Header Ads

Flipkart Fake or Not Answer & Win Assured Prize Daily

Break Fake News With Mythika Dutt or Mallika Dua and Win Assured Prize Everyday. Flipkart Video Present Fake or No? Quiz Game Show Break Fake News Headline and win Super Prize Everyday. There 5 Headline or top story of fake news you can spotted fake or not fake news you can win prize. Answer all 5 Correct question and win Flipkart gift vouchers, and Free SuperCoins. Flipkart SuperCoins FREE Loot Only With MaalFreeKaa.in Flipkart Video Present New Online Quiz Video Show Contest Fake Or Not Fake with Host Mallika Dua as Mythika Dutt. Flipkart SuperCoin FREE Loot, if you answer all question correctly you get assured surprise prizes.

Flipkart Fake or Not? Answer 30th November,  Episode: Lalu Politics Se Cricket?
1. There is a dinosaur named after Narmada river?
Answer : Not Fake

2. Women were not allowed to take part in the 1st modern olympics
Answer : Not Fake

3. Pizza Hut sent pizza to International Space Station
Answer : Not Fake

4. Some Indian states in the North-east do not follow the Indian Standard Time?
Answer : Fake

5. Rabindranath Tagore was the 1st Nobel laureate to be born in India
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 1st December,  Episode: Job Satisfaction om a Myth?
1. India’s current Law minister has practiced law and the current Health minister has practiced medicine:
Answer : Not Fake

2. ‘Mahindra and Mahindra’ was originally called ‘Mahindra & Mohammad’:
Answer : Not Fake

3. Nobody has been cured of H.I.V.:
Answer : Fake

4. Some apes use tools for fishing and hunting:
Answer : Not Fake

5. It is impossible to sneeze with your eyes open:
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 2nd December Win Assured Prize,  Episode: Dhoom Macha Le
1. An airport in saudi arabia is larger than city of mumbai
Answer : Not Fake

2. The movie dhoom inspired a real life bank heist
Answer : Not Fake

3. The iphone was the world's first touchscreen mobile phone
Answer : Fake

4. Allan border and sunil gavaskar never played against each other
Answer : Fake

5.The himalayas make delhi's smog worse
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 3rd December Win Assured Prize,  Episode:Moon Main Quarantine? 
1. Africa is the only continent were hippos are found
Answer : Fake

2. Astronauts who returned from space spent three weeks in quarantine
Answer : Not Fake

3. There is a retail brand produced by tihar jail inmates
Answer : Not Fake

4. India won more gold medals in paralympics than summer olympics
Answer : Not Fake

5. The current president of north korea died in 1994
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 4th December Win,  Episode: Hamara Bharat Mahaan
1. The indian navy operates asia's largest naval academy
Answer : Not Fake

2. Former us president george bush was a cheer leader
Answer : Not Fake

3. Louis phillipe is a french company
Answer : Fake

4. Polar bears are white in colour
Answer : Fake

5. Carrots used to be purple in colour
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 5th December Win,  Episode: Bharat Ek Bhasha Anek
1. Samsung also runs hospitals
Answer : Not Fake

2. Walt Disney was once the voice of Mickey mouse?
Answer : Not Fake

3. Maharashtra has the longest coastline in india
Answer : Fake

4. Vijay Mallya bought Mahatma Gandhi’s spectacles?
Answer : Not Fake

5. India has the most number of official languages in the world
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 6th December Win,  Episode: Desi Harry Potter
1. A Snake in India named after a character from Harry Potter
Answer : Not Fake

2. AK-47 can only fire 47 rounds in a minute
Answer : Fake

3. PineApple is called Ananas in Hindi Arabic French Swedish & Turkish
Answer : Not Fake

4. Priyanka Chopra was the first indian to present an Oscar award
Answer : Fake

5. An old camera found in the deep.ocesn has revealed picture in titanic
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 7th December Win,  Episode: Angerzi Bhelpuri
1. Mukesh ambani was born in gujarat
Answer : Fake

2. No woman has ever beaten a man in an event in olympics
Answer : Fake

3. People have been voting online for government elections since 2005
Answer : Not Fake

4. The word bhelpuri is part of oxford dictionary
Answer : Not Fake

5. Air india's first international flight was to pakistan
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 8th December Win,  Episode: Khel Ratna Tendulkar
1. Victoria Terminus was named in honour of Queen Victoria’s visit to Mumbai.
Answer : Fake

2. The maximum speed a 4-Wheeler can reach on land is 500kmph.
Answer : Fake

3. Indian men’s hockey team is sponsored by a state government
Answer : Not Fake

4. Violin Strings are made from Animal Intestines.
Answer : Not Fake

5. Sachin Tendulkar/M.S. Dhoni/Virat Kohli and Rohit Sharma
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 9th December Win,  Episode: Cricket Special
1. Heart is the largest muscle of the body
Answer : Fake

2. Indian railway took 3 years to deliver a consignment
Answer : Not Fake

3. There’s 11 ways to get out in cricket
Answer : Fake

4. The film mera naam joker had two intervals
Answer : Not Fake

5. Starbucks is named after mermaid
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 10th December Win,  Episode: Mishti Ki Mystery
1. The word candy comes from indian language
Answer : Not Fake

2. India has the largest gold reserves in the world
Answer : Fake

3. Tug of war is an olympic sport
Answer : Fake

4. No child below age of 14 can work in india
Answer : Fake

5. A country has passed a a law to provide menstruation products free
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 11th December Win,  Episode: The Glorious Himalayas
1. Asteroids named after Vishya Ananad..
Answer : Not Fake

2. Sarojini Naidu use to call Gandhi ji “Mickey Mouse”
Answer : Not Fake

3. Aviator Sunglasses invented by a pilot
Answer : Not Fake

4. People celebrate international no pants day every year?
Answer : Not Fake

5. Himalaya is world’s longest mountain range
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 12th December Win,  Episode: Enna Rascala
1. Samosa and Jalebi are Indian dish?
Answer : Fake

2. There exist a temple in Rajasthan where bullet are worshiped
Answer : Not Fake

3. Bengaluru was a 1st city where electric street light
Answer : Not Fake

4. India never won Olympic in artificial grass?
Answer : Fake

5. Rajnikant never said Enna raskala
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 13th December Win,  Episode: New Beginnings
1. Kim kardasian insured her butt for 21 million dollars
Answer : Not Fake

2. A new dish was created on sonu sood home town moga
Answer : Not Fake

3. Jasprit bumrah is the highest wicket taker in IPL
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 14th December Win,  Episode: YouTube se Tinder Tak
1. Dr. B.R Ambedkar had 2 PHD Digress
Answer : Not Fake

2. YouTube was meant to be a dating website
Answer : Not Fake

3. Mars is red in color
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 15th December Win,  Episode: Helicopter Dhoni
1. First prime minister of Mauritius was from Bihar
Answer : Not Fake

2. Koalas have human like fingerprints
Answer : Not Fake

3. MS Dhoni has the highest number of stumping in the world in T20 cricket
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 16th December Win,  Episode: Go Corona Go
1. Mustard seeds are the smallest seeds
Answer : Fake

2. Maldives is the smallest country in the world
Answer : Fake

3. Corona virus is worshipped in India
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 17th December Win,  Episode: Bheja Fry
1. The brand MDH started in Pakistan
Answer : Fake

2. Octopus has 3 heart
Answer : Not Fake

3. Brain is 60% fat
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 18th December Win,  Episode: Firangi Marathi?
1. East Bengal football jersey in inspired by rasgola
Answer : Fake

2. Indian state Maharashtra is larger than united kingdom
Answer : Not Fake

3. It takes 12 worker Bess to produce one table spoon honey
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 19th December Win,  Episode: Inquilab Zindabad
1. Kiwi fruit is named after kiwi bird
Answer : Not Fake

2. The slogan inqilab zindabad was coined by bhagat Singh
Answer : Fake

3. J was the last letter added to our alphabet
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 20th December Win Mi TV Stick,  Episode: Tendulkar V/s Kohli
1. Virat Kohli scored 12000 runs before Sachin Tendulkar
Answer : Not Fake

2. Tusks are the only teeth of elephants
Answer : Fake

3. States of matter is solid liquid and gas
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 20th December Win BoAt Headphone Episode: Home & Apples
1. Himachal Pradesh produce more apple than Jammu Kashmir
Answer : Fake

2. The man seen in this meme is an Indian
Answer : Fake

3. Peregrine is the fastest bird in the world
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 22nd December Win Phillips Headphone Episode: Aamchi Mumbai
1. Giraffe moms give birth standing
Answer : Not Fake

2. Mumbai film city is the largest film city
Answer : Fake

3. Shahrukh khan was born in Pakistan
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 23rd December Win Soundcore Headphone Episode: Red Fort is White?
1. Kamala Harris twitted in support of farmer
Answer : Fake

2. Elephant are pregnant for 9 months before delivering baby
Answer : Fake

3. Red fort was originally white in colour
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 24th December Win OnePlus Headphone Episode: Rabri & Jalebi
1. Politician Rabri Devi has a sisters named Jalebi Devi
Answer : Not Fake

2. There is a temple in India worships Donald Trump
Answer : Not Fake

3. A dinosaurs species is named after Rabindra Nath Tagore
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 25th December Win OnePlus Headphone Episode: Merry Christmas
1. Jingle Bell was the first song broadcasted from space
Answer : Not Fake

2. Santa Claus is a citizen of Germany
Answer : Fake

3. There was a shortage of Christmas tree in USA
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 26th December Win OPPO Headphone Episode: Angrezi Paani Puri
1. Two Indian Prime ministers were born after 1947.
Answer : Fake

2. Paani Puri’ word was added to the Oxford dictionary.
Answer : Not Fake

3. Ranbir Kapoor’s grandfather’s original name was Ranbir Kapoor
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 27th December Win Boult Headphone Episode: Olympics Mein Bharat
1. 5th digit of pan card holds account holders name initial letter
Answer : Not Fake

2. Toenails grow faster than fingernails
Answer : Fake

3. Dipa Karmakar is the first Indian woman to win Olympic
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 28th December Win Headset Episode: Govinda Ala Re
1. Joe biden’s ancestors were from India
Answer : Not Fake

2. Govinda did lead role in 7 films with no. 1 title
Answer : Fake

3. Ziraffe has more bones than human
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 29th December Win Headset Episode: The Mighty Himalayan
1. National anthem of the USA was written in an Indian ship
Answer : Not Fake

2. 10 of tallest peaks in the world are in Himalayan range
Answer : Fake

3. Mithali raj was the 1st Indian women to hit a century
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 30th December Win Headset Episode: Sacch or Jhut Ka Saamna
1. Toilets were installed in Indian railways in 1909
Answer : Not Fake

2. Roses are red violets are blue was written by William Shakespeare
Answer : Fake

3. Shampoo was derived from India
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 31st December Win Headset Episode: Hindi In Fiji?
1. Priyanka Chopra and Jennifer Lopez are supposed to work together in recent times
Answer : Fake

2. Hindi is one of the official languages of Fiji
Answer : Not Fake

3. Virat Kohli has never been auctioned in IPL
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 1st Jan, Win Home Theatre Episode: Sacch or jhut ka samna
1. Saturn’s satellite is the biggest satellite in the solar system
Answer : Fake

2. Fully boy was named best picture at Oscars for non English language Film
Answer : Fake

3. Tajmahal was painted black during World war 2
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 2nd Jan, Win Home Headset Episode: The Wheel of Time
1. Every year eiffel towers height increases by 15cm
Answer : Not Fake

2. Tiger cubs are born blind
Answer : Not Fake

3. Ashoka chakra can be found on 100 rs note
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 3rd Jan, Win Home Headset Episode: Kohli Kamaal
1. Virat Kohli is the first cricketer to reach 5000 IPL runs mark
Answer : Fake

2. Great wall of china is bigger than London to Mumbai
Answer : Not Fake

3. Shraddha Kapoor was named hottest vegetarian of 2020
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 4th Jan, Win Home Headset Episode: Yoga The Balance?
1. Yo yo honey Singh’s original name is harjit singh
Answer : Fake

2. Himachal pradesh is northernmost point of india
Answer : Not Fake

3. Yoga is a sanskit word which means balance
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 5th Jan, Win Home Headset Episode: Parliament in Space!
1. Nasa has recently launched photos of Indian parliament from space
Answer : Fake

2. Sridevi last film appearance was on zero film
Answer : Not Fake

3. In India min age to create Facebook is 16
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 6th Jan, Win Home Headset Episode: Potato Pyjamas?
1. Rhino horn has same protein as human fingernails
Answer : Not Fake

2. Rajkumar Rao did a movie in which his name was Shahid and Shahid did a movie in which his name was rajkumar
Answer : Not Fake

3. A Indian fashion brand made pajama of potato
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 7th Jan, Win realme Watch S Episode: Love You Rasna
1. India’s mid point is in Madhya Pradesh
Answer : Fake

2. Rasna is not an Indian drink
Answer : Fake

3. No human has been hit by meteorite
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 8th Jan, Win realme Watch Episode: Thirteen Moons
1. We saw full moon 13 times in full moon
Answer : Not Fake

2. Sharks get cancer
Answer : Not Fake

3. India's first law court for women was setup in Bengal
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 9th Jan, Win Google Mini Speaker Episode: 36, All Out
1. All hing used in India is imported from china
Answer : Fake

2. There have been 22 women chief ministers
Answer : Fake

3. 36 is lowest score in history of cricket
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 10th Jan, Win realme watch Episode: COVID Free Country
1. William Shakespeare is the first person to get newly approved covid vaccine in England
Answer : Not Fake

2. Ankita Raina won her second title in 2020
Answer : Fake

3. Spiders are considered an insect
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 11th Jan, Win Google Nest Mini Episode: Flex Your Ears?
1. Paatal lok won the best drama series award at 48th international Amy awards
Answer : Fake

2. Manish Malhotra designed Kareena’s clothes
Answer : Not Fake

3. Netherlands scientists discovers a new set of muscles of ears
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 12th Jan, Win realme watch Episode: Wah! Taj
1. Kartik Aryans first movie is doctor g
Answer : Fake

2. Taj mahal is taller than kutub minar
Answer : Not Fake

3. Indian farmers made Germany song bella ciao as their protest album
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 13th Jan, Win realme watch Episode:
1. Sourav ganguly was 1st to be out by 3rd umpite
Answer : Fake

2. India and bangladesh have same national animal
Answer : Not Fake

3. Till 2020 seven women have won title of miss world
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 14th Jan, Win realme watch Episode: Sankranti Special
1. Goa celebrates 3 independence day in a year
Answer : Fake

2. Sun God is worshipped during makar sankranti
Answer : Not Fake

3. Former England captain Nasir Hossain in kolkata
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 15th Jan, Win google mini Episode: Kaddoo se Veena?
1. Army day is celebrated on January 15 because Subhash Chandra Bose had established ‘Azad hind’ on that day?
Answer : Fake

2. Mobophobia is the fear of being detached from mobile phone?
Answer : Fake

3. The musical instrument veena is made of Pumpkin
Answer : Not Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 16th Jan, Win realme band Episode: Dada & the Wall
1. Cheetah is faster than a sports car
Answer : Not Fake

2. Sourav Ganguly and Rahul Dravid made their test debut on the same day
Answer : Not Fake

3. Honey has a expiry date
Answer : Fake

Flipkart Fake or Not? Answer 17th Jan, Win realme band Episode: Mask To Wear or Not
1. During ancient times athletes used to participate in nudes
Answer : Not Fake

2. Government of India launched the E sanjevani app to help farmers
Answer : Fake

3. Post COVID vaccination People won’t need to wear masks
Answer : Fake
How To Participate Flipkart Fake OR Not Quiz Contest?
1. Download or Update Flipkart App Click Here
2. Open App & visit "Video" By Menu Tab or Click Here
3. Answer All Asked Question Correctly
4. Total 5 Fact Based Question There.
5. Who's Given All 5 Question Right Win Assured Surprise Prize
6. Everyday Lucky Winners Flipkart Gift Voucher FREE and SuperCoins

Prize Detail of Fake or Not Contest
1. 50 Lucky Winner Win Free Flipkart Gift Voucher Worth Rs 1000
2. 2000 Lucky Winner Win Free Flipkart Gift Voucher Worth Rs 50
3. Rest of Correct Answers Win Free Flipkart SuperCoins

Amazon LOOT  DEAL OFFER Earn Cashback!
Amazon Big Discount LOOT Deal Collect FREE Coupon or Discount Extra Saving Click Here
Amazon Christmas, Happy New Year 2021,  Shop And Earn CashBack  DEAL Click Here
Amazon  End of Year 2020 New Products Launched With Exclusive OFFER & FREE Click Here
Amazon Ho Ho Santa Gifts, Contest, Giveaway, Free Prize Play Here

Flipkart  LOOT, Cashback FREE Prize iPhone and More
Flipkart End of Year LOOT Deal On Diwali 2020 Live Here
Christmas, Santa Gifts, Happy New Year 2021, Loot Offer & Contest Play  Here
Flipkart Shop, Save, Cashback & Win Big Prize iPhone and More Shop Here
Flipkart Video "Ladies Vs Gentlemens, Beat The Genius, Fake or Not Answer Click Here

Fake or Not is a fact based game show where the host would put a question to the viewers with 2 option t vote for viewers can answer whether the question is Fake or Not Fake

Click The Link Below To Play Fake or Not Contest

No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.