Header Ads

sidebar ads

Flipkart Daam Sahi Hai Answer & Win OPPO A15 and more prize

Flipkart Video Daam Sahi Answer And Win OPPO A15 Smartphone and more exciting prizes. Daam Sahi Hai Batao Sahi Jeeto Sahi Game Show on Flipkart Video Play and Win OPPO A15 Smartphone and SuperCoin FREE. The Contest is about the various products sold by sellers on Flipkart Platform. All Users who get all three questions right will be declared as winners.

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 8th December & Win OPPO A15 And More
1. What Market Price of Apple MacBook Air Core i5 5th Gen - 8 GB/128 GB ?
Answer : ₹84,900

2. What Price of JBL Flip 3 Splashproof?
Answer : Rs 9000 Se Zyada (Price Rs 9990)

3. LG 6.5 kg Fully Automatic Top Load Silver Price?
Answer : Rs 18490

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 9th Dec, & Win Vivo Y11  Episode : 2 Kitchen Appliances
1. Butterfly Premium Vegetable Chopper (900 ML) MRP 1000 Above or Less?
Answer : 1000 or More

2. What camind MRP Both are Morphy Richards Eureka Espresso machine & Pigeon Duo Pack Nonstick Cookware Set.
Answer : Rs 6345

3. Which product budget be in the Rs 8000
Answer : Bajaj 20 L Grill Microwave Oven

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 10th Dec, & Win OPPO A12 Episode 3 : Smartphone V/s Camera
1. What am i can take pictures and come with ios ?
Answer : Smartphone

2. Which product is in the budget of 3500
Answer : Orient Electric Mixer Grinder

3. What is the price of aviator sunglasses
Answer : Rs. 47082

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 11th Dec, & Win realme C3 Episode 4 : Hair Styling
1. What is the MRP of skybags checking luggage medium
Answer : 9000 se zyada

2. What is combined price of hair dryer
Answer : Rs 2544

3. What is Borosil flask mrp
Answer : Rs 1015

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 12th Dec, & Win Vivo Y11  Episode 5 : Beauty & Grooming
1. What is MRP of Dyson pure hot plus cool portable room air purifier
Answer : 50000 or more

2. What is combined price of Syska ht1150 trimmer and syska superglam hs6810 hair straightener
Answer : Rs 2749

3. What is MRP of Wildcraft continuum 40l laptop backpack
Answer : Rs 4799

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 13th Dec, & Win Vivo Y11  Episode 6 : Sunglass & Headset
1. What is the MRP of OPPO wi-fi 41 mm smartwatch?
Answer : 15000 or more

2. Which product am I? Clue 1)run on 2-ft 2)My daily use keeps u fit I am a Mode of Transport
Answer : Cycle

3. What is the MRP of Bose frames soprano – cat eye polarized Bluetooth sunglass?
Answer : 21,900

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 14th Dec, & Win realme C3  Episode 7 : Electronic
1. What is the MRP of Sony sa-d40 Bluetooth home theatre speaker
Answer : Less than 9000

2. Which product comes within rs.10000 budget
Answer : Bajaj 20l grill microwave oven

3. What is the MRP of apple iPhone max 512 GB 12 pro max
Answer : 159990

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 15th Dec, & Win Vivo Y11  Episode 8 : Home Appliance & Accessories 
1. Which product is the budget 5500
Answer : Toshiba canvio basic 1 TB external hard disk Drive

2. What is the combined MRP of Prestige PHB 11.0 hand blender + Philip GV 1903 Steam iron
Answer : 2990

3. What is the MRP of Lackme Enrich Mat lipsticks ?
Answer : 295

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 16th Dec, & Win OPPO A12  Episode 9 : Gadgets & Gaming
1. What is the MRP of Microsoft Xbox one s 1 TB with tom Clancy's The Division II
Answer : 25000 or more

2. What is the combined price of Redmi 2000 mAh power bank and boat stone 650 Bluetooth Speaker?
Answer : Rs 6989

3. What is the MRP of Hugo Contemporary Sport watch analog men's watch
Answer : 39100

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 17th Dec, & Win Infinix X1 SmartTV  Episode 10 : Television & Entertainment
1. What is the MRP of 43 inch infinix tv?
Answer : Less than 22000

2. What processor does the Infinix TV run On?
Answer : Android

3. What is the MRP of the infinix 32 inch tv?
Answer : Rs 12999

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 18th Dec, & Win Vivo Y11  Episode 11 : Perfumes& Deodorants
1. MRP of apple iPad 7 the gen 128gb Tom 10.2inch variant?
Answer : less than 37000

2. What is the combined MRP of Philips HD2582 pop-up toaster  & prestige atlas plus grill
Answer : 3330

3. MRP of Jaguar Black EAU de toilette 40ml?
Answer : 2400

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 19th Dec, & Win OPPO A12  Episode 12 : Sports & Fitness
1. What is the MRP of RPM Fitness RPM600 exercise bike
Answer : More than 40,000

2. What is the combined MRP of Adidas Ultraboost shoes + Nike Travel Duffel bag
Answer : 21294

3. Which product is in budget of 16000?
Answer : VU Premium HD ready LED Smart Android TV

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 20th Dec, & Win realme C3 Episode 13 : Audio Accessories
1. MRP of boat Rockerz 400 Bluetooth headset
Answer : 1500 and more

2. Which product is in budget of 1000
Answer : Flipkart Smartbuy Printo Electric Kettle

3. MRP of Vivo V19 128GB + 8GB ram
Answer : 30990

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 21st Dec, & Win VIVO Y11 Episode 14 : Furniture
1. What is the MRP of Godrej Interio fold engineered table
Answer : Less than 11500

2. What is the combined price of Nescafe smart coffee maker
Answer : Rs 8498

3. What is the MRP of Samsung Galaxy S20
Answer : Rs 65999

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 22nd Dec, & Win OPPO A12 Episode 15 : Bath &Body
1. What is the MRP of Revlon color stay shadow palate
Answer : Less than 1000

2. What is the combined price of FastTrack gradient sunglasses
Answer : 9489

3. What is the budget of Rs 1200
Answer : Bath and Body works body

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 23rd Dec, & Win Casio G-Shock  Episode 16 : Air Conditioner

1. MRP of huami amazfit verge lite smartwatch
Answer : 7000 and more

2. Price of Bajaj 16lMajesty 1603T oven toaster grill
Answer : 3899

3. MRP of blue star 1.2 ton 3star split inverter ac
Answer : 50000

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 24th Dec, & Win Nokia Laptop  Episode 17 : Action Camera
1. What is the MRP of the go pro hero 9 sports and action camera
Answer : Less than 52000

2. What is the MRP of the LG 24 inch full HD led monitor
Answer : Rs 16500

3. What is the MRP of the product IBF 6kg 5 star fully automatic front load
Answer : 23990

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 25th Dec, & Win Safari Cabin Luggage Episode 18 : Portable Appliance
1. What is the MRP of Dyson pure cool tower portable room air purifier
Answer : Less than 47500

2. What is the MRP of Egate I19 classic HD 720p portable projector?
Answer : 9990

3. What is the MRP of Fujifilm Instax mini 11 instant camera?
Answer : 5999

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 26th Dec, & Win realme wach S Episode 19 : Yoga Essentials
1. MRP of MRC executive gaming chair
Answer : Less than 18000

2. MRP of ant eSports h707n headphone
Answer : 2999

3. MRP of aerolite mat
Answer : 3099

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 27th Dec, & Win Lavie Tote Bag Episode 20 : Smart & Clean Home
1. What product is in the budget of 2500
Answer : Philips air profiler

2. What is the MRP of the status multicolor polyester area rug
Answer : Less than 3500

3. What is the MRP of google home mini
Answer : 4999

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 28th Dec, & Win  OPPO A12 Episode 21 : Cooking Essentials
1. MRP of prestige and Omega deluxe induction bottom cookware set
Answer : 3000 and more

2. MRP of Usha CPJ 361S 200W Juicer
Answer : 20990

3. MRP of Butterfly Rapido 3Burner Glass manual gas Stove?
Answer : 6495

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 29th Dec, & Win realme C3 Episode 22: Home Furnishing
1. MRP of springtek pocket sprung mattress
Answer : Less than 23000

2. MRP of home full engineered wood TV entertainment unit
Answer : 13399

3. MRP of Pigeon special 7.5l cooker
Answer : 1895

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 30th Dec, & Win Vivo Y11 Episode 23: Home Theatre
1. MRP of sleepyhead orthopedics memory foam mattress
Answer : Less than 17000

2. MRP of Philips Bluetooth home theatre
Answer : 5990

3. MRP of Nescafe smart personal coffee maker
Answer : 6499

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 31st Dec, & Win Vivo Y11 Episode 24: Fitness Essentials
1. MRP of boat airdopes 131 Bluetooth headset
Answer : Less than 3000

2. MRP of crystal classic series induction bottom cookware set
Answer : 4900

3. Combined mrp of fitness mantra skid yoga mat & Jaypee plus smart 750ml shaker
Answer : 2398

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 1st Jan, & Win realme C3 Episode 25: Women's Fashion
1. What is the MRP of adidas drogo W running shoes for women?
Answer : 2500 or above

2. What is the MRP of boat rockerz 450 Bluetooth speakers
Answer : 3990

3. What is the MRP of the griffel solid women track suit?
Answer : 3899

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 2nd Jan, & Win vivo Y11 Episode 26: Living Room Collection
1. MRP of painting mantra frame set
Answer : Less than 4000

2. Combined  price of Allen Solly men & Allen Solly women watch
Answer : 3857

3. MRP of sofa set
Answer : 56998

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 3rd Jan, & Win OPPO A12 Episode 27: Travel Essentials
1. MRP of aristocrat mojorucksack 45L
Answer : 3400

2. MRP of Havells 25L storage water geyser
Answer : Less than 14500

3. MRP of JBL Flip Bluetooth speaker
Answer : 8999

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 4th Jan, & Win realme C3 Episode 28: Smart Secure Home
1. MRP of Samsung 192L Direct Cool Single Door 4star refrigerator with base drawer
Answer : Less than 22000

2. MRP of Floor cleaner with mop
Answer : 21999

3. MRP of Realme 360 deg 1080p Wi-Fi smart security camera
Answer : 3999

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 5th Jan, & Win realme C3 Episode 29: Men's Fashion
1. What is the mrp of the epson multi colour printer
Answer : Rs 11899

2. What is the mrp of the louis Phillipe formal shirt
Answer : 1999

3. What is the mrp of the Bosch dishwasher
Answer : Less than 47000

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 6th Jan, & Win OPPO A12 Episode 30: Sound System
1. MRP of Leather cloth boxes set
Answer : Less than 11500

2. MRP of Metal Book Shelf
Answer : 2759

3. MRP of Sony BlueRay Player
Answer : 34900

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 7th Jan, & Win realme C3 Episode 31: Home Inventor
1. MRP of Luminous Inverter Battery
Answer : 16170

2. MRP of Dog/Cat Bed combo
Answer : 4751

3. MRP of Bharat Lifestyle Sofa Set
Answer : 49999

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 8th Jan, & Win Vivo Y11 Episode 32: Gaming Accessories
1. Mrp of ROG phone 3
Answer : Less than 60000

2. MRP of LED gaming wired head set and dock 3
Answer : 34499

3. MRP of optical gaming mouse
Answer : 2895

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 9th Jan, & Win realme C3 Episode 33: WFH Gadgets
1. MRP of Lenovo laptop
Answer : 95090

2. MRP of JBL Bluetooth head set
Answer : 3499

3. MRP of safari luggage bag
Answer : Less than 15000

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 10th Jan, & Win OPPO A12 Episode 34: Desktop Accessories 
1. MRP of LogiTech Webcam
Answer : 7495

2. MRP of Boat Bluetooth Headset
Answer : 5990

3. MRP of Antiglare FullRim Computer  Glass
Answer : Less than 3000

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 11th Jan, & Win realme 9i Episode 35: Kitchen Essentials
1. What is the mrp of Voltas beko dt 8b freestanding 8 plus settings dishwashers
Answer : Less than 32000

2. Who am I
Answer : Dining table

3. What is the mrp of Morphy Richard grill
Answer : 2145

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 12th Jan, & Win Vivo Y11 Episode 36: Living Room Essentials
1. What is the MRP of SanDisk pen drive
Answer : Less than 10000

2. What is the MRP of Mi ultra HD 4K LED smart Android TV
Answer : 28999

3. What is the mrp to couchette bean bag chair with green fillings
Answer : 6999

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 13th Jan, & Win POCO C3 Episode 37:
1. What is the MRP of Rajasaheb Men Sherwani & Churidar set Raw silk?
Answer : 16599

2. What is the MRP of Samsung 28L slim fry convection microwave oven
Answer : 14990

3. What is the MRP of Aksaa printed jacquard saree?
Answer : Less than 15500

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 14th Jan, & Win redmi 9 Prime Episode 38: Fashion Accessories
1. What is the mrp of rpm fitness peak multi function treadmill
Answer : More than 50000

2. What is the combined price of frothy skinny women jeans and sketchers sandals
Answer : 5574

3. What is the mrp of the Philips hair straightener
Answer : 2395

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 15th Jan, & Win tecno POVA Episode 39: Home Entertainment
1. Mrp of mi bix 4k media device
Answer : Less than 5500

2. Mrp of Bluetooth sound branded home theatre
Answer : 18980

3. Mrp of neelkamal tv entertainment unit
Answer : 9000

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 16th Jan, & Win realme 9 Prime Episode 40: Home
1. What is the MRP of marq by Flipkart 6kg 5 star rating semi automatic top load washing machine
Answer : Less than 12000

2. What is the correct MRP of Panasonic srw28gh cmb food steamer rice cooker
Answer : 3695

3. What is the correct MRP of Nokia 139 cm (55 inches) ultra HD 4K LED smart Android TV with sound by onkyo
Answer : 59999

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 17th Jan, & Win realme 9 Prime Episode 41:Trekking Essential
1. What is the MRP of Puma Full Sleeve Solid Men Jacket?
Answer : 17999

2. Which rucksack will come within 7000?
Answer : Hiking Lightweight Rucksack

3. What is the correct MRP of Salomon X Ultra 3 Waterproof Hiking & Trekking Shoes For Men?
Answer : 15999

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 18th Jan, & Win realme 9 Prime Episode 42: Living Room
1. What is the MRP of Redmi 9 prime mint green 64 GB 4 GB RAM?
Answer : Less than 13000

2. What is the correct MRP of Urbancart Relax Bamboo rocking chair for home?
Answer : 14999

3. What is the correct MRP of Style Homez XXXL Alexa luxury Filled lounger bean bag with bean filling?
Answer : 4990

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 19th Jan, & Win Tecno POVA Episode 43: Men's Grooming
1. What is the MRP of DJI OF100 3 Axis gimbal (230)?
Answer : 15990

2. What is the correct MRP of Amarsariya 3 piece solid men suit?
Answer : 9999

3. What is the MRP of Poco X3 cobalt blue 128GB 6 GB ram?
Answer : Less than 24000

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 20th Jan, & Win redmi 9 prime Episode 44: Training Essentials
1. Which racket will come with in 5000
Answer : Yonex Nanoray 68

2. Mrp of adidas fit bounce and jim shoes
Answer : 7999

3. Mrp of fitneck printed men track suit
Answer : Less than 6000

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 21st Jan, & Win redmi 9 prime Episode 45: Electronic Accessories
1. Which is the MRP of Lenovo yoga Smart tab with Google assistant 4GB ram 64GB ROM 10.1 inch with Wi-Fi + 4G tablet
Answer : 35500

2. What is the correct MRP of canon i x u s 285 HS 20.2 MP x optical zoom 4x digital zoom black
Answer : 13495

3. What is the correct MRP of pari enterprises men solid Rayon ethnic dress yellow
Mysore Palace.
Answer : Less than 13000

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 22nd Jan, & Win redmi 9 prime Episode 46: Home Interiors
1. What is the correct MRP of Karcher WD3 EU – I Wet & Dry Vacuum Cleaner?
Answer : Less than 10000

2. What is the correct MRP of Elrene 241 cm Blends Window Curtain (Pack of 2)?
Answer : 11358

3. What is the correct MRP of Flipkart Perfect Homes Julian Engineered Wood 2 Wood Wardrobe?
Answer : 10499

Flipkart Daam Sahi Hai Answer 23rd Jan, & Win redmi 9 prime Episode 47:
1. MRP of cotton tale design cotton bedding set
Answer : Less than 50000 

2. Which mattress would come in budget of 14000
Answer : Duraflex single mattress

3. MRP of Voltas beko DF14W Dishwasher
Answer : 29990 

How To Play Daam Sahi Hai Contest?
1. Download or Update Your Flipkart App Click Here
2. Now Play "Daam Sahi Hai" Game Show Click Here
3. Answer Simple 3 Basic Question Correctly
4. Lucky Winner Win Prize Smartphone, Gift Voucher & Super Coins

Amazon LOOT  DEAL OFFER Earn Cashback!
Amazon Big Discount LOOT Deal Collect FREE Coupon or Discount Extra Saving Click Here
Amazon Christmas, Happy New Year 2021,  Shop And Earn CashBack  DEAL Click Here
Amazon  End of Year 2020 New Products Launched With Exclusive OFFER & FREE Click Here
Amazon Ho Ho Santa Gifts, Contest, Giveaway, Free Prize Play Here

Flipkart  LOOT, Cashback FREE Prize iPhone and More
Flipkart End of Year LOOT Deal On Diwali 2020 Live Here
Christmas, Santa Gifts, Happy New Year 2021, Loot Offer & Contest Play  Here
Flipkart Shop, Save, Cashback & Win Big Prize iPhone and More Shop Here
Flipkart Video "Ladies Vs Gentlemens, Beat The Genius, Fake or Not Answer Click Here

Reward will be a mix of flipkart gift vouchers and SuperCoins Rewards will be credited to the user's account on or before 28th february 2021 Participating sellers will be the sole authority to determine the right price of the products.

Contest End : 6th January 2021

Click The Link Below To Play Daam Sahi Hai Contest

No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.