Header Ads

Flipkart TV Quiz Answer & Win Exciting Prizes

This Big Billion Days Sale You Can Participate Flipkart TV Quiz Answer & Win Exiting Prizes. Their 4 TV Quiz Live Answer All Correctly to Win Prizes. If you are planning to buy electronic gadgets or devices like laptops, mobiles, smartwatches, and others, wait no longer and purchase them from the comfort of your home at the best prices. Big Billion Day 2022 will not only give discounts on gadgets, but you can also avail offers on products like clothing, footwear, furniture, beauty, toys, and various others. If you are planning to enhance your room decor or introduce some kitchen essentials in your home, buy products from a Big Billion Day sale at a discounted rate.

Play More Contest & Win Prize
Diwali Shop Loot Deal And Share To Earn Free Flipkart Cash Click Here
Amazon Great Indian Sale Loot Diwali Latest Offer & Discount Coupon Find Here
The Big Billion Days Sale Contest TV Win Free
How To Participate & Win Free Prize From Flipkart?
1. Play Flipkart TV Quiz Contest
2. Total 4 Flipkart TV Quiz Contest
3. Answer All Question Correctly
4. Lucky MFK Winners Win Free Exciting Prizes.

Play Flipkart Sony TV Quiz Contest Click Here
1. What is the name of the newly introduced User Interface in Sony 43X74K?
Answer: Google TV

2. How many movies & Tv episodes are available on Sony 43X74K TV?
Answer: 700,000+

3. What is the watchlist in Sony 43X74K TV?
Answer: Search & select on phone and watch it on TV

4. Sony 43X74K supports which of the following?
Answer: Alexa & Google Assistant (Ok Google) both

5. Sony 43X74K is powered by which powerful processor that upscales pictures to a life-like experience?
Answer: X1 4K Processor

6. Name the colour technology in Sony 43X74K TV?
Answer: Live Colour

7. Is phone screen casting available on Sony 43X74K TV?
Answer: For Android & IOS both the devices

Play Flipkart iFFALCON TV Quiz Answer's Play Here
1. iFFALCON is the technology brand for youth from TCL group that ranks 2nd in the global TV sales
Answer: Yes

2. What is the OS of iFFALCON 4K U62 TV?
Answer: Google TV

3. iFFALCON 4K U62 TV comes with
Answer: 2*12W Speakers

4. What's special about the iFFALCON Smart U62 TV?
Answer: All the above

5. What is the RAM and ROM of iFFALCON 4K U62 TV ?
Answer: 2GB RAM/ 16GB ROM

Play Flipkart LG TV Quiz Contest Answer Play Here
1. What is the name of LG's OS?
Answer: WebOS

2. LG's Magic Remote has an unique feature called?
Answer: Point & Scroll

3. _____________ is LG OLED's superior display technology?
Answer: Self - LIT Pixels

4. Self-LIT pixel technology in OLED produces infinite contrast & ____________
Answer: Super Black 

Play Flipkart CooCaa TV Quiz Answer's Play Here
1. How many years of warranty does COOCAA Google TVs offer?
Answer: 3 Years

2. What makes COOCAA Google TVs better than Android TVs?
Answer: All of the above

3. What is the name of COOCAA Google TV Series?
Answer: Y72 Series

4. What is the name of COOCAA model with 80 cm size & Coolita Operating System?
Answer: 32S3U-Pro

5. How many size variants does COOCAA Google TV come in?
Answer: 3

More Contest For You!! Play Daily Basis and Win Every-Day





Freebie Lovers? Grab This Free Deal Free Sample Offer


MaalFreeKaa No.1: Contest Alert Giveaway Alert, You can Find Diwali Contest, Diwali Dhamaka Offer and giveaway, Diwali Giveaway, Diwali 2022 FIFA 2022 Football Predict & Win Contest, Play & Win Smartphone, Cricket T20 World Cup Contest Win Smartphone. Free Sample, Free Products Try Before Buy, Cricket T20 Match Contest, T20 Cricket Contest, Freebie & Contest Alert World Wide, Contest Alert, Spin & win, Giveaway iPhone & Smartphone, We Are High Ranked Web in Publish Insurance Car Insurance Health Insurance Home Loan, Life Insurance Equity Insurance Article for reward. Win Biggest Prize only with us.

No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.

Powered by Blogger.