been used as a medicine in 1830s
Answer : Not Fake

5. Prashant Bhushan filed PIL against TikTok ban
Answer : Fake

Flipkart Fake Or NOT Fake Quiz Show Answer 19th July Find Here Win Assured Prizes
1. Hockey is India’s national sport
Answer : Fake

2. Camels store water in their humps
Answer : Fake

3. Ayushmann Khurana was rejected by DHarma Productions for being an outsider
Answer : Not Fake

4. There was a direct bus service from London to Kolkata in 1950
Answer : Not Fake

5. Bharat Biotech’s VP took first dose of corona virus vaccine
Answer : Fake

Flipkart Fake or NOT Fake Quiz Show Answer Today 18th July Find Here
1. Ranveer & Deepika campaigned for the BJP in 2019?
Answer : Fake

2. Thomas Edison invented The light bulb?
Answer : Fake

3. Masks Worth Rs 15000/- being sold in the market
Answer : Not Fake

4. Boy spends 16 lakh on PUBG and hi father makes him work as a mechanic?
Answer : Not Fake

5. COVID-19 +ve convict uses coronavirus as a tool to run away from cops?
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or NOT Fake Quiz Show Answer Today 17th July Find Here
1. Centre is planning to sack 5 lakh government employees?
Answer : Fake

2. 100-year old man sets record by completing a full marathon?
Answer : Not Fake

3. A parrot was arrested for hurling abuses?
Answer : Not Fake

4. Human urine could help make concrete on the moon?
Answer : Not Fake

5. Sushant Singh Rajput’s father demands CBI enquiry into his death?
Answer : Fake

Flipkart Fake or NOT Fake Quiz Show Answer Today 16th July Find Here
1. UNESCO declared Jana Gana Mana as the best  national anthem?
Answer : Fake

2. Bull get angry when they see red color?
Answer : Fake

3. UP Family mistakes ganja for methi and ends up having ganja sabzi?
Answer : Not Fake

4. Ranbir and Alia were going to get married in January 2020?
Answer : Fake

5. Groom dies 2 days after wedding and 95 guest were tested COVID-19 +ve?
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or NOT Fake Quiz Show Answer Today 15th July Find Here
1. Indian citizens tried to stop an illegal chinese construction?
Answer : FAKE

2. Taking a hot bath can protect you from coronavirus?
Answer : FAKE

3. Kajol suffered from Temporary memory loss?
Answer : NOT FAKE

4. Blue whale is the largest living organism on earth
Answer : FAKE

5. A Goat was arrested for eating flowers and vegetables?
Answer : NOT FAKE

Flipkart Fake or NOT Fake Quiz Show Answer Today 14th July Find Here
1. PM Dhan Lakshmi Yojana to give loan worth Rs 5 Lakh to women?
Answer : Fake

2. COVID+19 +ve patient dies as family unplugs ventilator for a cooler?
Answer : Not Fake

3. Only 10% of the human brain is used?
Answer : Fake

4. Spicejet flight does an emergency landing due to a smelly toilet?
Answer : Not Fake

5.  Due to nepotism Pranav Dhanawade's spot was given to Arjun Tendulkar?
Answer : Fake

Flipkart Fake or NOT Fake Quiz Show Answer Today 13th July Find Here
1. Prolonged use of face masks can cause oxygen deficiency
Answer : FAKE

2.  Kumbh mela gathering is visible from space
Answer : Not Fake


 3.WHO warns India of Nipah virus outbreak
Answer : FAKE

 4. Divorce was granted over refusal to wear sindoor
Answer : Not Fake

 5.  Salman Khan donated Rs. 250 crores for coronavirus 
Answer : FAKE

Flipkart Fake or NOT Fake Quiz Show Answer Today 12th July Find Here
 1. Eating Garlic can Protect You From Coronavirus?
Answer : FAKE

2. Hindi translation of MASK is nasikamukhsanrakshak keetaanurodhak vayuchanak vastrdoriyuktpattika?
Answer : NOT FAKE

3. Rs. 2000 note to be banned and Rs. 1000 note to be reprinted?
Answer : FAKE

4. Furniture can now be grown
Answer : NOT FAKE

5. Chameleons change colour to camouflage themselves
Answer : FAKE

Flipkart Fake or NOT Fake Quiz Show Answer Today 11th July Find Here
1. Rinsing nose with saline can prevents Coronavirus (COVID-19) infection?
Answer : Fake

2. Chyawanprash flavoured ice cream is now available in the market?
Answer : Not Fake

3. Gym equipment moves with paranormal forces?
Answer : Fake

4. Kartik Aryaan’s ambition to be an actor led to his breakup?
Answer : Not Fake

5. The Federal Government is giving Rs. 5000 as relief to citizens
Answer : Fake

Flipkart Fake or NOT Fake Quiz Show Answer Today 10th July Find Here
1. Telugu is the 2nd best scripts in the world?
Answer : Fake

2. Pneumonia vaccine can protects you from COVID-19?
Answer : Fake

3. Male Patients were prescribed pregnancy test by a Jharkhand doctor?
Answer : Not Fake

4. Rajnikanth Never said "Enna Rascala"?
Answer : Not Fake

5. An ostrich buries its head in sand when it is scared?
Answer : Fake

Flipkart Fake or NOT Fake Quiz Show Answer Today 9th July Find Here
1. Continuous use of Sanitizer can cause skin cancer?
Answer : Fake
 
2. Dr. Harsh Vardhan was elected as chair of WHO’s Executive Board?
Answer : Not Fake

3. Directly looking at the sun during a solar eclipse leads to blindness?
Answer : Fake

4. Rohit Shetty Has worked as a dress man and a hairdresser?
Answer : Not Fake

5. A Light bulb can be used to spy on you?
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or NOT Fake Quiz Show Answer Today 8th July Find Here
1. Spraying Alcohol or Chlorine on your body Kills COVID-19 coronavirus?
Answer : Fake

2. Monkey steals blood samples of COVID-19  +ve patients?
Answer : Not Fake

3. Mukesh Ambani removes Shah Rukh Khan from Jio ads?
Answer : Fake

4. Mount Everest is the tallest mountain on Earth?
Answer : Fake

5. Finding Rs. 10 Coin under soil is considered a "treasure" in India?
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or NOT Quiz Show Answer Today 7th July Find Here
1. Corona can be transmitted through mosquitoes?
Answer : Fake

2. Sonam Kapoor tweeted her privilege is her karma
Answer : Not Fake

3. Human tongue has a unique print
Answer : Not Fake

4. Bats are blind
Answer : Fake

5. Spreading fake news can you get arrested
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or NOT Quiz Show Answer Today 6th July Find Here
Quiz 1 : Gargling with Bleach prevents COVID-19?
Answer : FAKE

Quiz 2 : The World "Industry" comes from Indus River?
Answer : FAKE

Quiz 3 : Peanut is not a NUT?
Answer : NOT FAKE

Quiz 4 : Shah Rukh Khan's Next film is Tipu Sultan?
Answer 4 : FAKE

Quiz 5 : RBI has Banned Google Pay?
Answer : FAKE


How To Participate Fake OR Not Contest?
1. Download or Update Flipkart App Click Here
2. Open App & visit "Video" By Menu Tab or Click Here
3. Answer All Asked Question Correctly
4. Total 5 Fact Based Question There.
5. Who's Given All 5 Question Right Win Assured Surprise Prize
6. Everyday Lucky Winners Flipkart Gift Voucher FREE

Prizes shall be in the form of mystery box the elements inside the mystery box will be as below detail. Flipkart Gift vouchers would be credited to the winners flipkart wallet account section directly. 
1. 100 Lucky Winner Win Free Flipkart Gift Voucher Worth Rs 1000
2. 3000 Lucky Winner Win Free Flipkart Gift Voucher Worth Rs 50
3. All Correctly Answer Lucky Winner Win Free Flipkart SuperCoins 25
4. All Correctly Answer Lucky Winner Win Free Flipkart SuperCoins 20
5. All Correctly Answer Lucky Winner Win Free Flipkart SuperCoins 10

Users can change their preferred prediction by reattempting the question same will be the case if they've missed answering a particular question anytime during the episode window period 24 hours.

Play More Contest Or Freebie Reward !! Recommend for YOU!!
Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Show Play Daily Win Assured Prize Click Here
File Share New App 2020 Earn FREE Paytm Upto Rs 10,000/- INR More Detail Here
OPPO Find X2 Pro Automobili Lamborghini Edition Get FREE! Play Here
realme C11 Contest New Smartphone 14th July Launched Play And Win Rs 500 Here
Vivo X50 Series Launched Contest Play And Win Vivo X50 & Rs 10000 Play Here

Note : We Update Everyday Right Answer of Flipkart Fake OR Not Quiz Show Contest. You Can LOOT Free Flipkart SuperCoins. Play Flipkart Fake OR Not Quiz Show Everyday From 12:00 am to 12:00 pm from 6th July, to 4th August, 2020 on Flipkart App.

Contest End : 19th September, 2020 (Fake or Not Fake Contest Update)

Click The Link Below To Play Fake Or Not Quiz Show Contest

No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.